RE: با شوهرم قهر كردم ولي اون دنبالم نمي ياد.
سلام دوست عزیز:72:
شما عرض کردید شوهرتون 5 سال خونه مجردی داشته .با دوستاش زندگی میکرده؟
و حرف از اون دوران میشه از دخترها بد گویی میکنه واز خیانتهاش میگه.
من احتمال میدم که دوستای شوهرتون با دخترانی دوست بودن وشوهرتون بدی های اون دخترهارودیده.
وبه شما سخت میگره چطوری تیپ بزن چرا مانتوت بازه فلان بسار.
من نظرم اینه به منزل خودتون برگردی .هرچقدر ازهم دور باشید مشکلاتتون که حل نمیشه بشتر هم نیشه.
هرکی از راه میرسه یه طرفندی میگه .
[color=#006400]وباید اعتماد شوهرتو جلب کنی .گفت مانتو باز نپوش. بگوچی دوستداری بپوشم.چادور بهتره.
گفت موهاتو بزار تو بگو مغنه چطوره بپوشم.
گفت موبایل. بگو اصلا بیا خطا مون رو عوض کنیم.یا اصلا چندوزی گوشی روبزار خونه. آسمون به زمین که نمیاد گوشی نداشته باشی.
ولی زندگیتو با اینکارا نگه میداری.
با قهر کردن چیزی درست نمیشه.بدترهم میشه.
شما دوهفته هست به خانه پدری اومدی خواهش میکنم برگرد .هرجوری که شوهرت دوست داره از لباس گرفته تارفتار. همونجور باش.
من مردم اخلاق مردهای که به زن هاشون بیش از حد غیرت نشون میدن رو خوب میدونم.
ببین عزیزم راستش من خودم اخلاقم خیلی شبیه شوهر شماست در این مورد، همین توهینهایی که شوهر شما به شما کرده را من به همسرم زیاد کردم وقتی کاری انجام میده که از نظر اون عادیه ولی از نظر من خیانت محسوب میشه شروع میکنم به توهین کردن و بعداخودم هم پشیمون میشم. میدونی آدمهای این طوری دوست دارن توی اون لحظه که شک کردن و این فکرا میاد سراغشون طرف مقابل با حرف زدن و توضیح دادن در مورد موضوع آرومشون کنه ولی اگه بی تفاوت باشی اون بیشتر بهم میریزه. ببین اگه شوهرت بهت شک کرد یا توهین کرد تو فقط با آرامش براش توضیح بده. من خیلی دکتر رفتم همه گفتن باید دارو بخوری اسم این بیماری پارانوئید هست. ببین مثلا به یه چیزایی گیر میدم که شاید بعضی ها خنده اشون بگیره ولی برای ادمهای اینطوری عذاب آوره چون دست خودشون نیست. اول خودشون عذاب میکشن بعد طرف مقابل رو عذاب میدن. اگه دارو بخوره آروم میشه حتما برو روانپزشک، بعدازظهرها که دکترا هستن و تو هم سرکار نیستی برو باهاشون مشورت کن. اگه توی گوگل هم بزنی پارانوئید خصوصیات رو توضیح داده ببین شوهرت این خصوصیات رو داره یا نه؟ موفق باشی
سانازي عزيز مي دونم كه خودش بيشتر از من رنج مي كشه، مي دونم وقتي عصباني مي شه شروع مي كنه به بد و بيراه گفتن، من با ايناش كنار اومدم، ولي وقتي مي گه پشيمونم كه باهات ازدواج كردم ديگه بايد چي كار كنم. ميگه همش بايد به حرف من باشه، الانم مي دونم كه طرز فكرش اينه كه من مقصر بودم. اصلا تو خودش ايراد نمي بينه.
كبوتر عزيز، منم قبول كردم كه با گفتار اون لباس بپوشم، با گفتار اون با مردا حرف بزنم، ولي وقتي مي گه حتما يه منظوري داري كه دگمه مانتوت رو باز مي زاري بهم بدجوري بر مي خوره. بگه خانم باز يادت رفت دگمهي لباستو ببندي. منم مي گم چه خوب كه تو حواست بود ، ولي به زبونن آدمي زاد نمي گه.
روزاي اول كه اومد خونمون پرسيد حجابت چيه. گفتم اسپرت مي پوشم جلوي مردا و روسري سرم مي كنم. از پسرايي هم كه ازم كوچيكترن روسري سرم نمي كنم. گفت خيلي خوبه. به خدا خونواده ي خودش هم مثل من لباس مي پوشن. حتي اونا روسري جلوي هم سرشون نمي كنن. ولي اين بازم گير مي ده كه فلان جات ديده شد.
ديروز خاله من كه مشاور هستش ، رفته با شوهرم صحبت كرده، حالا بماند كه اصلا از خودش بد نگفته و همش منو مقصر كرده. حالا امروز صبح زنگ زده كه خودت برگرد همونطور كه خودت رفتي!!!!!!!!!
