RE: اختلاف اعتقادی فرهنگی خانوادگی در ازدواج
چرا دوست داشتین تجربتون رو بگین؟ چون نگران آینده همنوعتون بودین که نکنه تو تصمیمش اشتباه کنه اینطور نیست؟
منظورم هم از گمراه شدن این بود که مسیر زندگیمو غلط انتخاب کنم و بجای اینکه سمت خوشبختی برم سمت بدبختی برم . ظاهرا نتونستم منظورم رو خوب بیان کنم در واقع قصد من تشکر بود
نمیدونم واقعا عاقبت چه خواهد شد! باید خوب چشمها رو باز کرد و خوب دید اون حرفتون رو هم قبول دارم گاهی ممکنه به خاطر طرفت کارهایی کنی که خودت نباشی و یه جورایی به جایی برسی که از خودت بدت بیاد من نمیخام کار به اونجا برسه توکل بر خدا
اينكه شما داريد واسه يه انتخاب اگاهانه تلاش ميكنيد عاليه
اما بدونيد يه سر قضيه اون خانمه و شايد اون خانم اصلا موافق نباشه
در هر صورت چيزيكه من فهميدم اينه كه شما خودتونم ميدونيد به مشكل برميخوريد اما ترجيح ميديد خودتونو جور ديگه اي قانع كنيد
فقط بدونيد ابتداي رابطه دوست داشتن ادما باعث ميشه چشمشونو روي خيلي چيزها ببندن كه بعدها همون جزييات زندگيو بهشون تلخ ميكنه و دوست داشتنشونو كم ميكنه
اول با اون خانم در ميون بزاريد و دوم بريد مشاوره
موفق باشيد
بنظرمن زمانی به مشکل میخوریم که هیچ کدوممون کوتاه نیایم و پای عقایدمون راسخ بایستیم اما یه جایی هست طرف میتونه کمی کوتاه بیاد اونوقت دیگه مشکلی نیست بحث اینه که ما نمیدونیم چقدر ظرفیت کوتاه اومدن داریم و تا چه حد کوتاه اومدن لازمه . نمیدونم تونستم منظورم رو برسونم یا نه ؟! البته درسته یه سر قضیه نگاره تو دوست داشتن نگار هم شکی ندارم میدونم که اون هم به من علاقه داره و 90% مطمئنم نگار هم مایل به ازدواج با من هست اما م%
چرا کامنتم ناقص رسید؟؟؟!!
اما مثل من از این اختلاف فرهنگی میترسه . درمورد مشاوره هم که صد البته اول باید با نگار صحبت کنم بعد برم مشاوره اگر باهاش حرف نزنم که نمیشه کجا بریم آخه! مرسی