اگر روابط اعضای خانواده خوب نباشه زیاد و هر عضوی از خانواده واسه خودش دوست پسر داشته باشه یا دوست دختر...من چه کنم؟
نمایش نسخه قابل چاپ
اگر روابط اعضای خانواده خوب نباشه زیاد و هر عضوی از خانواده واسه خودش دوست پسر داشته باشه یا دوست دختر...من چه کنم؟
سلام الو جان
دوستان خیلی خوب شمارو راهنمایی کردن و خوشحالم که کمکت کردن
همه چیزو گفتن ولی بزار منم به عنوان یه پسر و یه نظر شخصی یه چیزی رو بهت بگم شاید در آیندت بدرت بخوره
نمیخوام اولا جمع ببندم پس خودمو مثال میزنم
من به عنوان یه پسر وقتی با یه دختر رابطه دارم وقتی اون دختر چپ و راست زنگ میزنه و اس میده و یه جوری بهم میفهمونه که بهم وابسته شده و خیلی ازش دور میشم.همش به خودم میگم این دختر که به من وابسته شده تا این حد پس هرکاری کنم باهاش اشکال نداره میبخشتم
الو جان تو دختری هیچ وقت نباید یه کاری بکنی که اون پسر بفهمه چقدر بهش وابسته شدی.
آره اگه زود وابسته میشی و زود عاشقش میشی درست ولی کاری نکن که بفهمه بهش وابسته شدی
تو یه کلام حرفمو بگم باید ناز کنی نه ناز بکشی
میدونم که حالا همه بهم میگن ما داریمن یه کاری میکنیم که این دختر با کسی دیگه رابطه برقرار نکنه به این زودی و منم با حرفاشون کاملا موافقم ولی دوس داشتم این اینو بگم بهت و به نظر من تمام شکستات و جدایات واسه همین بوده:72:
شاید نظر من کمی خنده دار باشه اما چون جواب داده میگم
ببین تو روحت تیاز به عشق داره
اما نمیشه هر کی از راه رسید تو عاشقش بشی که بعدش شکست بخوری
معیار های خاصی برای ازدواج داشته باش و تا کسی با این معیار ها نیافتی "بله " نگو
اما
برای پر کردن خلاء عاشقی که در وجودت داری
بیا عاشق یه چیزی شو ......
نمیدونم از لحاظ مذهبی در چه سطحی هستی
اما میتونی یه شهید رو انتخاب کنی
و عاشقش بشی
براش بنویسی
باهاش قرار بزاری
بری سر مزارش
براش گل ببری
نامه هاش رو بخونی (وصیت نامه / کتاب ..)
مطمئن باش این عشق بی جواب نمیمونه .
من دو تا شهید رو پیشنهاد میدم
شهید پلارک که خودم عاشقشم
و شهید آوینی
من و یه پسری همدیگرو دوست داریم خواستگاری هم اومدن اما مامانش میگه پسرم اخلاق نداره الان وقت ازدواجش نیست میگید چطوری مامانشو راضی کنیم؟
سلام رویا جون 123
ضمن خوش آمدگویی شما به تالار همدردی این نکته را بیان می کنم :
که این تاپیک برای شخص دیگری می باشد لطفا برای بیان مشکلتان وارد انجمن مربوطه بشوید و با کلیک کردن موضوع جدید و انتخاب عنوان مناسب که مربوط به مشکلتان هست را ایجاد نمایید تا دوستان بهتر راهنماییتان نمایند .
این هم لینک انجمن مربوطه برای راحتی شما دوست جدید .
http://www.hamdardi.net/forum-16.html
سلام خوب هستین