RE: دعوا با خانواده زنم بر سر توقعاتشون از من
دوست عزیز:
کاملا درکت میکنم و میدونم چی میکشی. من هم با نظر دوستان موافقم و اضافه میکنم که باید حتما در مورد آیندتون با شوهرت صحبت کنی. از هر فرصتی استفاده کن تا بهش بفهمونی که در نهایت همه نشستن توی خونشونو دارن زندگیشونو میکنن من هستم که تمام بدبختی ها و خوشبختی هاتو باهاش تقسیم میکنی.
اگه نتونیم خونه بخریم اگه نتونیم پول پس انداز کنیم چند سال دیگه مشکلات نالی زیادی برامون پیش میاد تا و قتی بچه نداریم میتونیم پس انداز کنیم بعدش باید خرج کنیم............ اینو هم بگم که اگه همینطوری صبر کنی تا صد سال دیگه هم که بگذره شوهرت متوجه نمیشه که داره چه اشتباهی مرتکب میشه وقتی افتاد به بی پولی و اونوقت هیچ کسی محلش نداد اونموقع میفهمه چند سال پیش زیاده روی کردم که دیگه خیییییییییلیییییی دیره.
البتههههه اگه مادر شوهرت از نظر مالی به شما محتاجه و هیچ پسر دیگه ای جز شوهرت نداره این وظیفه شوهرته که بهش از نظر مالی برسه ولی اگه نه با سیاست بدون عصبانی شدن باید شوهرتو از آینده بترسونیش که دچار مشکل میشید. اگه عصبی بشی و دعوا کنی فکر میکنه با مامانش دشمنی و به حرفت گوش نمی ده ممکنه کارتون به جدایی هم بکشه اگه هم هیچی نگی اوضاع همینطوری پیش میره و .......
موفق باشی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط keyvan
لطفا" در تایپک های تاریخ گذشته پست ارسال نکنید، توجه به تاپیکهای زنده موجب میشود،زحمات شما بی ثمر نباشد
عزیزم تو از دست خودت دلخوری یک وقت سر خانومت خالی نکن
خانومت درسته که چند سالی است که همسر شماست اما سالهاست دختر اونهاست.
راستش رو بخوای مشکل از اینجا پیش آمده که تو ازدواج کردی اما مستقل نشدی. اصلا چرا باید پدر آدم تعهد بده برای پسرش خانه بخره؟؟؟مگه پدرت خودش اینجوری خانه دار شده؟ بجای بگو مگو با خانومت یا خانوادش منطقی و با دلیل بهشون ثابت کن که وسع مالی خودت( اصلا کاری به پدرت نداریما) تا این حده.