سلام من مژده هستم اميدوارم حالت خوب باشه ببخشيد من نفهميدم که شما با آقا سياوش ازدواج کردين يا ميخواين ازدواج کنيد اگه نکردي چه اصراري داري به اين کار ميدونم همو دوست درين خيلي پسر خوبيه ولي خوب خيلي ريسکه بزرگيه
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام من مژده هستم اميدوارم حالت خوب باشه ببخشيد من نفهميدم که شما با آقا سياوش ازدواج کردين يا ميخواين ازدواج کنيد اگه نکردي چه اصراري داري به اين کار ميدونم همو دوست درين خيلي پسر خوبيه ولي خوب خيلي ريسکه بزرگيه
دوست داري ايران باشي يا فنلند ? ولی از نوع سوالت معلومه برات سخته این ازدواج
چرا این ازدواجو ریسک بزرگی میدونی مژده جون ؟
درسته که چیزهای مهمتري تو زندگي هس ولي شما اصلاً تناسب فيزيکي ندارين و از اون مهمتر تعادلی هست که همين تناسب ایجاد ميکنه
سلام
من هم بر اين عقيده هستم كه تناسب در امر ازدواج (مذهبي -فرهنگي - اقتصادي - اخلاقي - جسمي ) خيلي مي تونه در يه ازدواج موفق و استواري بنيان خانواده كمك بكنه اما نداشتن يكي از اين پارامترها هم به تنهايي نمي تونه دليلي بر عدم جواز موفقيت يك ازدواج باشه ، پس اگه موارد ديگه در اين شخص هست و از لحاظ اجتماعي هم اين ازدواج مورد قبول خودتون خانواده هاتون و كساني كه نظراتشون براتون مهم هست مقبول واقع شده پس بعيد مي دونم مشكلي پيش بياد
اما اگر واقعا خودتون مردد هستيد و همچنين رگه هاي از ترديد در رفتار ايشون هم ديده ميشه به عقيده بنده دنبال يك كيس بهتر باشيد كه شرايطش هم به شما بخوره .....
بله قد یک پارامتره اما از لحاظ کمی اما اما آیا به کیفیت این پارامتر هم فکر کردین? 25cm 31kg اختلاف
خانم ملیکا من شمارو برای انجام این امر یا ندادنش مجاب نمی کنم فقط داستان خودمو که بی شباهت به شما نیست براتون میگم . من برای پیدا کردن جواب مشکلم به این سایت اومدم که با سرچ مشکلم با مورد شما برخورد کردم و چون اونو نزدیک به خودم دیدم داستان زندگی خودمو کوتاه و مختصر براتون میگم.
من الان 26 سالمه و درست چهار سال پیش با دختر دوست مادرم که همراه مادرش به خونه ما رفت و آمد داشت دوست شدم. من قدم 160 و وزنم 50 کیلو و اندامم هم بسیار ظریف است و داروسازی خوندم. دختر دوست مادرم اون موقع 17 سالش بود و قدش اون موقع 176 بود ولی اندام درشت و استخونبندی درشتی داشت و مانند شما بسکت بازی میکرد. ما در طی چند ماه عاشق هم شدیم و ازدواج کردیم . بعد از زادواج تا یکسال همه چیز خوب بود تا اینکه قد همسرم چون توی سن رشد بود و ورزش هم میکرد به 185 رسید یعنی 25 سانت از من بلند تر و وزنشم در حدود 100 کیلو هست چون بعد از ازدواج بسیار درشت تر و نه چاق بلکه خیلی تنومند شد. بعد از این اتفاقات ما در ساده ترین و در عین حال پیچیده ترین موضوع ازدواج یعنی همبستری مشکل پیدا کردیم و چون اندام جنسی اون نسبت به من خیلی بزرگتر بود من برای ارضا کردنش مشکل داشتم . ما چون برای هم عادی شدیم تفاوت های همو حس کردیم و فهمیدیم ازدواج من به قول همسرم و دوستاش کوتوله با اون اشتباه بوده . اون از بیرون اومدن با من اکراه داشت جلوی دیگران منو کوتوله صدا می کرد و برای لجبازی با من کفش پاشنه دار می پوشید و هر کاری بر خلاف میل من انجام میداد و این اواخر به خاطر قدرت بدنی بیشتر و هیکل درشت تر که کاملا به من می چربید بروی من دست بلند می کرد و من اگرم می خواستم نمی تونستم از خودم دفاع کنم و توی دادگاهم خجالت میکشیدم بگم از زنم کتک خوردم و همه اینها به خاطر عدم تناسب ما بود و مادر حال طی مراحل جدایی هستیم
نمی گم شماهم با شوهرتون این کار هارو میکنید ولی عدم تناسب در همه چیز سرانجام خوبی نداره و بی پرده بگم در مورد مسادل جنسی با توجه به اندام شما و درشت بودن شما بعید میدونم که به تفاهم و ارضا برسید.
موفق باشید و درست تصمیم بگیرید
سلام مليكا جان
من هميشه آرزو داشتم با دختري ازدواج كنم كه قدش بلند باشه اما بعدها به تجربه بهم ثابت شد اگه انسان ديدشو از زندگي مشخص كنه نه قد بلند ونه ظاهري بسيار زيبا ملاك زندگي نيست اتفاقا مادر من از پدرم بلندتره هرچند قدش به اندازه شما نيست اما نسبت قدشون تقريبا همونه ومشكلي هم ندارن.واما در رابطه با قد همسرتون .اگه بخواهيد يه ايراني را براي ازدواج برگزينيد بدانيد براي همه آنها همين مشكلو داريد زيرا قد شما ماشا الله از بلند قداي ايران هم بالاتره پس اول اين مشكلو با خودتون حل كنيد وبا يه روانشناس صحبت كنيد ان شا الله مشكلتون حل ميشه. اميدوارم همسرتان را آنقدر دوست بداريد كه قد كوتاهش را فراموش كنيد.ملاكهاي اخلاقي همسرتان رو در نظر بگيريد .(راستي روز زن رو بهتون تبريك ميگم)
به اميد خوشبختي
يا علي
سلام
ولی من فکر نمی کنم این مشکل اونقدرا حاد باشه
چون من دیدم کسایی رو که زن از مرد بلندره و باهم مشکل نداشتند