RE: با برادر بد دهن و عصبیم به مشکل برخوردم...(بهتر ازاینجا جایی نبود که مطرح کنم مشکلمو)
از این میان برنامه ای که وسط تاپیکم پخش کردم:) عذر میخوام و برمیگردم سر اصل مطلب
htp عزیز ممنون از راهنماییت.حرفات درسته منم زیاد باهاش در ارتباط نیستم.منظورم زیاد از حده یعنی جوری که انقد تو دست و پای هم باشیم که خواه نا خواه بینمون اصطکاک بشه و دقیقا منم اکثر اوقات میگم اصلا بیخیال..کلا داداشم وقتی به یه موضوعی پیله میکنه دیگه ول نمیکنه..مثلا پدرم خسته است برادرم میاد ازش درخواستی میکنه پدرم موافقت نمیکنه برادرم شروع به بحث میکنه..چند بار بهش گفتم وقتی میبینی شرایط جور نیست بحث نکن بذار برای یه وقت دیگه..مثلا زمانی که خسته نیست و سرحاله...خوب همین موقعیت نشناسیش باعث میشه بحثش بشه با طرف مقابلش..یا در برابر خواهرم که سنش کمه سعه صدر نداره یا در مقابل دوستاش و...
دلجو جان برادرم دانشجوئه..کار میکنه اما نه دائمی..خودش یه کاری رو شروع کرده...ورزش و مطالعه هم نه...میگه حوصله کتاب خوندن ندارم.
خوبه بهش بگم بره کلاس ورزشی.
ویدای عزیز ممنون.به دندونم رسیدم اونروز از دندونپزشکی اومده بودم داشت بی حسیش یواش یواش میرفت اما الان خوبم...فیلمی داشتیم تو دندونپزشکی:311:.
نقل قول:
اصلا چطوره داداشت زن بدیم راحت بشی از فکرش311
یا چطوره من شوهر کنم و برم؟:)
کلا خوشم میاد ویدا جون خیلی به ادم امید میدی.:72:
rude boy عزیز...ممنونم...خوب یه راه دیگه هم هست که من کلا بیخیال بشم و به خودم بگم به من چه که خواهرم بی انضباطه؟داداشم عصبیه..خوب باشه...به من چه؟
مامانم از جاش بلند نمیشه؟خوب نشه..منم دست به سیاه و سفید نمیزنم...به من چه که کارا چطوری انجام میشن...:)
خوب با این راه حل موافقی؟:72:
اما بذار یه چیزیو همینجوری بهت بگم..نمیدونم پسری یا دختر و چند سالته؟متاهلی یا مجرد اما اینو بدون اصل و اساس یه خونواده مادر هست و بعد پدر و بعد بچه ها
مادر میتونه خونه و خونواده رو مدیریت کنه..میتونه جهت زندگی رو مشخص کنه...لازم نیست همه کارا رو تنهایی انجام بده اما اگه بتونه کل اوضاع رو تو دستش داشته باشه میشه هر کسی یه قسمت از بار خونواده رو دستش بگیره و چرخ زندگی بچرخه...اما وقتی مادر نتونه این کارو بکنه..شیرازه زندگی از هم میپاشه..همه میخوان تلاش کنن اما اکثر تلاشها پِرت میشه..چون هم جهت نیستن..چون برنامه ای در کار نیست...کارایی که ما میکنیم رو بنا هست اما باید اصل و اساس درست باشه...خوب اگه شما از نزدیک با ما اشنا بودی شاید نظر متفاوتی میداشتی.
نازنین جان درسته..ممنونم
RE: با برادر بد دهن و عصبیم به مشکل برخوردم...(بهتر ازاینجا جایی نبود که مطرح کنم مشکلمو)
نقل قول:
خوب یه راه دیگه هم هست که من کلا بیخیال بشم و به خودم بگم به من چه که خواهرم بی انضباطه؟داداشم عصبیه..خوب باشه...به من چه؟
راه درستش هم همینه، آدما تغییر نمی کنن مگر اینکه خودشون بخوان.
شما به عنوان دختر اون خانواده وظیفه ای (حتی توانایی) برای اصلاح کل خانواده و هم جهت کردن تلاش ها نداری