RE: چقدر به او اطمینان کنم؟
سلام
ممنون از راهنمائی هاتون
2 روزه جواب تلفن ها شو ندادم و می خوام رابطمو باهاش قطع کنم(البته اگه دلم اجازه بده).بهم ایمیل زده بود و میگفت چرا این کارا رو میکنی.از طریق دوستش از حالم با خبره.
دختر خالم میگفت تو فقط داری ظاهر پاپیون زده و شیکش رو می بینی و احترامی که بهت میذاشت(باز کردن در برام و کشیدن صندلی واسه نشستنو...)و میگه من اخلاق تو رو می دونم(اینکه کشته مرده ی کلاس آدمایی) تحت تاثیر این چیزاش قرار گرفتی.
ولی خودم فکر میکنم دوسش دارم
شایدم دختر خالم و شماها حق دارین دوسش ندارم
همونطور که گفتم تو یه شرایط سخت بود که باهاش آشنا شدم.
وقتی که یه مرد عرب مدام برام مزاحمت ایجاد میکرد .نمیدونم چرا یکی از کسایی که این مشکل رو باهاش در میون گذاشتم اون بود؟با اینکه تازه شناخته بودمش اما اون کمکم کرد اونقدر جذبه داشت که وقتی اونو تهدید کرد که دیگه به من نزدیک نشه از اون روز ندیدمش. تنها کسی بود که می تونست این کار رو کنه و بعد باهم خیلی جور شدیم و روز دهم گفت که بهم علاقه داره
شاید تمام عمر به یادش بمونم
اوضاع روحی منم خیلی خرابه منم باید اونی رو که دوست دارم فراموش کنم.
امیدوارم بتونم یا بتونیم هم شما هم من
سلام
خوشحالم که همدردی برگشت
من تقریبا رابطمو با ایشون قطع کردم. اما دارم میمیرم.
خیلی دوسش داشتم. و خیلی هم میترسیدم
ماه دگه میاد ایران.گاهی تصمیم میگیرم اومد برم دیدنش ، حداقل به عنوان یه دوست. 3هفته میشه که ازش خبر ندارم.1 ماه پیش اومدم ایران تا از تنهایی در بیام اما یادش همه جا هست.از طریق دوستم و شوهرش میتونم از زمان اومدنش با خبر شم.به نظر شما چه کار کنم؟؟
کمی با خودتون خلوت کنید و به دور از احساسات و شتاب زدگی در مورد خودتون فکر کنید .
واقعا علاقه در میان هست یا موقعیت ؟!
خیلی ببخشید که اینقدر رک مینویسم
ولی یک جتتلمن واقعی و دارای بینش بالا هرگز ظرف دو هفته به کسی پیشنهاد ازدواج نمیده و هرگز اینقدر در ازدواج عجله نمیکنه حالا به هر دلیلی ( بحث دوستی با ازدواج فرق داره )
تا 80 درصد اطمینان دارم که احساس شما یک حس گذراست .
ضمن اینکه ............... بیخیال چون هرچی که بگم مطمئنا شما خوشتون نمیآد و نمی پذیرید حداقل توی شرایط فعلی.
باز هم ببخشید که اینقدر رک نوشتم .
ممنون
"در ضمن..."چی؟
البته دیگه فرقی نمیکنه همه چی به هم خورد
ولی خودم فکر میکنم دوسش دارم
شایدم دختر خالم و شماها حق دارین دوسش ندارم
همونطور که گفتم تو یه شرایط سخت بود که باهاش آشنا شدم.
وقتی که یه مرد عرب مدام برام مزاحمت ایجاد میکرد .نمیدونم چرا یکی از کسایی که این مشکل رو باهاش در میون گذاشتم اون بود؟با اینکه تازه شناخته بودمش اما اون کمکم کرد اونقدر جذبه داشت که وقتی اونو تهدید کرد که دیگه به من نزدیک نشه از اون روز ندیدمش. تنها کسی بود که می تونست این کار رو کنه و بعد باهم خیلی جور شدیم و روز دهم گفت که بهم علاقه داره
شاید تمام عمر به یادش بمونم
هر دوست داشتنی قار نیست به ازدواج ختم بشه!!!
در مورد بقیه صحبتت هم بد نیست فیلم آدم برفی رو نگاه کنی برات خوبه بعضی چیزا خوب برات جا میافته
ای دختر ساده و البته احساساتی
در پناه حق