RE: چرا بعد از طلاق شديدا پرخور شده ام ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yalda7
اقا حميد مرسي كه اومدي, من قدم 163 است و وزنم قبلا 50 بود والان 68 شده و سير صعودي هم داره:316:
كم كاري تيروييدم زياد نيست و دارم قرص مصرف ميكنم و هميشه هم بوده .البته فكر ميكردم درمان شدم اما ازمايش دادم ديدم هنوز هست
اما هميشه بوده و با اينحال لاغر بودم
ورزش قبلا شنا و اسكيت و پياده روي ميكردم الان هيچي:163:
راستش هم از تمرين با دستگاه ميترسم چون ديدي كه دارم (ببخشيد اگه اشتباهه درستش كنين) اينه كه وقتي اينجور ورزشو رها كني بدتر ميشه و ورزش عضله سازه
اينم بگم بدن من اصلا و اصلا عضلاني نيست
خدايي موندم اين كشتي گيرا چجوري اينقدر راحت وزن كم ميكنن يا مثلا اين وحيد شمسايي فوتباليست
يكي به منم اراده بده:316:
اون وقتا كه ميرفتم(50 كيلو بودم) ايروبيك مربيم خيلي اصرار داشت ادامه بدم و ميگفت فرم بدنت واسه اين ورزش خيلي خوبه اما مشكل اينجاست من زود نفس كم ميارم(خيلي خيلي زود)
اينم فهميدم كه غذاهايي مثل نون و كلا كربوهيدرات حتا كمش به سرعت وزنمو زياد ميكنه
(راستش الان خنده ام كرفت و يادم افتاد هر ورزشي رفتم همه بهم همينو گفتن , شنا هم كه ميرفتم بهم ميگفتن, فكر كنم كلا بحث ماديش مهم بوده نه بدن من!!!):311:
اينم بگم قبلا به سرعت وزن كم ميكردم و به سرعت زياد, كلا اكثرا اينجوري بودم اما الان به سرعت زيادش هنوز هست به سرعت كمش ديگه نيست:82:
خب یلدا خانوم شما هم مثل "اعتماد" راه سختی رو در پیش ندارین
همچین گفتی اضافه وزن دارم گفتم لابد 90 کیلو هستی :311:
وزن ایده آل شما باید 55_57 باشه
خب فکر نکنم کار سختی باشه کم کردن 9_10 کیلو )زمان می بره ولی شدنیه
یه نکته هم اینه که سعی نکن یک دفعه وزنت رو کاهش بدی چون اگه یهو کاهش بدی پوست بدنت ترک می خوره (مثلا داخل ران ها یا زیربغل یا پشت سرشونه یا حتی بازو ها)
شما وقتی به آرومی وزن رو کم می کنین پوست بدن هم خودش رو آروم آروم جمع می کنه و این باعث می شه ترک نخوره این مسئله درباره افزایش وزن هم صدق می کنه وزن هم اگه یهو بالا بره (مثلا در عرض دو ماه 10 کیلو) پوست ترک می خوره
خب شما که الان ورزش نمی کنی بایدم اضافه وزن بگیری (با توجه به کم کاری تیروئیدت)
خب راستش دیدتون نسبت به وزنه زدن و کار با دستگاه و دمبل و هالتر اشتباهه ،اولا که شما خانم هستی و واسه عضله سازی باید سطح هورمون تستوسترون خونت مثل آقایون بالا باشه ،تستوسترون بدن خانم ها بسیار نا چیزه ،پس نتیجه این می شه که افزایش حجم عضلانی واسه خانوما ممکن نیست ،یعنی بدن شما به راحتی نمی تونه عضله سازی کنه مثل یه جنس مذکر
پس جای نگرانی نداره
یه چیزی یادم رفت اگه رفتین باشگاه وزنه بزنین حتما به مربی بگین واسه کاهش وزن برنامه می خوام چون سیستم تمرین کاهش وزن تفاوت داره با افزایش وزن
توی سیستم افزایش وزن تعداد تکرار ها بین 8 تا 12 هست ولی توی سیستم کاهش وزن تعداد تکرار ها بین 20_30 هست
بازم می گم جای نگرانی نداره چون شما خانوم هستی عضله سازی به وسعت آقایون نمی تونین بکنین
این زن های بدنساز رو هم که تو ماهواره و یا اینترنت می بینی بدنشون عضلانی و حجیم هست ،اینا با استفاده از داروهای هورمون های آنابولیک اینجور شدن ،چون حرفه ای هستن و شغلشون اینه و پول خوبی هم بهشون می دن عوارض این دارو ها رو ترجیح دادن به سلامتیشون
خب وحید شمسائی هم با تمرین هوازی وزنش رو کم کرد دیگه ،واسه چربی سوزی راه دیگه ای جز تمرین هوازی نیست در ضمن شمسائی هزار جور مکمل چربی سوز مصرف کرده که اون همه وزن کم کرده
ورزش ایروبیک که می رفتین خیلی خوب بود که چرا ادامه ندادین ؟
مشکل نفس هم با دویدن درست می شه
اینو بدونین یه فوتبالیست اگه دو ماه دویدن رو کنار بذاره دیگه حتی نمی تونه 1 نیمه هم بازی کنه و باید 5_6 ماه دوباره وقت بذاره واسه نفسش
بهترین راه درمان کم آوردن نفس دویدن هست
سلام عزیزم
مطمئن باش زندگی روی خوبش رو هم بهت نشون میده، اونقدر زیبا میشه که دیگه حتی گاهی اگه دلت خواست ورقی تو گذشته بزنی، یاد این روزها می افتی..
من هم 4 سال پیش جدا شدم، بعد از 6 سال زندگی، با اینکه 6 سال آزار دیده بودم اما با عشق به زندگی چسبیده بودم و راضی به طلاق نبودم، باور کن باگریه روز محضر طلاق گرفتم، میخوام بگم، شرایط وحشتناکی بعد از طلاق داشتم، اما خدا کمک کرد، دریچه های رحمتش به روم وا شد. طلاقم باعث شد بیشتر به خواسته های خودم اهمیت بدهم، ورزشی رو شروع کردم، انقدر جدی که امسال دومین سالی هست که خودمو برا مسابقات قهرمانی کشوری و انتخابی تیم ملی آماده میکنم، مربی این ورزش شدم و .... من زمانی که شروع کردم 26 ساله بودم و حتما شما از من جوون تری و فرصت داری، نگران چاق شدنت هم نباش، اختلال هورمونی هست، همونجور که گفتی از ناراحتی ناشی میشه، پس با تغییر روحیت این معزل پرخوری هم حل میشه، توکل به خدا کن، تنهایی ذات اصیل ماست، انسان میتونه کنار عشقش باشه ولی باز تنهاست، کناره همکاراش باشه ولی باز تنهاست، تنهایی جزئی از خلقت انسانه، انسان خوشبخت کسی هست که برای خوشبختی نیازی به کسی نداشته یاشه و تنها حس خوشبختی را بچشه و وقتی چشیدیش وقت آن میرسه تا با کسی سهیمش کنی، عزیزم رو خودت و باورهات کمی کار کن، تو بهترینی اگر خودت به این باور برسی حتی اگه چاق باشی....
مرسي اقا حميدرضا
من حتما از راهنماييات استفاده ميكنم, الانم دارم راجع به تمرينات هوازي مطلب سرچ ميكنم
خيلي كمكم كردي
دروغ چرا اينقدر ازين قرصها و پودرها استفاده كردم فكر كنم تو اين 5 ماه نزديك يك ميليون فقط بابت اينا پول دادمو نتيجه نگرفتم و از رو هم نرفتم(برم ببينم اين وحيد شمسايي چي خورده:311:)
از بس زوم كردم روي وزنم اصلا انگار قفل شده
فكر ميكنم ماها چون تفريحات سالممون كمه و از بچگي هم دنبال ورزش نبوديم اينهمه دغدغه هاي بيخود داريم
خودم كه اينطوري شدم و چون از بچگي همه اش بخاطر ظاهرم مورد توجه بودم حالا كه عكسش شده احساس عدم امنيت ميكنم
خوش به حالت كه ورزش شده جزو زندگيت و اينو بدون اگه كنارش به رشد فكر خودتم برسي جدا ميشي يه ادم نمونه و الگوي خيليا چون انسان با اراده اي هستي, اينو جدي ميگم
مرسي كه كمكم كردي
هرنتيجه اي گرفتم حتما مينويسم كه بقيه هم استفاده كنن
يه دنيا ممنون:72::72::72::72::72::72:
الهه جون از تو هم ممنونم , من 29 سالمه و فكر نميكنم الان ديگه زمان ورزش حرفه ايم باشه اما واسه سلامت خودم بايد شروع كنم
مرسي كه ارومم كردي و از تجربه هات گفتي, اميدوارم منم تنبليو بزارم كنار, حرفاتون ادمو مصمم ميكنه
خواهش می کنم وظیفه م بود بخدا هر چی بلد باشم می گم
ایشالله که نتیجه بگیری ما رو هم بی خبر نذار از نتیجه ی کارت چون خوشحال می شم ببینم موفق شدی
موفق باشی :72:
سلام یلدا جان
خوبی اوضاع احوالت چطوره کارها خوب پیش میره درس میخونی؟
من یه رژیم دارم که ظرف 2 هفته 7 کیلو کم میکنی اصلا هم مضر نیست و به سلامتیت اسیب نمیرسونه سخت هم نیست فقط باید دستوراتشو اجرا کنی
چند تا از دوستام انجام دادند و نتیجه گرفتند
اگه دوست داشتی بگو واست بزارم :72:
سلام ترانه گل
دارم زبانمو ميخونم همچنان و يه كم بهتر شده اوضاعم
تصميم گرفتم تمركزمو فعلا بزارم رو زبان
ترانه حتما بايد ورزشم شروع كنم , تحركم خيلي كمه
اره عزيزم حتما رژیمو واسم بزار, ممنون ميشم :46:
من هميشه به يادتم و اميدوارم زودتر كارات رديف شه و اينجوري :310: بشي:46:
یلدای عزیز
من بعد از طلاقم شروع کردم به ورزش بصورت خیلی جدی ..تعجب کردم میگی الان برای من دیر هست .من از شما بزرگ ترم .روزی از یه ساعت تا سه ساعت ورزش می کنم .اوایلش خیلی سخت بود چون من از زمان مجردی دیگه دور ورزش رو خط قرمز کشیده بودم ..تجربه شخصیمو می گم .
من از زمان شروع ورزش به این شدت نزدیک 8 کیلو وزنم اضافه شده !!! سایزم کمتر شده ولی بدنم فرم گرفته .اشتهام تقریبا سه برابر شده و نسبت به گذشته خیلی برای خوردن ولع دارم و از طعم خوراکی ها خیلی لذت می برم ..خوابم بسیار عالی تنظیم شده .اینقدر راحت و سنگین می خوابم که تا بحال برام سابقه نداشته ..افسردگی خفیفی که داشتم کاملا رفع شد طوریکه دقیقا از زمان طلاقم قرص هامو روانپزشکم کمتر و کمتر کرد و نزدیک 9 ماهه که کاملا قطع شده ..من تا قبلش 3 سال تحت نظر دکتر دارو خوردم.
الان چاق تر شدم ولی بدنم فرم گرفت و از لحاظ روحی میتونم بگم معرکه هست ..الان دیگه حرفه ای شدم و مثل سابق با نیم ساعت ورزش به نفس نفس نمی افتم!!! دنبال تردمیل و دستگاه هم نرفتم .این دستگاهها هر کدومشون یه قسمتی از بدن و استخونا رو اذیت می کنه و فشار میاره مخصوصا کمر و زانو .من از ورزشای خشن مثل بادی کمت یا بادی اتک شروع کردم و برای آرامش ذهنی بصورت همزمان یوگا میرم.فکر کنم همون ورزشهای رزمی مثل فول کیک و کاراته و بوکس هست ...نمی دونم دقیقا کدومشون میشن یا شایدم ترکیبی هست از همه...
برای رسیدن به لاغری ورزش زیاد پاسخگو نیست مخصوصا اینکه به محض اینکه ولش کنی اندامت خیلی بدتر از سابق میشه .ولی خوش هیکلت می کنه.و برای روحیت معرکه ست ..البته من اصلا رژیم نمی گیرم شاید دلیل چاق شدنمم همین باشه .من بیشتر می خورم که کمتر نمی خورم:)
انشالله که هر چه زودتر به ثبات برسی.
ممنونم فائزه جان
من هم دارم كم كم ورزشو شروع ميكنم و دارم راجع به ورزشهاي هوازي ميخونم
اما خدايي اين ورزشايي كه گفتي چين؟:163:
من كه مغزم نكشيد
اخه من ميونه ام با ورزشاي رزمي خوب نيست, قبلا تكواندو ميرفتم خيلي دوست داشتم , كلي هم حركت جديد تو تكواندو ابداع كردم:311: اما دختره چنان با لگد رفت تو صورتم و منو دشمن فرضي تصور كرد الان اسمش مياد ياد دماغم ميفتم كه كج شد و عملش كردم:302:
كلا دلم واسه تكواندو تنگ شده اما از دور تشويق كنم انگار بهتره:311:
ولي جدا خيلي خوشم اومد از اراده ات, فكر ميكنم ورزش بزرگترين تاثيرش همينه كه ادمارو محكم و شاد ميكنه
خودمم اون وقتا كه ورزش ميكردم خيلي روحيه خوبي داشتم
حرفات خيلي خوب و مفيد بود, اميدوارم مثل تو باروحيه و محكم بشم,
خصلت وجوديم با ورزشاي برتحرك وشاد مثل اسكيت و يا دويدن و بدمينتون جور درمياد و نميدونم اينا ورزشاي هوازين يانه
من خيلي زود نفس نفس ميزنم,و دوتا بله كه ميرم بالا مثل مامان بزرگا به نفس نفس ميفتم
باور كن راضيم مربي خصوصي بگيرم اما تويه رشته درست و به جا فعاليت كنم(كلا ورزشو خيلي دوست دارم , فكر كنم كسي تا حالا كشفم نكرده:303:)
مرسي از امضاي خوبت: بهترین راه برای پیش بینی آینده خلق آنست.
ممنون از لطفت یلدا جان
عزیزم این ورزشایی که من گفتم بیسشون همون فول کیک بوکسینگ و تکواندو و بوکس هست ..یوگا هم که چندین نوعه حتی یوگای تنفسی و یوگای خنده هم داریم ولی بهترینش همون جنتل یوگا هست که بدنت رو خیلی منعطف می کنه ...من اونجا رو نمی دونم چجوریه عزیزم ولی اینجا چون این کلاسها جنبه مسابقه ای ندارن کسی با کسی حریف نمی شه .فقط حرکات رو تمرین می کنن .کلا کسی به کسی کار نداره .فقط مربی هست که آموزش میده .متاسفم که تجربه بدی برات مونده ..اگه بتونی یه کلاس اینجوری پیدا کنی بهتره کسیم به بینیت کار نداره.:))))
حالا که خودتم به ورزش های رزمی علاقه داری خیلی هم عالی هست دنبالش بری .نگران نفس نفس زدنت هم نباش .من روزای اول از یه کلاس 45 دقیقه ای 15 دقیقه بیشتر نمی کشیدم ..قفسه سینه ام شدید درد می گرفت و حالم بد می شد .الان بدنم کاملا عادت کرده ..
تاثیرش عالیه ..تا نری نمی فهمی .من سه سال بود قرص می خوردم همیشه از تصور قطع کردن قرصام دچار ترس می شدم ..الان چندین ماهه کامل قطعش کردم و اصلا هم نیاز ندارم .ضمن اینکه چند تا هم دوستان خیلی خوب و سالم توی همین باشگاه پیدا کردم ..تنبلی نکن دختر خوب .مطمین باش جواب میده:72::72: