RE: پیشنهاد ازدواج مردی که هر هفته الکل مصرف میکند
سلام .
خانومي خيلي مواظب باش .
اول خودم رو معرفي كنم : يه دختر مذهبي با اعتقاد به نماز و روزه و حجاب
اما اينكه دوستان ميگن اگه امروز شراب ميخوره فردا سيگار ميكشه پس فردا حشيش ، يه كمي شلوغ كردن قضيه است . چون خيلي از خونواده هايي كه از مشروبات به عنوان نوشيدني (ميدونم حرامه ) استفاده ميكنن كلا طبع مشروبات و دود رو متضاد ميدونن . حكم نكنيد كه اگر x آنگاه y اتفاق ميفتد كه رفيق ما بگه اين آدم اينطوري نيست .
خيلي ها ميدونن چقدر بخورن كه مست نشن و حتي مستي رو حرفه اي نميدونن . (من كاري به عقيدشون ندارم )
اما خطاب به مريم:
مريم عزيز اينكه ايشون به مشروب عادت كرده و اون رو يه مسكن ميبينه براش سخته تا كنار بذاره .
شايد يه روزي براي شما كنار بذاره و در شرايط گل و بلبل هم ادامه بده
اما هميشه در شرايط سخت مشروب رو به عنوان مسكن به ياد مياره . مخصوصا كه سالهاست عادت كرده .
من تجربه اين چنيني با فردي داشتم . در نهايت توي سختي ها بعد از 7 سال پاكي به مشروب رو آورد .
اگر مشروب برات زيبا نيست لطفا درخواست ايشون براي ازدواج رو نپذير .
گويا من يه كم دير نظر دادم . پاسخ شما رو نديده بودم .
عزیزم خوشحالم که تصمیمتو گرفتی. فقط نکته ای به نظرم رسید تا بگم تا در مورد تصمیمت مطمئن تر بشی.
1-ببین اگر ایشون الان برای کم شدن استرس مقداری مصرف می کنند بعد از تشکیل زندگی ممکنه ادم تحت استرس های خیلی بیشتری قرار بگیره. و در ذهن ایشون مامن و تسکین دهنده مصرف مشروبه.
2-و اما بعد از به دنیا اومدن فرزند باز فرزندتون هم یاد میگیره که به این طریق استرس هاشو کم کنه.
بنده دوستانی که مشروب مصرف می کنند دارم !
همشون بلا استثنا ! همینجوری شروع کردن ! بعد هر موقع عصبانی بودن ! بعد لذتی که داشته تو هر خوشی !
ببین الکلی که مثلا تو فیلم ها هست نمی شن اکثرا ( تو خیابان عربده بکشن و... ) ولی به آخر هفته معطوف نمی شه ! به جراب بهت می گم فقط آخر هفته نیست !
ببین می تونی با همچین آدمی کنار بیایی یا نه ! ! فرض کن بعد مصرفش مهمان ناخوانده بیاد ! چکار می خواهی کنی ؟ الان پیش خودت می گی خوب مصرف کرد ، 3 4 ساعت تنهاش میزارم ! به این فکر نکردی استرس کار زیاد بود ، هر شب مصرف کرد !
اینکه مثلا یکباره مهمان بیاد !
پدر و مادرت از بوی دهنش بفهمن و هزار مورد دیگه !
---
شما علاقه مند هستی و خیلی سخت قبول می کنید حرف بقیه رو ! ولی حداقل به عقل خودتون مثل جوابتون به بچه های سایت جواب ندید ! :305:
دوستان عزیز
توجه داشته باشید که تاپیک مراجعی که مسئله ای را مطرح کرده است جای منازعه و ابراز عقاید شخصی نیست!
لطفا با پرهیز از منازعه و گفتگوی شخصی مسیر تاپیک را منحرف نکنید تا مراجع در آرامش به حل مسئله خود
بپردازد!
از اعضای قدیمی توقع می رود که نظم تاپیک ها را با رعایت اصول "آفت های احتمالی در کار مشاوره" بیشتر حفظ
نمایند!
با سلام
تعدادي از پست هاي اين تاپيك به علت بحث هاي پيش آمده بين اعضا و انحراف تاپيك حذف شدند.
باز هم از دوستان تقاضا مي شود در تاپيك هاي مشاوره اي اعضا به بحث با يكديگر نپردازند و موجب انحراف تاپيك ها نشوند.
با تشكر از توجه شما.
این مسئله کاملا به خود شما بستگی داره
ببینید این آقا اولش اومده همه چیز رو به شما گفته حالا این شما هستید که تصمیم گیرنده ایید
ایشون این کار رو بد نمی دونن و فکر نمی کنم معتاد باشن به الکل که شما هی می گید ترک کنه
ایشون یکی از سرگرمی های روزهای تعطیلشو بهتون گفته
حالا شما یا با این قضیه مشکلی نداری و کنار می آیی و یا اینکه نمی تونید قبول کنید و به ایشون نه میگین
اینکه منتظر باشین ایشون تغییر دیدگاه بدن نسبت به این مسئله سخت در اشتباه هستین
چون ایشون عملشونو زشت نمی دونن
خیلی از خانوادهها استفاده از الکل براشون عادیه
این چیزیه که شما باید ببینید که به فرهنگ و روحیات شما سازگار هست یا نه؟؟
من همه ابعاد مسئله رو در نظر گرفتم و علیرغم میل باطنیم و به صرف عقایدم بهش جواب منفی دادم وقتی که علت را جویا شد گفتم بخاطر الکل گفت خب میذارمش کنار!
گفت وقتی که یه ازدواج خوب داشته باشم و کسی باشه که بهم آرامش بده و استرسم رو بگیره دلیلی برای مصرف الکل نیست!
اصلا فرصت و انگیزه ای برای این کار نمیمونه!
من نمیدونم چقدر میشه رو حرفش حساب کرد؟ فردای روزگار اگر به یه سختی خورد نره سراغ الکل؟
درسته این مقدار الکل ممکنه بهش صدمه نزنه و تو زندگی اجتماعیش اثر نذاره و هیچ کسی متوجه نشه اما من دوست ندارم همسرم الکل مصرف کنه حتی کم و تفریحی!مغایر با عقایدمه.
من فقط میخوام بدونم که وسوسه مصرف تفننی الکل اونقدری هست که وقتی مردی خوش قول و بااراده ، قول میده که مصرف نکنه با توجه به اینکه معتاد نیست و مصرفش کمه اما الکل رو بد نمیدونه با هجوم مشکلات علیرغم قولش بازم الکل مصرف کنه؟
یعنی رو قولش حساب کنم یا نکنم؟ فرض کنید اون شخص با ارداه ایه و حرفش حرفه
رو اراده اون حرفی نیست حرف من سر کشش الکله که آیا اونقدری هست که یه فرد بااراده نتونه دیگه سراغش نره ؟
البته با درنظر گرفتن این پارامترها که اون معتاد نیست اما الکل رو بد نمیدونه و به صرف قولش میخاد که سراغ الکل نره
ممنونم
چه ضمانتی هست که مصرف نکنه ؟ خودت چقدر بهش اعتماد داری.؟
به نظر من که نمیشه روش حساب کرد حالا داره از رو احساسات یه چیزی میگه ولی بعد از عقد
یادش میره.
مطمئن باش هیچ کس انقد یهویی تغییر نمیکنه
البته این نظر منه باید دید بقیه چه نظری دارن
اون آدم با اراده ایه و خوش قول و هر حرفی که تاحالا زده عمل کرده اما من نمیدونم که کشش مصرف تفننی الکل چقدره اونقدری هست که قولش رو بزاره زیر پا ؟
فکر کنم کسایی که مصرف تفننی الکل رو تجربه کردن بتونن جواب بدن
ممنون میشم اگر کسی چنین تجربه ای داشته یا دیده بهم بگه چقد یعنی چند درصد ممکنه کسی بتونه چنین قولی رو عملی کنه
مرسی
لطفا حذف نکنید من هم نظرم رو دارم!
سلام
من در درجه اول متاسفم برای کاربرانی که به میلیون ها انسانی که از مشروب های الکلی استفاده میکنند توهین کردند...
یا دوستان اطلاعات کافی ندارند و یا از روی اجبار و بخاطر اجرای احکام سنتی و دینی دیگران را از اینکار منع کرده و هزار جور تهمت و توهین به مصرف کنندگان میزنند.
خواهر گرامی،
مشروب های الکلی بسیار فراوان اند.
شدیدترین نوع که اعتیاد به الکل هست 100% الکل میل می کنند بصورت روزانه و چند بار که طرف گیج هست.اما ایشان ابدا" الکل خالص مصرف نمی کنند و فقط از مشروب هایی که دارای الکل هستند استفاده می کنند.
من انتظار داشتم کاربران این سایت که این همه محبت می کنند به کاربران دیگر برای حل مشکلات خانوادگی و شغلی و تحصیلی و ... نظر خودشون رو با دلیل و مدرک و مستندات نشان بدن.
