RE: كاش بعضي از زنها نبودن (حساسیت روی شوهرم)
اعتماد به نفستو نو تقویت کنید .شوهر باید نگران زنش باشه .اگه مردی حس کنه زنش نگرانشه و به بقیه خانما حسادت می کنه بیشتر دلش می خواد با زنای دیگه باشه ...خودشو گم می کنه .
خودتونو دست کم گرفتین .یه طوری درباره خانمهای عادی جامعه ما صحبت می کنین انگار خودتون خدای نکرده از پشت کوه اومدین.والله من که شما رو ندیده با این طرز فکر همچین تصوری از شما بهم دست داد.
سلام خانومی
تجربه اینو میگه که باید بیخیال باشی :303:
ببین فقط اینو میتونم بگم که تو جامعه ما مردا بهشون خرده گرفته نمیشه و به دلیل حساسیت های بی مورد شما بدتر شما تو ذهن همسرتون انداختید و با گیر دادن بهش القا کردید که زنها بهش توجه میکنند و مورد توجه خانومهاست و اگر قبلا رعایت حال شما را میکرده موقتی بوده
هیچکس چه مرد و چه زن نباید دست همسرش آتو بده و شما هم از این قاعده مستثنی نیستید
شما با این همه گیر دادن و اینهمه دعوا و درگیری به جای اینکه ایشون را تشویق کنید تا مرد خوب و نجیبی باشه بدتر ایشون را به سمت این قضیه هول میدید
اگر تا الان حساسیت نشون دادید از این به بعد این کار را نکنید2 احتمال وجود داره
1-شوهرتون میخواد با دست گذاشتن روی نقاط ضعف شما حساسیت شما را کمتر کنه
2-شوهرتون از این قضیه خوشش اومده و در اثر گیر دادنهای شما اعتماد به نفس کاذب پیدا کرده
تنها راهش بیخیالی شماست و محبت کردن بیشتر به شوهرتون و اینکه بهش بگید من به تو اطمینان دارم اطمینان از ته قلب نه زبانی
و اینکه میگید دوست دارید بعضی خانومهای مثلا زیبا یا شوخ و شنگ وجود نداشته باشند نمیشه چون خانومها دوست دارند مرکز توجه باشند مثلا یک زن زیبا وقتی میدونه که زیباست بدش نمیاد مورد توجه آقایون باشه و یا خودنمایی کنه و گاهی شوخی و خنده ای بکنه
این طبیعت زنها و مردهای زیباست
اگر غیر از این باشه به این معنی هست که ایشون با ایمان و با خداست و خیلی کم پیدا میشه این تعداد آدمهای زیبا و جذاب و البته با ایمان و نجیب
هر چه علم پیشرفت میکنه و آزادیها بیشتر میشه زنان و مردان روشن فکری و آزادی بیشتری را برای خودشون میخوان
با این همه وسایل تجدد از جمله ماهواره و اینترنت و ... تعداد آدمهایی که با وجود زیبایی کمتر به خودشون میرسند و زیاد دوست ندارند مرکز توجه باشند کمتر و کمتر میشه مگر اینکه طرف خیلی با ایمان و با خدا باشه و از دنیا گذشته باشه شما میخواید شوهرتون یکی از این یک درصد از صد درصدها باشه که البته همه خانومها و آقایون دوست دارند همسرشون اینطور باشه ولی واقعا نمیشه پس آزادش بگذار تا بیشتر به دستش بیاری
هر چی سنگ و زنجیر به پاش ببندی بیشتر ازت فاصله میگیره و بیشتر به اینطور زنها جلب میشه
شما بگو کدوم مردی هست که به سمت اینطور زنها جلب نشه؟؟؟...
خدا خالق زیباییست و زیبایی را دوست دارد پس من و یا شما و یا همسرتون اگر زیبایی و لطافت در اطرافمان دیدیم امکان نداره به سمتش جذب نشیم ....خیلی عادی برخورد کنید به خاطر خودتون میگم برای راحتی شماست که این حرفها را میزنم نه واسه خوش خوشان همسرتون
به نفع شماست که سکوت اختیار کنید و همچنان با محبت باهاش رفتار کنید
هنر یک زن یا یک مرد در این نیست که وقتی همسرش سر به راهه و سرش تو لاک خودشه ماهواره نمیبینه به زیباییها نگاه نمیکنه خطا نمیکنه دوستش داشته باشه
هنر در اینه که همسر خودمون را با تمام شیطنت ها و خطاهاش دوست بداریم همچنانکه اونها هم همینطور هستند
ولی اگر همسر شما به شما آزادی نمیده و یا اجازه نمیده مثلا تو محیط کار یا فامیل اسم جنس مخالف هم بیارید و یا تو روابط اجتماعی شما دخالت بیجا میکنه اونوقته که باید بهش خرده گرفت و شماتتش کرد
که معمولا اکثر مردها اینطورند آزادیهایی که برای خودشون میخواهند برای خانومشون نمیخواهند اون هم به خاطر غیرت زیادشون هست که شدت و ضعف این غیرت و تعصب تو مردای مختلف با تربیت های مختلف متفاوته
پس آزادش بگذار :310: نترسید شوهرتون مال شماست با وجود تمام زنهای زیبایی که در جامعه هستند ایشون شما را انتخاب کرده البته منظورمم این نیست که کاملا ازش غافل بشید بلکه از دور حواستون بهش باشه ولی گیر ندید که کار را بدتر و بدتر و بدتر میکنه و باعث میشه روتون تو روی هم باز بشه همچنان که شده...
پس با سکوت و محبت و ازدور مراقبش بودن و گیر ندادن حرمت را بین خودتون و همسرتون حفظ کنید
دوست خوبم بسيار بسيار عالي بود حرفاتون(مادر دو كودك)
راستش از اون روز كه من اومدم حرفامو تو اين سات زدم.هر كسي يه نظري داشت.نظر يكي ناراحتم كرد در حالي كه واقعيت بود.نظر يكي آرومم كرد.
در كل از همه ممنونم.و بعد از اون روز من يه آدم ديگه شدم.خيلللللللي بيخيال شدم يخورده اذيت ميشم ولي دارم سعي ميكنم.توي چند مورد هم فهميدم حساسيت زيادم باعث شده برداشت اشتباه كنم.(اين رو هم بگم من از نظر هيكل و صورت چيزي كم ندارم كه احساس كنم شوهرم تو بقيه زن ها چيزي ميبينه كه در من نميبينه و از نظر ظاهرم اعتماد به نفس كاااااامل دارم[/size][size=small])
از اون روز به بعد شوهرم ازم ميخواد مثل قديم باشم.يعني بهش گير بدم ميگه احساس ميكنم برات بي اهميت شدم ديگه دوسم نداري كه بهم نميگي چرا با اين خانم حرف زدي و...........
اين طوري خود هم راحت ترم آرامش بيشتري دارم.هر چقدر هم بره و ببينه بهتر از من نميتونه پيدا كنه مطمئنم.ممنونم از همه:46: