دوستان کسی نبود کمکم کنه ؟؟؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان کسی نبود کمکم کنه ؟؟؟؟
دوستان یکی کمکم کنه !! صبحها که از خوا پا میشم کسل و بی حال هستم خیلی زیاد.
تابستانها و در هوای گرم صورتم خیلی خیلی عرق میکنه چیکار کنم ؟؟
سلام
خوب به دکتر مراجعه کنید.شما ی آزمایش بدید شاید کم خونی یا کمبود ویتامینی چیزی داشته باشید
زیر نظر دکتر تغذیه هم باشید خیلی خوبه تا بتونید خودتون رو تقویت کنید .
و اگر کمبود یا افزایش وزن دارید جبران شه.
سلام دوست عزیز.به همدردی خوش اومدی
شما حدود یک ماه پیش تو پست شماره 18 یه سری تصمیماتتو گفتی..خوب حالا بگو چه قدمهایی برداشتی برای عملی کردنشون..حتی اگه قدمهای کوچیکی انجام دادی بگوشون...
این بی حالی که میگی ناشی از چند مورد میتونه باشه.اولیش فعالیت خیلی کمته.ببین منم یه زمانی بیکار تو خونه بودم..صبحها از خواب پا میشدم احساس میکردم بدنم کوفته است...خیلی بد بود..همش خسته و بیحال بودم..بی هدف.اما از وقتی فعالیتمو شروع کردم همه اون احساسها پــــــــــــَـــــــر...ر تن.
وقتی بیکاری هم بدنت خسته میشه و شل و وارفته میشه هم ازنظر روحی خموده و افسرده میشی.برای همین میگن کار جوهره ی مَرده..
شما حتما یه برنامه ریزی کن که صبحات پر بشه..حتی یه کار پاره وقت که هم اذیت نشی هم انگیزه برای صبح بیدار شدن داشته باشی.
دوست عزیزم حتما هدفهاتو بنویس و حتما خوردشون کن...یعنی مثلا اگه میخوای بری سربازی مینویسی افرین به من که امروز میرم درباره وضعیت سربازیم پرس و جو میکنم...یا مثلا افرین به من که میرم دانشگاه درباره اوضاع تحصیلیم سوال میکنم..یا افرین به من که درباره رشته ها و شرایط پیام نور تحقیق میکنم...
هدفهاتو باید اینطوری خورد کنی و حتما موقع نوشتن تو دفترچه یادداشتی که همیشه همراهته کلمه افرین یا چیزی شبیه این بیاری.
بعد هر کدومو که انجام دادی تو دفترچه ات از خودت تشکر میکنی حتما..کم کم به خودت جایزه هم میدی.مثلا یه موسیقی دلنشین..یه شاخه گل و...
زبانی هم از خودت تشکر کن..با کلمات محبت امیز با خودت حرف بزن..به خودت عشق بورز بگو من خوشبختم چون دارم روشمو درست میکنم..من خودمو دوست دارم..
من اینارو امتحان کردم و نتیجه مثبتشو دیدم.تو هم انجام بده
کم کم تو کارات پیشرفت کنی اعتماد به نفست بالا میره..عزت نفستو بدست میاری..خودتو شایسته میدونی و در نتیجه دیگه مقابل داماد یا هر کسی دیگه احساس ضعف نمیکنی که بخوای بترسی.
موفق باشی