چي كار كنم؟
مي گه تولدم هستش خودت رو دوباره بهم كادو بده.
راهنمايي كنين كه برم يا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چقدر خوب که خاله شما مشاور هست پس میتونی ازش کمک بزرگی بگیری. اگه واقعا دوستش داری و میخوائی زندگیتو حفظ کنی پس حالا که خودش گفته برگرد و سعی کن هرکاری کنی تا اعتمادشو بدست بیاری. بهش بگو اگه من دوستت نداشتم و میخواستم برم راحت باشم و دنبال کار خودم باشم اصلا برنمیگشتم. ببین ابراز علاقه به اینجور آدمها خیلی آرامش میده. برات آرزوی موفقیت میکنم عزیزم.
سلام دریا جان.
خیلی خوشحال شدم.
عزیزم زیاد کشش نده.بهش زنگ بزن بگو باشه عصر بیا برگردیم.
بیاد محل کارت.
زودتر برو سر خونه زندگیت.:46:
خيلي ممنون از لطف همه دوستام.
گل ياس جون ميگه خودت بيا خونه . مي گه من نميام دنبالت ولي ازت خواهش مي كنم برگردي.
برام sms زده كه به بهشتت برگرد فرشنه.
بعد زنگ زده مي گخ اين كارت دعوت هستش كه برات فرستادم.
با خالم حرف زدم ميگه خودت برو خونه رو هم مرتب كن ولي بار آخرت باشه كه قهر مي كني.
يعني مي تونم خودم رو درست كنم تا ديگه تو زندگيم همچين مسايلي پيش نياد؟
سانازي ؟ مي توني كمك كني و بگي چه جوري ذهنيات غلطش رو عوض كنم.
تو سايت نوشته كه بيماريش غير قابل درمان هست ، يعني مي تونم باهاش تا آخر عمرم كنار بيام؟
ببین اگه همون خصوصیاتی رو داره که توی سایت خوندی پس همون بیماری هست. ببین من از اول ازدواج خیلی مشاوره و دکتر رفتم با شوهرم. شوهرم میگه همه به من گفتن بیماری غیرقابل درمانی هست ولی میشه کنترلش کرد. البته هم باید دارو بخوره و هم مشاوره (هردو همزمان). ببین باید کاری نکنی که شوهرت حساس بشه، مثلا شوهر من میدونه که اگه لباس شیک بپوشه من دعوا راه میندازم همیشه انتخاب لباسشو میزاره بعهده من. یا مثلا یه وقتهایی گوشی موبایلشو در اختیار من میزاره. ببین من میدونم این کارا برات سخته ولی اگه میخوائی باهاش زندگی کنی چاره ای نیست، باید در مورد هرموضوعی که شک میکنه واسش شفاف سازی کنی و همیشه باهاش صداقت داشته باشی. اینرو دکتر به شوهرم گفته بود ، پس دریا جان شما هم همین کاررو بکن. البته زندگی کردن با این آدمها سخته و باورت نمیشه شوهرم از حرفها و توهین های من داغون میشه ولی چون میدونه اینها از صمیم قلب نیست و بخاطر بیماری هست بدل نمیگیره و فراموش میکنه تو هم اگه میخوائی زندگی کنی باید کینه ای نباشی عزیزم. باورت نمیشه همین مسئله جنسی که میگی مشکل داری با همسرت» من هم وقتی شوهرم دیر به دیر باهام ارتباط برقرار میکنه فکر میکنم که شاید جایی دیگه برنامه ای داره، و همیشه بهش ایراد میگیرم و میگم شاید منو دوست نداری یا سرت گرمه و اینقدر گیرای کوچیک و بزرگ میدم که حتی شوهر چندین بار نتونسته تحمل کنه و دست روی من بلند کرده و متاسفانه با این کارش من بدتر شدم و دکتر میگه باید با این آدمها با خشونت رفتار نکنید. ببین شوهرت دست خودش نیست باید کمکش کنی. من ازاول ازدواجم مقداری با کمک مشاور و همسرم بهتر شدم. انشااله زندگی شما هم خوب میشه.
خيلي ممنون از راهنمايي همتون.
سعي مي كنم انوطوري كه اون دلش مي خواد لباس بپوشم. آخه فقط همين يك موردش خيلي اذيتم ميكنه.
دریا جان سلام
بهت تبریک میگم بهترین کار اینه بری سر خانه زندگیت و محکم زندگیتو بسازی
شوهرت راست گفته بهترین کادو براش حضور خودت در خانه هست
دیگه در هیچ شرایطی قهر نکن و اختلافتون را باز نکن
اینجا کنار کارشناسان شروع به بهبود روابطت با همسرت کن
موفق باشی عزیزم