RE: مــــــــامان! من زن میــخــوام!!
نه اصلا اینطور نیس آقا امید. ماشین و خونه و... درسته مدنظر پدرومادر دختر هس اما اگر دختری که شما میرید خواستگاریش شعورش به اون حد نباشه که نتونه درک کنه قشنگی زندگی به مادیات نیس بلکه به پاکی و دینداری پسره و اینکه جوهره زندگی و کار داشته باشه _ به قول بابام: "یه مرد واقعی باشه"_ بهتره همین الان دورشو خط بکشید.
درضمن، یکی از دوستای خودمو یه پسره میخواست که شرایطش مثه شما بودش اما نه دوستم راضی بود نه خانوادش. اما این پسره اونقد اومد و رفت و اونقد سماجت به خرج داد که الان عقد کردن... نگران نباش اقا امید. توکل کن به خدا و پا پیش بذار. هیچ بنایی نزد خدا محبوب تر از ازدواج نیست
باشه باشه
حالا من چه جوری بگم و بیام مقدمه سازی کنم که زن میخوام :P ؟
(چون موضوع مورد بحث ما بسیار عظیم و بزرگه ، از شما راهنمایی می خوام ، نگین که اعتماد به نفس نداری :122: )
میخوام بحث رو با خواهرم راه بندازم. چی بهش بگم ؟ یه مقدمه ایی به من بگین تا برم جلو ؟
راستی دختر خاصی هم مد نظرم نیستا !! :73:
خیلی سادس. همین چیزایی که تو انجمن نوشتید به خواهرتون بگید. با این جمله میتونید شروع کنید: راستش من چند وقتیه خیلی احساس تنهایی میکنم...
بعدم بقیه حرفای خودتونو که اینجا نوشتید، بگید. مثلا اینکه نیاز دارید یکی کنارتون باشه که به هم محبت کنید و کنار هم به آرامش برسید... بعدم بگید که راه دینی و عقلیش هم ازدواجه.
اوکی ! سعی می کنم تا یک ماه دیگه بهش بگم ، لااقل امتحانام هم تموم شده باشه.
به محض اینکه این کارو کردم ، میام و به شما هم میگم:324:
سلام دوباره اخ چقد دوس داشتم یه داداشی داشتم و زنش میدادیم.. میخایی شماره خواهرتو بده ما بگیم!!! ؟خب پسر خوب این که کاری نداره ... حالا حالا ها باید بگردی راستی تاحا لابه معیارات فکر کردی براشون مطالعه و تحقیق کردی؟ اگه مشخص باشه که دیگه سردر گمم نیستی. ولی اگه بخای همرشتت باشه خاهرت جطور باید پیداش کنه؟
آرزو خانم ، در مورد مطالعه و تحقیق باید بگم که چند ماهی هست که مطالب همدردی رو دارم مطالعه می کنم و شروع کردم به گوش دادن برنامه های گلبرگ حاج آقا دهنوی از سال 88ش :303:.
ولی مطمئنم که کافی نیست ، من با توجه به روحیاتی که دارم هرگز بدون مطالعه وارد این کار نمی شم ، به قول معروف این مطالعاتمو برای شب قبل از خواستگاری نمی ذارم :311:. بعد از تموم شدن امتحانام میخوام اکثر کتابهای مطرح بازار رو که فکر کنم حاج آقا دهنوی معرفی کردن یا سایر افراد با تجربه در این زمینه مطالعه کنم و بتونم معیار هامو و فلسفه ازدواجمو و دلایل نیاز به ازدواجمو درست بشناسم و تشخیص بدم و همچنین روحیات جنس مخالف رو.
فکر می کنم اگر چه مطالعات زیادی رو داشتم در سایت همدردی در این 6 ماه گذشته.(قبلا نام کاربری دیگه ایی داشتم) اما باید این گونه مطالعاتمو دهها برابر کنم تا بتونم درست جلو برم.
در مورد هم رشته ای بودنم ، می دونم خیلی سخته ولی احساس می کنم اگه هم رشته ایی خودم باشه ، دنیامون اشتراکاتشون بیشتر می شه . خیلی سخته که مثلا خانمم حسابدار باشن در حالی که من رشته ام چیز دیگه ایی هست.:302:
به نظر من ازدواج در سنین پایین خوبه.ترجیحا زیر ۳۰ سال.کار خیلی خوبی میکنید که میخواین ازدواج کنید.ولی حتما سعی کنید عیوب خود را برطرف کنید و بعد اقدام کنید.
کار خیلی خوبی کردین که ارشدتون هم دارین میگیرین.اصلا پشیمون نباشین از این بابت.
در مورد مشکلتون با پدرتون و اینکه از نظر مالی شما رو حمایت نمی کنند به نظر من باید به عروس خانم اینده بگین.
استقلال و زندگی مشترک با سختی هاش و تلاش قشنگه.خیلی های با شرایط خیلی بد از نظر مالی ازدواج کردن ولی با تلاش تونستن زندگی خیلی خوبی داشته باشن.البته گذشت توی زندگی خیلی مهمه.
حتما ما رو در جریان کارهاتون بذارین.:R
در ضمن اگه ازدواج رو مشکلی برا درسو پایان نامت میدونی به نظر من برعکس همسرت واقعا اگه همراهت باشه میتونه خیلی هم بهت کمک کنه برا پایان نامه ات دلگرمیت بده استرستو کم کنه.. دقیقا یکی از دوستای من تو این شرایطه دوستم دبیره همسرشم همینطور پسره 24 سالشه دوستمم 22 خیلی باهم خوشبختن ولی فعلا هیچی ندارن و نامزدن اما وجودشون کنار هم خیلی ارامش بخشه اون اقا داره برا پایان نامش کار میکنه و استرس داره خوب میبینم که دوستم خ هواشو داره و بش کمک میکنه مگه معنای ازدواج غیر ازینه؟ مگه حتما باید برا خانومت طلا و لباسای گرون بخری؟ باور کن اینا رویا نیس یکی دیگه از دوستام تو عروسیش بجای طلا یه ست بدل انداخت (قیمتش 10 هزار تومن بود)گفت ترجیح میدم خونم زودتر اماده شه تا اینکه بخام اینجا پز بدم ...اقا امید قصه ما ..اینا رو گفتم تا برات ملموستر باشه که زندگی سخت نیس ادمای خوبم هستن ..فقط مونده پیدا کردنش..اما خدای نکرده تو این شرایط بخای با کسی که درکی از موقعیت نداره از کنی خ کار سخته میشه..دیشب داشتم به موقعیت شما فکر میکردم که خیلی ازین موارد نزدیک به ذهنم اومد شاید به دردت بخوره..اگه بخای بازم بگم:310:
به قول پرواز من نمیخام جو زده javzadeو هواییتون کنم واقعیت اینه پرواز جان..
من خب خیلی دوس دارم که این کار رو بکنم:43: و دارم مقدمات گفتنش رو به خانواده اماده می کنم.
بله از دست آقای تسوکه که چند درصدی توی اون تالارهای عشقولانه اش منو گیر انداخته! :311: ( در واقع می خوام بگم که بله ، ازدواج همش که خرید کردن واسه عروس خانوم نیس ، اون جنبه هاش هم هست )
اما ترس من از همه گیر شدن توقعات بالای خانواده دختره. :302:
به نحوی که فکر می کنم خواستگاری هر کی برم ، اینو بهم میگن. :223:
من اگه در مورد پایان نامه ام صحبت کردم و گفتم تا سال 93 باید صبر کنم ، واسه بهبود شرایط مالی بود ، وگرنه منم قبول دارم که روحیه ام این جوری خیلی زیادتر میشه (اقایون عاشق روحیه شون چن برابر میشه :228: :16: :322: )
.
باز هم اگه کسی چیزی به ذهنش میرسه کمکم کنه.:325:
والبته یه موضوع هست که منو امیدوار نگه داشته و اونم اینه که درسته الان خونه و ماشین ندارم ، ولی خب مثلا اگه روال پیدا کردن یه دخترخوب:43: به این شکل باشه :
6 ماه گفتن اینکه من زن خوام .
6 ماه پیدا کردنش
1 ماه بحث و بررسی
1 سال نامزدی:43:
1 سال عقد:227:
عروسی :72:.
می کند به عبارتی حدودا سه سال دیگه. یعنی 28 سالگی.
که اون موقع دیگه تا اون لحظه عروسی اینا که سهله ، یه پس اندازی هم دارم واسه خودم. حالا نمی گم خونه بخرم ولی برای رهن یه خونه خوب سه سال دیگه پول دارم
نظرتون چیه؟
اقاي اميد راستش تاپيكتون يه كم لبخندو اورد روي لبم
يه كم دقت كنيد,به نوشته هاتون از پست يك به بعد,اول با رنگ سياه شروع شد,كم كم رنگي شد و بعد شكلكها هم اومدن ,با اين شادي شما احتمالابه زودي با عروس خانم تشريف ميارين,نگران اون سه سال نباشيد!
همه كه راهنماييتون كردن,پس بهتره با توجه به اسم تاپيكتون مادرتونو زودتر در جريان بزارين
يه سري هم به تاپيكاي مشابه خودتون بزنين اگه پيدا كردم لينكشو براتون ميزارم