سلام 118 عزيز دل فرشيد
ميشه يه كم (تا جايي كه مقدوره) موضوع رو بازتر كني؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام 118 عزيز دل فرشيد
ميشه يه كم (تا جايي كه مقدوره) موضوع رو بازتر كني؟
علیک سلام ! :72:نقل قول:
نوشته اصلی توسط termeh
نظر شماست و محترم ! :D
آخه من بیچاره و کم حرف در این بلبشوی امتحانات چطور برای هر پستی بیام تحلیل بنویسم ؟؟؟ :54:
اون هم من که زیاد تشکر می کنم !!! :162:
سلام فرشید جان ؛
عزیزم من دیگه اونقدر این موضوع رو باز کردم که داره جر می خوره !!! حواست کجاست !؟
از asrin gozali و terme هم که کاملا در مورد تاپیک بنده اظهار نظر کردند صمیمانه و متعجبانه تشکر می کنم !!!!!!!!!!!!!!.
سلام دوستان
این پست را به 3 دلیل ارسال می کنم.
یکم : این پست را ارسال می کنم، که خدایی نکرده 118 سکوت مرا به پستهای مکرر خود ، به معنی بی احترامی به خودشون تلقی نکنند.
دوم: اعضاء هم علت سکوت مرا بدانند.
سوم: به بهانه این پست نگاهی هم به شیوه های تعاملی نا کارامد داشته باشیم.
118
شما پیشاپیش یک ارتباط بن بست را انتخاب کرده اید و تلویحا اعلام کرده اید که این پست ها را (که با مضمون واحد و در دو موضوع ایجاد کرده اید)برای شنیدن جواب از مدیر تالار نزده اید( وسخنان مدیر را به ماشین توجیه پراکنی تشبیه کرده اید)، و فقط خطاب به سایر اعضاء کرده اید و جواب خواسته اید:
این بخش فوق انتخابی هست از پست: http://www.hamdardi.net/showthread.php?tid=2211&pid=19606#pid19606نقل قول:
نوشته اصلی توسط 118
لطفا برای خواندن تمام آن لینک بالا را دنبال کنید.
پس 118 عزیز، اگر من جواب نمی دهم، در واقع به نوعی به خواست شما احترام گذاشته ام. و اقدام به شفاف سازی و توضیح دادن( آنچه که شما توجیه می نامید) نکرده ام، اما چون دوباره در پست 38 ، خواهان پاسخم شدید، این ارسال را انجام دادم.
اما برای پاسخ هم اگر چه اعضاء نمی دانند ولی خودتان می دانید که ما طی بارها پیغام خصوصی به جوانب این مسئله پرداخته ایم.
متاسفانه بنده به خاطر ضیق وقت و اینکه باید به سایر صحبتها و نظرات اعضاء هم احترام بگذارم و پاسخ بدهم، نمی توانم بیش از این برایتان شفاف سازی کنم. البته چون سایر اعضاء از پاسخ ارائه شده با خبر نیستند، اگر این بحث ادامه داشت، سرفرصت، متن پیغامهای خصوصی شما و خودم را در این موضوع می گذارم.
تبصره: این پاسخ همزمان در 2 موضوع مشابه شما ارسال می گردد.
سلام حضرت آقای مدیر (ع) :
سکوت و پاسخ شما برای من دیگر هیچ ارزشی ندارد و تعاملی که مد نظر شماست را من در طی 9 ماه حضور در تالارهایتان دیدم و خدا را شاکرم که هرگز با کسی آنطور که شما تعامل دارید من ندارم .
الان هم اگر می بینید بر خلاف میل باطنیم در تالارهایتان حضور دارم برای اخذ همان مسائلیست که می دانید و این حضور با این ویژگی که الان دارم کوتاه مدت است و در آینده شرایط عوض خواهد شد .
من دوست ندارم مبلغ کسی باشم ولی دوستان را دعوت می کنم به آدرس http://forum.hammihan.com حضور پیدا کنند و بعد از فقط یکماه متوجه نحوه ی مدیریت آن تالارها شوند هر چند که شاید در ابتدا به خاطر گستره ی سایت مذبور گیج شوید ولی به مرور متوجه مدیریت مقتدر آن سایت خواهید شد و روز به روز علاقه مندیتان به اعضا بیشتر می شود و خیلی تالارهای دیگر که نیازی به ذکر آن نیست .