خانم لیلا موفق2 فرمود:
نقل قول:
شك نكن كه بايد بذاريش كنار. آدمي كه الكل مصرف مي كنه و مطرح مي كنه كه نمي تونه كنارش بگذاره. اصلا قابل اعتماد نيست و بعدا ممكنه به خيلي مشكل ها بر بخوري. فراموشش كن.
چرا فکر می کنید فردی که مشروب مصرف می کنه قابل اعتماد نیست؟ حالا شاید از 99% خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی بخواهیم ریزبین باشیم بگیم 1% انسانهای قابل اعتمادی نیستند.میتونید بفرمایید حالا چرا قابل اعتماد نیستند؟!! علمی صحبت کنید خواهشا"!
دوست دیگری به اسم کبوتر فرمود:
نقل قول:
و مشروبات الکلی.مخصوصا اگر فقط الکل مصرف کند. به مرور زمان کبد از کار می افتد وصورت وگردن قرمز مشود.
و در مواقعه ای که الکل مصرف میکنه معمولا تعادل روحی روانی رو از دست میده.
ودر اون حالت کاری رو که نباید انجام بده رو انجام میده.
شما که دوست ندارید در اون شرایت بهتون آسیب برسونه .خوب دست خودش نیست.
اول مشروب .بعد پشت بندش سیگاری همون حشیش. بعد که بهش بیشتر حال بده میره سراغ شیشه که همش خانمان سوزه.
دوست داری شوهره معتاد داشته باشی. الکل هم اعتیاد داره. میگن طرف الکلیه شنیدی که.
لگدبه زندگیت نزن دوست عزیز.
اصلا هرچی باشه میلیونر باشه .بنظرت شوهر میشه؟
یا اینکه خوده شما هم تمایل به اینکار داشته باشی که هردو تو آتیش هم میسوزید.
ببینید شما اگر زیاد قند مصرف کنید بیماری قند میگیرید! زیاد شوری و شیرینی بخورید مشکل فشار خون میگیرید!
مصرف بی رویه هر چیز و افراطی کردنش ضرر داره...
مصرف الکل به مقداری که ایشون هفته ای مصرف می کنند بسیار بسیار بسیار ناچیزه!
ضمنا از نظر پزشکی و علمی برای بدن بسیار لازم هم هست! همین هفته ای یکبار بسیار عالی هم هست.مسئله رو سنتی و دینی نکنید لطفا! علم و ببینید و حقیقت رو.
یعنی چی که ایشون اگر الکل مصرف کنند به این خانم آسیب میرسونند؟ مگر داروی جنون میخورند دوست عزیز؟ چرا کذب میگید؟!! الکل انسان رو آرام میکنه و بدن رو در زمانی که الکل در حال واکنش هست آرام و گیج میکنه !!! چیزهای که در تلویزیون پخش میشه فقط برای نشان دادن اینه که الکل چیز بدیه چون دین اسلام گفته! یعنی ما چشممون هم نمی بینه که کسی که مصرف می کنه وحشی نمیشه؟! خیلی متاسفم برای این طرز فکرتون!
مقایسه الکل با مواد مخدر بسیار اشتباست! باز هم رجوع کنید به مقالات علمی!
دوست دیگری به نام نازنین 1 فرمود:
نقل قول:
اون اصلا این کار رو بد نمی دونه و شما نمی تونید کاری کنید که متوجه زشتی کارش بشه!
خانم نازنین 1 ،
زشتی از دیوار مردم بالا رفتنه،
زشتی دروغه،
زشتی کلاهبرداریه،
زشتی دل مردم رو شکستنه،
زشتی متفاوت ندونستن ظالم و مظلومه،
زشتی بی ادبی و مال مردم خوردنه
نه نوشیدن مشروب الکلی که به اون اندازه ای که این آقا فرمودند ضرر نداره که هیچ سود هم داره!
دوست دیگری به نام بی نهایت فرمود:
نقل قول:
پایه و اساس انتخابتون بر این اساس باشه که آیا می تونید با یک آدمی که مشروب می خوره زندگی کنید؟
که هر عقل سلیمی ادم را از این انتخاب منع می کنه.
= توهین به میلیون ها انسانی که قصد ازدواج دارند !
دوست عزیز عقل اگر درست کار کنه به سود های مصرف ناچیز الکل هم پی میبره!
عوامفریبی و توهین به اشخاص دیگر فکر میکنم از نظر دین مبین اسلام نیز کار اشتباهی باشه...
موفق باشید.:72: