RE: تصمیم جدی برای طلاق گرفته ام از آسیبهاش میترسم کمکم کنید تا کمتر آسیب ببینم/
خانمی تو مگه معلمی؟؟ نازی، روزت مبارک باشه عزیزم.
به نظرم گول یه کادو رو نخوری، میدونی چیه آدمها وقتی عزیز میشن که طرف بدونه واقعا دارن از زندگیشون جدا میشن. هرچیزی لیافت میخواد که اون لیافت تو رو نداشت. ببین پس وقتی کارت اینجاست و خانوادت شهرستان، پس کجا میخوائی بعد از طلاقت زندگی کنی؟!
منم مثل تو بودم خانوادم اینجا نبودن خودم تنها بودم و کارم اینجا بود نمیخواستم کارمو از دست بدم و برگردم شهرستان ، بخاطر همین اوایل جدایی سختی زیاد کشیدم ولی نگران نباش خدا بزرگه عزیزم.
RE: تصمیم جدی برای طلاق گرفته ام از آسیبهاش میترسم کمکم کنید تا کمتر آسیب ببینم/
سلام بهار جان ممنون از راهنماییت و sanazi عزیز مرسی از لطفت.من فقط دنبال یه مدرک محکم هستم که حداقل بتونم حقمو ازش بگیرم و در مورد کارم هم بعد عروسی انتقالی گرفتم به خاطر شوهرم و نمیدونم بعد طلاق میتونم برگردم یا نه؟ برام دعا کنین.دوستای عزیز من توی دوران عقد میتونستم تموم کنم ولی دیگه کار از کار گذشته بود و اشتباه بزرگتری کرده بودم که از گفتنش خجالت میکشیدم و اینکه چون خودم انتخابش کرده بودم میخاستم تاوانشو بدم همین الآنشم بعضی وقتا به خودم میگم باید با تمام بدیهاش بمونی و بسازی تا خودش هر وقت خواست طلاقت بده ولی خیلی سخته خیلی.
مگه اینهمه بخشش و موندنم تلاش نبود که شوهرم دست از کاراش برداره؟تازه یک ماهه دارم همه ی کاراشو میبینم ولی حرفی نمیزنم دارم برای آخرین بار براش سنگ تمام میذارم حتی احساس میکنم داره بدتر میشه داره با دخترا قرارای جنسی میذاره.برام چندش آوره که با اینکه من دارم از لحاظ جنسی هم کامل بهش میرسم
توی چتهاش هم اینا رو مطرح میکنه یا از دخترا میخاد برن جایی و حال کنن.آخه چرا؟مگه من چی از اونا کم دارم؟ احساس میکنم با یکی قرار داره و نمیدونم که میره یا نه ولی تاکید داشتن که حتما همو ببینن و... محل قرار رو میدونم کجاست.من چیکار کنم؟برم دادو بیداد راه بندازم یا برمو خودمو نشون ندم و ازشون عکس بگیرم یا پلیس خبر کنم یا اصلا نرم؟ میخام یه چیز محکم گیر بیارم////
چرا پیش مشاوره حضوری نمیری؟
تو تصمیم گیری نهاییت خیلی می تونه بهت کمک کنه
اقلیما جان چند جلسه رفتم و ال«ن هم ادامه داره
RE: پیشگیری از آسیب های طلاق ( تصمیم به طلاق گرفته ام )
اعتماد شکسته عزیز
من داستان زندگیت رو دنبال میکردم...فقط میخوام بهت بگم نشکن...میدونم اعتمادت شکسته (مال من هم...)ولی خودت نشکن.....
دلم میخواد یه چیزی برات بنویسم....
بعضی وقتها آدما الماسی تو دست دارن،بعد چشمشون به یه گردو می افته،دولا میشن تا گردو رو بردارن، الماسه می افته تو شیب زمین،قل می خوره و تو عمق چاهی فرو میره! میدونی چی میمونه؟ یه آدمو،یه دهن باز ،یه گردوی پوک ویه دنیا حسرت.....اما با یه عالمه تجربه.....
برات دعا میکنم...توهم برام دعا کن:323:
سلام دوست خوبم
قرارشد يه مدت فكرتو ازاد كني,اينكه ميكي كسي باهات همدردي نميكنه اشتباهه,همه ما با دردا و شادياي هم گريه ميكنيم و ميخنديم
اما طلاق چيزيه كه هيچ كس دوست نداره بهش فكر كنه و كسي رو به سمتش هل بده
همه دوست دارن يه دريچه اميد باز بشه و ادما برگردن به زندگي
دوستم به خودت فرصت بده و باخودت كنار بيا
تا اخر مدارس گفتي بايد پيش همسرت بموني پس تا اون موقع خودازاري نكن و رفتاراش و كاراش اذيتت نكنه و داغونتر نشي
تو اين مدت هم حسابي باخودت مسايلو حلاجي كن
اين راه خيلي سخته چون من دارم ميرم و سختياشو به جون ميخرم,جدا مثل يه برزخه كه بايد ازش بگذري پس تا مطمين نشدي و يا مقاومتشو پيدا نكردي توش قدم نزار
خودتو قوي كن دوست خوبم و از خدا كمك بگير:72:
سلام تو این یه هفته انقدر اتفاقات بد برام افتاده که دیگه مهم نیست برام چی پیش بیاد دارم زندگی میکنم و به هر قیمتی شده زندگی خواهم کرد حتی به قیمت اذیت و عذاب دادن خودم...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط etemade shekaste
سلام تو این یه هفته انقدر اتفاقات بد برام افتاده که دیگه مهم نیست برام چی پیش بیاد دارم زندگی میکنم و به هر قیمتی شده زندگی خواهم کرد حتی به قیمت اذیت و عذاب دادن خودم...
چی شده عزیزم مگه؟
هیچ وقت هیجانی تصمیم نگیر
بزار دوره ناراحتی و غصه ها بگذره بعد تصمیم درست بگیر
اگه میخوای بمونی با عشق بمون تا زندگی برات شیرین باشه
خيلي عجولي دختر
هر چيزي كه پيش اومده و ناراحتت ميكنه بنويس و بزار باهم واسشون يه فكري بكنيم
بحث ما سر جدا شدن يا نشدن تو نيست ,الان موضوع ارامش تويه,تو حق انتخاب داري اما بيشتر ازينكه همسرت اذيتت كنه فكرات داره اذيتت ميكنه
همه رو بنويس ,هم ارومتر ميشي هم شايد كسي تونست راهنماييت كنه,در نهايت ضرر نميكني
موندن با عذاب خودتم ميدوني حرف دلت نيست ميخواي بموني يا بري بايد اروم باشي:72:
نمیدونم چی باید بنویسم و اصلا حوصله هیچ کاری حتی نوشتن رو ندارم تو محل کارم هم همش لحظه شماری میکنم ساعتها بگذرن وتموم شه و نزدیک به 20 روز دیگه امتحانات دانشگاهه لای کتابارو باز نکردم خیلی نگرانم کارم شده فقط خواب و خواب و خواب...