RE: دلم نیست شدن میخواد...نبودن
جوانه نمیدونم واقعا چی باید بگم.
من خودم آدمی هستم که زیاد زندگی برام مهم نیست. یعنی دلبستگی شدیدی به دنیا و زندگی ندارم.
ولی همیشه بودن رو به نبودن ترجیح میدم. دوست دارم از لحظه لحظه ی زندگیم استفاده کنم و دنیا رو ببینم. دوست دارم توی این دنیا تا میتونم تجربه کنم و لذت ببرم.
حس کسی رو دارم که رفته رستوران، از اینایی که میری تو یه پولی میدی هرچقدر دوس داری میخوری :)
چه اسم زیبایی جوانه
عنوان تاپیکت اصلا با اسم پر از انرژیت هم خونی نداره
یه سوال :
جوانه اون روز که تازه عضو همدردی شده بودی و نام کاربریت رو گذاشته بودی جوانه ، بازم دلت نیست شدن میخواست...... ؟
آره اقلیما جووونم
کلا وقتی همه چیز خوبه آدم بیشتر دوس داره بمیره تا وقتی همه چی خوبه نباشی ...این طوری پایانش خوشه
البته من دلم مرگ نمیخوادا ... دلم نبودن میخواد کلا کاش میشد که نبود اینجوری
جوانه عزیز سلام
دوستان راهنمایی خوبی برات گذاشتن
من حس میکنم انگیزه شما کم شده اگه سعی کنی یه هدف و یه انگیزه قوی برای خودت در زندگی قرار بدی از این حالت در میای
عزیز دلم اگه هر رابطه ای که با خدا داری بیشترش کنی آرامش اون همه جای زندگیت سایه میندازه
جوانه ی عزیزم اگه به آدمای پایین تره خودت نگاه کنی بعد با قدردانی به زندگیت توجه میکنی
اگه هر اتفاق بد رو از محبت و صلاحی که خدا برات در نظر گرفته تعبیر کنی با شکیبایی بیشتری به اوضاع مسلط میشی
در نهایت نمیدونم چرا انسان تحمل بدبختی رو خیلی بیشتر از خوشبختی میدونه
دوست دارم آخر این تاپیک با روحیه عالی مثه یه جوانه سبز و امیدوار بشی
من برات آرزوی آرامش و شادی دارم بازم میگم همه چیو به خدا بسپار و از اون چه که هستی لذت ببر:72::72::72::72:
میتونم بگم مرسی
همین
چون همه اینا رو دوستان گفته بودن و من پاسخ داده بودم ..
اما باز هم میگم
من شکیبام
ارتباطم با خدا خوبه
تو زندگیم آرامش دارم
هدف دارم (کوتاه بلند مادی معنوی اجتماعی)
انگیزم بالاست
ارادم قویه
اما باز هم نبودن و ترجیح میدم فقط همین
مرسی از همه به خاطر راهنمایی و وقتی که گذاشتین ....:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط جوانه؟؟؟
اما میدونی الان به یه نتیجه رسیدم که هر کسی میتونه نباشه ... در واقع کسی که نباشه حتی کسی هم نیست
اما بودنه که کار بزرگیه
حالا تو هر طور که هستی فقط باش
این فرصتیه که به تو داده شده و سعی کن حتی اگه ازش استفاده نمیکنی نگهش داری حتما یه روزی برات مفید خواهد بود :43:
نتیجه یه مدت قطع رابطه با او! حس خوبی دارم اما جای یه چیزی تو قلبم خالی شده ....
میخوام به خودم یه مدت فرصت بدم از احساس خالی شم بعد تصمیم بگیرم برای بودن با آدمی که نمیدونم بودن با او سخته یا نبودن با او سخت تر؟
جوانه جان من زیاد در جریان ارتباطت با نامزدت نیستم.اما میدونم یه رابطه پر فراز و نشیبه.
من تجربه خودمو بهت میگم.حتما میدونی این چند وقت چقد حالم بد بود و تاپیکای جورواجور زدم.در جریان هستی که...دیروز دیگه داشتم منفجر میشدم.نزدیک بود پشت فرمون گریه کنم..یا با یه نفر اس ام اسی دعوا کنم که خدا رو شکر همون موقع تاپیک سرافراز رو خوندم و اروم شدم.
دیشب دوباره رفتم سر وقت درسام..خیلی وقت بود افکار ازار دهنده و خاطرات منفیم رو ننوشته بودم...نشستم تموم افکار ازار دهندم رو نوشتم..به چند نفری هم فحش نوشتم چون عصبانی بودم..بعد همه رو خط زدم و نوشتم بخشیدم و رها کردم.سوزوندم و تو سینک ظرفشویی ریختم..نمیدونی واقعا حس کردم اروم شدم..بعد از روش مشارطه مراقبه مکاشفه استفاده کردم و یه دقیقه فقط به افکار مثبت فکر کردم..نتیجش عالی بود..امتحان کنی میفهمی..
بعد به خودم گفتم من به یه نفر کمک میکنم و اومدم اینجا 3تا پست نوشتم با هدف کمک (مهم نیست واقعا نوشته ام چقد کمک کرد)..
الان حالم خیلی بهتره...از استانه خطر اومدم پایین...
جوانه جان ما هر روز در معرض انرژیهای مختلف هستیم..گاهی بطور ناخوداگاه انرژیهای منفی رو جذب میکنیم...پس لازمه هر چند وقت یه بار ذهنمون رو تمیز (خونه تکونی،ذهن تکونی:46:) کنیم..بهت پیشنهاد میدم حتما از این روش نوشتن و سوزوندن استفاده کنی و
حتما از20 دقیقه قبل خواب مثبت فکر کنی حتی برای 1دقیقه..چون وقتی بین خواب و بیداری هستیم تلقین پذیریمون خیلی بالا میره...
موفق باشی
سلام جوانه
به نظرم شما یه کم لوس شدید به یاد بچگی والان تنها به یک نازکش احتیاج دارید.همین:163:
آره واقعا لازم دارم فریاد خدا