RE: شوهرم بیش از حد بهم خیانت کرده چه کنم؟
سلامsanazi پسورداشو پیدا کردم حتی چتهاشو ذخیره کردم ولی چون توی wordذخیره شدن زیاد معتبر نیست.یکی دوبار هم که از دانشگاه زود رسیدم خونه دیگه نتونسته بود حذفشون کنه و حتی از ترسش ایمیلیشم باز گذاشته بود!در کل اون زرنگه ولی من زرنگتر فقط خدا داره دستشو رو میکنه/
چقدر ناراحت شدم برات
عزیزم به کمک یه مشاور قابل اعتماد یه تصمیم جدی برای زندگیت بگیر
سلام - ببین شوهرت خصوصیات خوب داره یا نه . اگه خصوصیات خوبش بیشتره پس تلاش کن اصلاح بشه
سعی کن رابطه جنسیتو بیشتر کنی ، لباس های خوشگل بپوش ، آرایش کن بزار اگه دنبال چیزی میگرده تو وجود شما ببینه
سلام دوست خوبم
خيلي ناراحت شدم از خوندن مشكلاتت با شوهرت به نظر من اشتباه از ابتدا از خود شما بوده كه با پيشنهاد شما اين علاقه شكل گرفته و با ديدن مكرر كارهاي غلط و حرفهاشون و با ديدن خيانت از ايشون نزديك عروسيتون باز هم به اين ازدواج تن دادين در اون زمان خيلي راحتتر بودين اگه جدا ميشدين و حالا ساختن اين زندگي بعد از اين همه بي اعتمادي و خيانت و بدقولي و دروغ خيلي سخته و نكته بعد اين كه خودت از همون ابتداي آشنايي با وابستگي شديدي كه به ايشون نشون دادي باعث شدي اين همه اذيتت كنه و خيالش راحته كه شما رهاش نميكني.
يكم رو خودت كار كن و از خانوادت حتما كمك بگير اونا شايد فكر نميكنن تا اين حد مشكلت جدي باشه و حتما دلسوز شما هستن حالا شايد بنا به نارضايتي كه با ازدواجت داشتن يكمي دلخور باشن ولي حمايتت مي كنن مطمئن باش.
كار شما يكمي هم سخته به علت اينكه خود ايشون رشتش روانشناسيه و تقريبا ميدونه كه چه چيزايي بهش ميگن بره پيش مشاور.شما بايد برين پيش يه روانشناس كه اختلال شخصيت و تنوع طلبي ايشون رو درمان كنه و همچنين زوج درماني بتونه انجام بده براتون.
البته نظر شخصي من اينه كه بيخود خودتونو عذاب ندين و براش در حضور خانوادهاتون شرط بزارين اگه به كاراش ادامه بده درخواست طلاق ميدين.چون اين جور آدما فقط عمر آدمو تلف ميكنن و به ندرت درست ميشن چون 30 ساله كه شخصيش اينجوري شكل گرفته خانوادش هم كه خيلي مقيد به تعهد نيستن ميگن از پشت تلفن كه نمي خورنش.شما هم كه جونيد برين روي خودتون كار كنين و ديگه اينجوري احساسي ازدواج نكنين و كارتونو در نهايت به يك وكيل بسپرين.جلوي ضرر همين جا بگيرين.چون ممكنه بچه دار بشين و پاي يه موجود بيگناه روهم به اين ماجرا بكشونيد.به خدا توكل كنين.و منطقي ترين راه ممكن رو انتخاب كنين.:72:
به خدا این کارا دوای هیچ دردی نیست
ساناز جان تو که اینقدر به شوهرت بی اعتمادی که می خوای بری توی خصوصی ترین چیزاش سرک بکشی برای چی می خوای بچه دار شی
لطف کن تاپیک انتظارم از شوهرم این نبود رو بخون لینکشو برات می ذارم
http://www.hamdardi.net/thread-21778.html
آقای sci خیلی خیلی خوب توجیه کردن که تجسس از سوئ ظن می اد و کار خیلی خیلی اشتباهیه!!!!!!
آقاي مدير همدردي بشتابيد كه غفلت موجب پشيماني است .
راه درآمدزايي تالار كشف شد :
چند كيلو سبزي بگيريد همه ميشينيم دور هم كلي به هم فوت و فن تجسس ياد ميديم ، سبزي ها رو هم پاك ميكنيم ،
بعد با قيمت خوب عرضه ميكنيم به بازار .
ذوست خوب ، اعتماد خانوم ، فرض كن شوهرت چت ميكنه .
خوب ؟؟؟؟
حالا بشين بخون ببين چي ميگه اعصابتم خورد كن . چي عايد تو ميشه ؟
آخرش چي ؟
زندگيتو بچسب درست كن . من بلد نيستم بگم چطوري ،اما ميدونم اين راه كه ميروي به تركستان است .
مطمئن باش راه براي اصلاح زياده . به شرط اينكه بخواي .
تو در راه اصلاح قدم بردار ، راه برات باز ميشه .
دختر خوب پرينت چت و اين حرفها مدرك براي اثبات هيچي نيست .
سلام خانوم بهار من مجبورم مدرک جمع کنم... قدم هم در راه اصلاح زندگی گذاشتم میرم پیش روانشناس البته شوهرم نمیاد و همش بهانه میاره و اینکه من رفتارمو هم از نظر ظاهری و هم اخلاقی و هم جنسی به بهترین شکل درآوردم نه کم محلی نه کم احترامی و نه هر کمبودی که به نظرت میآد ولی حتی یک درصد تاثیر نداشته و حتی اراده نکرده تا کاراشو ترک کنه و فقط رابطه ی بین من و خودش از قهر به آشتی تبدیل شده///////
چرا مجبوري مدرك جمع كني ؟
كي مجبورت كرده ؟
چه دردي رو از تو دوا ميكنه ؟
آرامشت مهمتره يا مدركي كه جمع ميكني ؟
حداقل يك نتيجه مثبت از جمع آوري مدركت بگو !!!
باور كن من هيچ خيري در اين كار نميبينم .
من تلاشمو میکنم اگه در عرض دو ماه درست شد که هیچ و اگه درست نشد از مدرکهام واسه طلاق استفاده میکنم.این نظر روانشناس و حتی وکیلم هم هست.
اعتماد عزیزم من ۳ساله که عقد هستم ... کاملا درکت میکنم چون منم قربانیه تنوع طلبی همسرم هستم... شاید باور نکنی اما وضعیت من به حدی اسفناکه که مادر شوهرم واسم زار زار گریه میکنه،،، تو ۳سالیه که از عمرم هدر شد از من جز یه روان مریضو چشمی که دیگه سو نداره چیزی باقی نموند عزیزم قدر خودتو بدون و ...