RE: ارتباط با جنس مخالف برای رهایی از تنهایی
دیروز تاپیک زدی،امروز بهم زدی!! در حد 16 ساعت؟
خوب، در این تاپیک به مشکل مطرح شده پاسخ داده میشود، و برای رفع مشکل اصلی اولا" باید خودت بخوای که رفع بشه، نه اینکه از دورن مقاومت کنی، دوما" تاپیک جدید ایجاد کن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بهار66
سلام کیارش جان خوبی؟
راستش من ایده های زیادی برات ندارم اما از تجربم میگم...
متاسفانه منم همچین روابطی رو تجربه کردم یکی از دلایل مهمش رو اینجا برات مینویسم...حوصلم سر رفته
باور کن خیلیا اینو بهم گفتن.مثلا دختر خالم بهم میگفت خوب چیکار کنم حداقل با دوست پسرم میریم یه تابی میخوریم..حال و هوام عوض میشه.
خودمم هی به خودم میگفتم پسرا حداقل سرگرمم میکنن...اما خیلی بد بود..
حالت تهوع بهم دست میداد..شاید اولش جالب باشه..بانک احساسیت رو پر کنه،سرت شلوغ بشه،پشت سر هم اس ام اس،زنگ..کادو..گردش ولی همش ظاهریه..ساختگیه..واقعی نیست...نمیتونی بهش تکیه کنی..
من که دووم نمی اوردم..میزدم زیر همه چیز...بگذریم که چقد وقتم گرفته میشد...بگذریم که درسم افت کرد...
اصلا خیال نکن با یه دختر دوست شدی و تموم شد اب از اب تکون نخورده و میری سراغ بعدی..
کیارش جان حالتو درک میکنم و مثه تو زیاد دیدم..اما راه حلی که من استفاده کردم و خیلی بهم جواب داده..
من با کسی دوست شدم که هیچ وقت رهام نمیکنه...تا پیری هام هم باهامه...بدون اینکه حرف بزنم میفهمه چی میخوام...میدونه کی ناراحتم و کی خوشحال...
و اون کسی نیست جز خودم..
اره خودم...با خودم دوست شدم..به حرفای خودم گوش کردم..با خودم همدردی کردم...بانک احساسی من حالا شده بانک خصوصی...هر ننه قمری نمیتونه پرش کنه..وسع پسرا و دوستیای کوچه بازاری نمیرسه بانک منو پر کنن..
باور کن تجربه کردم که میگم خوبه...
نمیگم خدا..چون از شناخت خودت به شناخت خدا میرسی...
ورزش و کار و ..تفریح و حتی دوست دختر و ازدواج و ...جواب تو رو نمیده تا وقتی خودت همراه خودت نباشی...تا وقتی خودت به خودت محل نذاری...
من میگم دوست دختر و دوست پسر که سهله زن و شوهر هم نمیتونن بانک احساسی ادمو پر کنن تا وقتی که خود ادم واسه خودش از اینکارا نکنه..
اونوقت ببین چه راحت کار و درس و حتی یه صبح بهاری تو رو فول شارژ میکنه..
نمیدونم فهمیدی چی میگم یا نه؟اما امتحانش ضرر نداره.
روح و روان تو عزیزتر از اونه که برای رفع تشنگیش به جای اب زلال اب شور بدی و تشنه ترش کنی.
موفق باشی..کیارش جان
سلام مرسی بهار جان
این مسئله رو تو یه تاپیک جدید مطرح میکنم.
با سلام،
با توجه به اینکه تاپیک جدیدی ایجاد کردید و این تاپیک به پایان رسیده و ارتباط شما با این خانم تمام شده، این تاپیک قفل می شود.
موفق باشید.