RE: هنوز عقد نکردیم، باید زودتر تصمیم بگیرم
سلام دوستان
تو این یک ماهه فک کردم و پیش مشاور هم رفتم و به این نیتجه رسیدم که متاسفانه باید قضیه رو تموم کنم .. چون هر چی حساب میکنم عواقبش ممکنه خیلی بدتر باشه ... و همین عدم علاقه و جذب شدن باعث میشه همش به نکات منفی فکر کنم
خدا رو شکر خودش هم داره منطقی تر به موضوع نگاه میکنه و میگه اول باید با خودت یک دل بشی و حتما بخوای وگرنه چندسال دیگه مشکلات بیشتر میشه ..هرچند حس میکنم خیلی ناراحته ولی واقعیت رو قبول کرده تا حدی
دیروز هم بردمش پیش مشاوری که قبلا باهاش صحبت کردم ... البته طوری که فکر کنه بار اوله اونو می بینم
خلاصه مشاور باهاش حرف زده بود و سعی کرده بود متقاعدش کنه که چه مشکلاتی می تونه بوجود بیاد
خلاصه توافق کرده بود که من مدتی فکر کنم و رابطه ای نداشته باشیم تا به نتیجه مشخصی برسیم
البته حس میکنم خودش امیدواره تو این مدت نظر من عوض بشه و یه دل بشم و برگردم
مشاور هم بهم کفت اگه نظرت همچنان منفی بود مستقیم بهش نگو و بگو من هنوز دودلم و بیارش پیش من تا باهاش صحبت کنم
من که بدون شک دیگه نظرم رو عوض نمیکنم ... فقط یه مساله هستش
بعد از برگشتن از مشاوره که باهاش صحبت کردم خودش میگفت عجله نکن و دو سه ماه فکر کن ... ولی نظر خودم اینه که یک ماهه موضوع رو مطرح کنم و کم کم جریان تمام شه
بنظرتون زمان بیشتری بزارم یا زودتر تمام کنم؟ البته قرار نیس تو این مدت رابطه ای داشته باشیم ولی فکر کنم زمان بیشتر بزارم اون اذیت میشه چون در هر صورت نظر من قطعی هستش
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hamid_m
بعد از برگشتن از مشاوره که باهاش صحبت کردم خودش میگفت عجله نکن و دو سه ماه فکر کن ... ولی نظر خودم اینه که یک ماهه موضوع رو مطرح کنم و کم کم جریان تمام شه
بنظرتون زمان بیشتری بزارم یا زودتر تمام کنم؟ البته قرار نیس تو این مدت رابطه ای داشته باشیم ولی فکر کنم زمان بیشتر بزارم اون اذیت میشه چون در هر صورت نظر من قطعی هستش
دوست عزیز:72:
اگر هنوز تردید داری با مشاور ان دیگری مشورت کن.
اگر واقعا تصمیمت را گرفته ای لطفا دیگر وقت کشی نکن و ان دختر را بلا تکلیف و وابسته تر
نکن. امروز تمام کنی آسیب کمتری به آن دختر وارد می کنی تا فردا.
موفق باشی.:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sanjab
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hamid_m
دوست عزیز:72:
اگر هنوز تردید داری با مشاور ان دیگری مشورت کن.
اگر واقعا تصمیمت را گرفته ای لطفا دیگر وقت کشی نکن و ان دختر را بلا تکلیف و وابسته تر
نکن. امروز تمام کنی آسیب کمتری به آن دختر وارد می کنی تا فردا.
موفق باشی.:72:
راستش تصمیم که قطعی هست و تردید ندارم
اخه خودش اصرار داره که فکر کنم ...اگه زود مطرح کنم بیشتر اسیب می بینه و فکر میکنه قصدم از مشاوره رفتن بهم زدن بوده
البته میگه دو سه ماه ... ولی تا اخر همین ماه دیگه مطرحش میکنم و میگم که دودلی من برطرف نشده و باز باید پیش مشاور بریم
کار سختیه ولی مجبورم پیش برم