ممنونم زهره جان ..خیلی منطقی صحبت کردی..عیبی نداره هر کسی میتونه بیاد اینجا و نظر شخصیش رو بگه ولی به قول شما زهره جان، نازنین جای من نبوده که بدونه 4 سال در زندگی چی کشیدم.
نازنین خانوم..مادر گرامی..
شما شوهرت تاحالا جوری کتک زده که جای کبودیاش 4 ماه رو تنت بمونه؟
جلوی چدر شوهرفمادر شوهر،خواهر شوهر کتکت زده؟ جلوی غریب و آشنا خوار و خفیفت کرده؟
همه اینها در حالیه که تو و خانوادت 1000 برابر سرتر از اون هستید ولی حتی 1 بارم به روش نیوردین و همیشه انقدر خودتونو کوچیک کردین و خوارو خفیف کردین که اون احساس کرده واقعا از شما سره و همش سرکوفتتونم زده.
بعد از ازدواج 4 سال بردیتتون از شهر خودتون (تهران) به شهرستان خودش و 4 سال زندانیتون کرده تو خونه؟
حتی شده بود منو بچه 2 ماه از 4چوب در خونه هم بیرون نرفته بودیم.
یه بار بچم هوس پفک کرد و اونم خونه نبود و مغازه دم در خونمون بود.درو همیشه قفل میکرد و میرفت..بچم بیقراری میکرد منم کلید و پیدا کردم و زنگ زدم موبایلش که دارم میرم بیرون برا بچه چفک بگیرم جواب نداد اس ام اس زدم. حسابی چادر چاقچین کردم و با بچه رفتم تا دم مغازه یه پفک براش خریدم و زودی اومدیم خونه.
شب اومد و فهمید منو بچه رفتیم تا دم مغازه...انقدر با مشت زد تو سرم که داشتم خون بالا میوردمو همش داد میزد که تو خرابی.
نازنین خانوم شوهرت تاحالا با دمپایی هی زده تو سرت و مثل روانیا داد زده بهت بگه: زود باش بگو مادر و خواهرم خرابن؟؟ اونم به خاطر اینکه گفتم نمیشه بریم یه سر تهران خواهرم سفره انداخته.
شوهرت تاحالا شده هی بیاد جلو همه بگه: خواهرای من (یعنی خواهرای خودش)خرابن و اگه از خارج نیومده بودم و جمعشون نکرده بودم الان فاحشه بودن و من شوهرشون دادم؟
100بار بهش گفتم چرا آبروی خواهراتو میبری؟
چرا بهشون الکی تهمت میزنی؟ میگفت به تو چه..خواهرای خودمن
باورت میشه خواهراش بهم میگفتن: نادیا آخه این کثافت چی داشت که زنش شدی؟حیف فرشته ای مثل تو..و من میگفتم آخه دوسش دارم.
شوهرت 6 ماه به خاطر خودش و اهداف خودش تو رو برداشته با یه بچه ببره عراق؟؟؟
بله عراق
جایی که هر روز که از خونه میری بیرون باید اشهدتو بخونیو بری.
نه آب داره نه برق نه گاز نه تلفن حتی نفت هم نداره و همش منو بچه اونجا تو اون آشغالدونی مریض بودیمو دارویی هم نبود
همه عربی حرف میزنن و بهت همش نیگاه میکنن
تا حالا شده سالی 2 ساعتم نذاره خانوادتو ببینی؟ وقتی میومدیم تهران اونم به خاطر کاری اگه داشت اینجا...منو میبرد میذاشت خونه دوستاش تا بره کاراشو بکنه و برگرده و حتی اجازه نمیداد از همین تهران یه زنگ به خانوادم بزنم.
چون خودش تحصیلات نداشت همش منو خانوادمو میکوبوند که کمبودای خودش جبران بشه..عقده ای
تاحالا شوهرت به خاطر اینکه همون سالی 1 ساعتم نذاره خانوادتو ببینی و پات از خونه بابات ببره شده بهت تهمتی بزنه که سنگم آب میکنه؟؟؟ (بله بهم تهمت زد با داداشات رابطه داری)
تاحالا زیر سیگاری کریستال سنگین رو به صورتت پرت کرده؟
تمام مهریتو کاغذ گذاشته جلوت بگه یالا بنویس بخشیدی وگرنه همین چاقورو میکنم تو شکمت؟ و منم بخشیدم.
تا حالا بهت گفته (با اینکه زایمان طبیعی نباید بکنی و اصلا بدنت شرایط زایمان طبیعی رو نداره)یا باید زایمان طبیعی کنی یا بمیری؟ فقط و فقط به خاطر پول سزلرین که نمیخواست بده
تو 4 سال زندگی مشترک شده فقط 2 بار بری آرایشگاه؟
2 تا مانتو برات بگیره اونم تازه یکیش به خاطر اینکه حامله بودمو مانتوهاییکه از خونه بابام اورده بودم تنگم بود؟
ماهی 1 بار اونم واسه 2 ساعت ببرتت بیرون؟
حالا میبینم بچمو میبره بیرون اونجا...دولت بهشون میرسه..حقوق داره میده دولت بهش اونم فقط به خاطر بچه..بچه من
من بچرو نگه میداشتم ایشون میرفت خارج 1 قرون مهریه و نفقه و.... که نداد،میرفت پی عشق و حال و خوشگذرونی منم با 1 بچه اینجا میذاشت آخرشم پسرم میگفت: بیخود کردی نذاشتی من با بابام برم...منو نگه داشتی بدون هیچی اینجا که چی؟ که اون بره عشق و حالشو بکنه؟من اینجا چی بشم؟
خانوم عزیز حقیقت اینچیزی که شما میگی نیست که به قول خودت تلخه
حقیقت چیزاییکه شما حتی ذره ای ازش خبر نداری و داری تو زندگیت کنار شوهر و بچت خوش میگذرونی.
من 2 ساله دارم روی خودم کار میکنم که دوباره بشم همون نادیای شاد گذشته و دردایی که حتی ذره ایش هم اینجا ننوشتمو مرهم بذارم تا قویترین مادر دنیا باشم و پسرم بهم افتخار کنه..
بالاخره اون حقیقتو میفهمه و انتقام تمام این روزارو از پدرش میگیره چون حتی منم که نگم خانواده پدرش حقیقت و بهش میگن هرچند من خودم میخوام باباشو دوست داشته باشه.
در ضمن شما که میگی باباش داره امکانات در اختیار بچش قرار میده باید بگم که خیر...این بچه من هست که حقوق داره و باباشو داره ساپورت میکنه.
البته گفتنیا زیاده ولی یه چیز دیگه که بد نیست بدونید نازنین خانم
شوهرتون شده که خونه 6 دنگی که از خونه باباتون با خودتون اوردینو با 100 تا کلک بکنه به نام خودش؟ شوهرتون ماشین 206 که از خونه باباتون اوردینو کرده به نام خودش؟
همه طلاهاییکه خانوادتون و فامیلاتون بهتون دادنو بالا کشیده واسه سفر خارج خودش؟ اونم نزدیکه 2 کیلو و نیم؟؟
خرجی خونه بهتون روزی 2000 تومن داده؟؟؟؟؟؟
یا اینکه اورت اورت واسه خودتونو بچتون خرج کرده؟؟؟؟کدومش؟؟؟؟