RE: شوهرم بابچه مخالف است ومن به شدت بچه دوست دارم
سلام نظري ندارم چون خودم بعد از 5 سال بالاخره تصميم گرفتم بچه دار شم در حاليكه شوهرم از همون اول بچه مي خواست به خواسته ي من مبني بر بچه دار نشدن احترام ميذاشت . اما متاسفانه بچم روزي كه با خوشحالي تمام رفتم زايمان كنم تو شكمم مرده بود . چيزي كه هيچوقت فكرش و نميكردم به شوهرت بگو كه اين روزا با اين وضعيت مريضي ها در عين سلامتي بخاطر فشارخون بالا در دو هفته آخر بارداري مني كه فقط 24 سال دارم بچم و از دست دادم پس اين فرصت هارو از دست ندين با بالا رفتن سن اين خطرات احتمالي هم بيشتر ميشن . به همسرت بگو كه با اومدن بچه عشقي كه به او خواهد داشت با هيچ چيزي قابل مقايسه نيست . چون من و شوهرم كه در عاشقي نسبت به همديگه زبان زد همه هستيم با مردن بچمون بزرگترين شكست زندگيمون و تجربه كرديم.
عزیزم در خونواده همسرت کسی هست که مشکل باروری داشته باشه؟ از سلامت کامل همسرت در این زمینه اطمینان داری؟
سلام من و عشقم
عزیزم چرا در ماه آخر بچه ات رو مرده بدنیا آوردی؟
دکتر دلیلش را پیدا کرد؟
بعد از اون دیگه بچه دار نشدی؟
با تشکر ازهمه دوستان عزیزم من حتی با شوهرم نمیتونم دراین مورد صحبت کنم آخه زود عصبی میشه ومیگه اونایی بچه دار میشن دیوونن عقلشون نمیرسه بخدا اینقدرناراحت میشم که کلی گریه میکنم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط من و عشقم
سلام نظري ندارم چون خودم بعد از 5 سال بالاخره تصميم گرفتم بچه دار شم در حاليكه شوهرم از همون اول بچه مي خواست به خواسته ي من مبني بر بچه دار نشدن احترام ميذاشت . اما متاسفانه بچم روزي كه با خوشحالي تمام رفتم زايمان كنم تو شكمم مرده بود . چيزي كه هيچوقت فكرش و نميكردم به شوهرت بگو كه اين روزا با اين وضعيت مريضي ها در عين سلامتي بخاطر فشارخون بالا در دو هفته آخر بارداري مني كه فقط 24 سال دارم بچم و از دست دادم پس اين فرصت هارو از دست ندين با بالا رفتن سن اين خطرات احتمالي هم بيشتر ميشن . به همسرت بگو كه با اومدن بچه عشقي كه به او خواهد داشت با هيچ چيزي قابل مقايسه نيست . چون من و شوهرم كه در عاشقي نسبت به همديگه زبان زد همه هستيم با مردن بچمون بزرگترين شكست زندگيمون و تجربه كرديم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط پرستوی مهاجر
سلام من و عشقم
عزیزم چرا در ماه آخر بچه ات رو مرده بدنیا آوردی؟
دکتر دلیلش را پیدا کرد؟
بعد از اون دیگه بچه دار نشدی؟
توجه کنید که این تاپیک کس دیگری است و فقط باید به باز کننده تاپیک مشاوره داد.
من و عشقم
شما اگر مشکلی دارید باید خودتون یک موضوع جدید باز کنید و مشکلتون رو بگید.