بله همانطور که گفتید بنده با توجه به تعاملات شما یک انتخاب بن بست را با شخص شما انتخاب کردم و حتما این را میدانید که در ارتباط بن بست جدایی بهترین روش است .
شما می توانید با حذف نام کاربری بنده به این ارتباط بن بست خاتمه بدهید و اگر میگویید اعضایی که در تاپیکهای من شرکت کرده اند حقوقشان ضایع می شود می توانید طی پیام خصوصی آنها را در اطلاع قرار دهید . مطمئناً به دلیل فاصله گرفتن از آن تاپیکها اعضا مخالفتی نخواهند داشت مگر اینکه خود شخص شما بر این کارشکنی اصرار داشته باشید.
در هر حال آنچنان نماند و اینچنین نیز نخواهد ماند .
یا علی مدد .
اظهار نظر خاصی درباره ی تاپیک شما ندارم .نقل قول:
نوشته اصلی توسط 118
در این تاپیک درباره ی بنده صحبت شد ( توسط خانم آرزو که درباره ی افراد متشکر از مطلب شما اظهار تاسف نموده بودند که یکیشون من بودم ) و بنده هم اقدام به رفع ابهام نمودم ، از نظر شما مشکلی هست ؟! http://qsmile.com/qsimages/73.gif
سلامی دوباره ،نقل قول:
علیک سلام !
نظر شماست و محترم !
آخه من بیچاره و کم حرف در این بلبشوی امتحانات چطور برای هر پستی بیام تحلیل بنویسم ؟؟؟
اون هم من که زیاد تشکر می کنم !!!
متشکرم.
در عوض من خواننده پستها وقت میکنم که منظور شخص رو از تشکر کردن هاش متوجه نشم.:33:
ومن بیچاره می مونم و ابهام .:162:
همچنین رفع ابهام کردن شما در پست 19 واقعا جای تشکر داره .:104:
سلام
ببخشید من فضولی میکنم ولی آقای 118 واقعا" اگه دوست ندارید چرا به تالار میاید پس هنوز اینجا رو دوست دارید که میاید اگه دوست نداشتید واستون مهم نبود که پستاتون حذف بشه یا نه
پس حالا که اینطوره بمونید و من و بقیه دوستان رو خوشحال کنید
دوباره از بین ما یکی خودِ خدا شد .
سلام elina ::72:
خوب این مسلم که کسانی که از ابتدای تشکیل تالار واسش زحمت کشیدند تالار رو دوست دارند و بنده هم با تالار و اعضای محترمش مشکلی ندارم و فقط میخوام زوایایی از روش و شخصیت مدیر این سایت رو به طور عملی به اعضا نشون بدم شاید در کوتاه مدت محبوبیتم بین اعضا کم بشه ( که البته اهمیتی هم نداره ) ولی در بلند مدت صد در صد روی برداشتشون از حرفای مدیر سایت متفاوت تر خواهد شد .
و اینکه در برخی موارد برخی چیزها فقط شعار است و یکی باید بلند بشه و رونمایی کنه که چه چیزهایی شعار هستش و بنده هم تا هر وقت در تالار باشم اجازه نمیدم کسی به شعور آدما توهین کنه و فکر کنه همیشه می تونه با رندبازی مخاطبینشو جذب کنه . و تازه جالبه که فکر کنه داره به وظیفش عمل می کنه و احتمالا خداوند اونو به خاطر این ثواب در بهشت با موسی و مسیح و محمد همنشین خواهد کرد.
متاسفانه در جامعه ی ما این اپیدمی شده که یکی رو بت کنیم بعد بذاریم جلومون و بپرستیمش و اتفاقا همین آدما یکی رو می برند بالا و بالا و اونقدر بالا و یه دفعه با کوچکترین تلنگری چنان می کوبندش زمین که دیگه اثری از طرف باقی نمی مونه .