سلام
آزیتا جان سعی کن غیر مستقیم درخواستتو مطرح کنی مثلا فیلمهای احساسی در مورد خونواده که بچه های کوچک توش نقش دارن ببینید
اگه بچه کوچک تو خونواده اشنا یا فامیاهاتون هستند سعی کن با اونها گاهی در ارتباط باشین و سعی کن تا میتونی پیش چشم شوهرت به اون بچه ها محبت کنی و ارتباط برقرار کنی که همسرت متوجه شه چقدر بچه دوست داری
عکسهایی از بچه هارو تو خونه یا دسک تاپ کامپیوترت بزار
هرزگاهی عروسکهای خشگل بخر و جایی بزار که در دید همسرت باشه
یه مدت این کارهارو بکن ولی اصلا چیزی به زبون نیار ظاهرا نشون بده با تصمیمش کنار اومدی
مردها اگه ببینند همسرشون چیزیو دوست دارند ولی بخاطر اونها به زبون نمیارن بیشتر تحت تاثیر قرار میگیرن و سعی میکنند اون خواسته رو براورده کنند
موفق باشی
مرسی tsraneeجان از راهنماییت شوهرم خیلی فکرمیکنه سنش کمه به خاطراینکه خانوادش هنوزمثل بچه کوچیک هاباهاش رفتار میکنن خیلی اوقات حتی خودش روبابچه ها مقایسه میکنه همش حس میکنم توسن بچگی تثبیت شده
سلام دوستان عزیزم من همه راهکارهایی که بهم گفتین روانجام دادم ولی نتیجه ای نگرفتم خیلی ناراحت ودلخورم خیلی اوقات دلم میخاد خدامنو ببره پیش خودش
آزیتا جان بچه که شوخی نیست عزیزم. اسباب بازی نیست که ادم دلش بخواد بخره. یه موجوده که باید به خاطر اینکه مامان باباش باعث شدن بیاد به دنیا یه عمر زندگی کنه. باید شرایطشو داشته باشین تا بچه دار شین. باید بتونین از بچه مراقبت کنین.
بچه دار شدن چیزیه که تا حد ممکن باید با رضایت هر دو طرف باشه.
26 سال سنی نیست که ناراحت باشی. حداقل 10 15 سال دیگه وقت داری.
در طول مدت بارداری باید کاملا ریلکس و به دور از استرس بود. حتی ممکنه بهتر باشه که توی خونه موند. همسر باید خیلی خیلی کمک کنه که شخص باردار هیچ استرس و ناراحتی نداشته باشه. اینطوری دیگه مشکلاتی مثل از دست دادن بچه و زایمان زود از موعد خیلی کم می شه.
اگه خیلی دلت بچه می خواد و فکر می کنی که از نظر مالی و فکری در حد مادر بودن و پدر بودن هستین با شوهرت صحبت کن. اما اگه فکر می کنین این امادگی رو ندارین نباید فقط چون دلت می خواد بچه دارشین. می تونی اگه خیلی بچه ها رو دوست داری شغلی که به بچه ها ربط داره و باهاشون بیشتر سرو کار داری انتخاب کنی یا اینکه اگه بشه مثلا هفته ای یه بار بری یه جاهایی مثل پرورشگاه و خیریه ها اگه چیزی بلدی به بچه ها یاد بدی که خوشحال شی.
به هر حال شوهرت دلیل داره. ازش بخواه دلایلشو برات توضیح بده.
من از بقیه خبر ندارم اما اگه من خودم فکر کنم که وقت بچه دارشدن نیست امکان نداره با عروسک و عکس بچه و بچه های مردم دیدن و این جور چیزا حتی یه ذره از نظرم کوتاه بیام. حتما شوهرت فکر می کنه این کار درسته. اما این حق شماست که دلایلشو بشنوی و بدونی.
بهترین کار اینه که هردوتون خیلی واقع بینانه با هم صحبت کنین ببینین که دلایل هر کدومتون برای اینکه بچه دار بشین الان یا بچه دار نشین الان چیه.
نه دلم می خواد شما برای بچه دارشدن کافیه نه دلم نمی خواد همسر برای قانع کردن شما به بچه دار نشدن. این حق هر دوی شماست که بتونین از دلایل همدیگه باخبر باشین.
موفق باشی.
مرسی از راهنماییت مینوش جان من وشوهرم شرایط بچه دارشدن روداریم شوهرم فکرمیکنه بچه موجود وحشتناکیه وخانوادش هم بشدت مخالف بچه دارشدنمون هستن تا جایی که پدرشوهرم وقتی من رومیبینه این حرف روپیش میکشه خیلی اوقات به اجبار میبینمشون چیز دیگه ای که هست اینه که من خودم ماما هستم وبه واسطه شغلم نوزادان روخیلی میبینم وخیلی دوستشون دارم