حالا اگه کسی ناهنجاری های جامعه ( چه جامعه ی حقیقی و چه مجازی ) رو مطرح کنه هزار تا وصله بهش می زنند .
من در این تالار دوستان خوبی پیدا کردم و از این بابت خوشحالم اعضایی مثل : گردآفرید ؛ فرشید؛ عصرین گوزلی (به زبان ترکی )؛ لورد حامد ؛ سمیه ؛ زیبا.ده؛ زینب ؛ بهاره ؛ آرزو و خیلی های دیگه که نمی شه همهشون رو اسم برد که اگه از حضورم در تالار به همین ها رسیدم برام کافیه اما ناملایمت ها ؛ کج فهمی ها ؛ دروغ ها ؛ قضاوت های نادرستی هم در این مدت دیدم که اکثرا ً انرژی رو میگیره . البته اعضای محترمی هم که باهاشون در ارتباطم خیلی هاشون این مشکل رو دارند ولی اکثرا یا روشون نمیشه مطرح کنند یا از کم شدن محبوبیتشون می ترسند و یا اهداف دیگه دارند و ... اما من در سایتهای مختلف با اهداف مختلف و شخصیتهای مختلف وارد شدم و به کسب تجربه پرداختم و به اهدافی هم که از حضور در تالار همدردی داشتم به بیشترشون رسیدم .
راستش یه بار مدیر ؛ گردآفرید رو توی تاپیک حذف 50 پست تهدید به حذف نام کاربری کرد !!!! یکی از دلایل ایجاد این تاپیک این بود که خیلی ها بدونند که مدیر سایت این شجاعت ، وقت ، حوصله و توان رو برای حذف نام کاربری کسی نداره اونم کسی که پستهای بالایی داشته باشه و به تهدیداتش هم مثل خیلی چیزهای دیگه میشه اصلا اهمیت نداد . البته این تنها دلیل نبود و دلایل شخصی دیگه ای هم وجود داره .
سلام بر همه دوستان
پست 25 آقای 118 را دوباره مطالعه بفرمائید. خیلی جالب است، من به این این تالار سر زدم. تالار هم میهن یکی از تالارهای بزرگ و پرمحتواست. من هم با 118 موافقم در اینکه مدیر و مدیران تالار بزرگ هم میهن قویتر از تالار کوچکی مثل همدردی هست. اگرچه به طور کلی مقایسه یکی از ریشه های مشکلات ماست، اما تالار هم میهن به لحاظ محتوای غنی و مدیریت سازنده اش می تواند الگویی در بسیاری جهات برای ما باشد.
اتفاقا بنده با مدیر کل این تالار مکاتبه ای داشته و در خواست 118 را که خواهان حذف همه پستهایش را دارد، مطرح کردم.
در مشورتی که با مدیر تالار هم میهن (که الحمدالله مورد تائید 118 هم هست)، داشتم، ایشون هم، چنین درخواستی را به جا ندانسته و از من خواستند چنین حذفی را انجام ندهم.
در ذیل مکاتبات انجام شده بنده با مدیر تالار هم میهن جهت استحضار همه اعضاء آورده می شود.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیر همدردی
اگرچه بنده همین مطالب را از زبان سایر مدیران تالار قبلا خصوصی برای 118 ارسال کردم که ایشون نپذیرفتند. بعضی از این گفتگو با سایر مدیران تالار ها به صورت عمومی و در تالارهای آنها انجام شده است. که آدرس هم آنها هم موجود است.نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیر تالار هم میهن
امید دارم با ذکر حق و حقوق کاربریشان از زبان مدیر تالاری که مورد تائید ایشون هستند، این مسئله خاتمه پیدا کند.
به هر حال همانطور که قبلا هم به 118 تذکر دادم، سعه صدرم و خویشتنداریم فقط در قبال توهین ها و جوسازی های ایشون علیه خودم هست که می توانم نادیده بگیرم. اما اگر ایشون به این روش تخریب گرانه علیه کل تالار اصرار بورزند و بخواهند موجب به هم زدن آرامش تالار (مثل این چند روز اخیر ) شوند، ناچارم به خاطر مصالح و آرامش تالار علیرغم میل باطنی ام، حساب کاربری ایشون را غیر فعال کنم.