RE: عذاب وجدان بعد از بهم خوردن نامزدی
با سلام شرمنده چند وقت سر نزدم امروز یه چند روزیه که بعد بیش از 2 ماه از بهم خوردن نامزدی کم کم داشتم به این نتیجه میرسیدم که واقعا قسمت ما نبوده که بهم برسیم
تا اینکه امروز ظهر وقتی کامپیوترم رو روشن کردم دیدم یاهو مسنجرم یهویی باز شد با ایدی نامزدم (در دوره نامزدی بعضی شبها با هم به جای اس دادن چت میکردیم) یه پیغام برام فرستاده که توش یک علامت سوال زده من ای یک ماهه دارم هر روز ایدیش رو نگاه میکنم هیچ وقت آنلاین نبوده و اصلا هم اهل چت بازی نبوده من هم در جوابش چند تا علامت سوال فرستادم تا حالا که تقریبا چند ساعتی گذشته که هیچ جوابی نداده به نظر شما امکان داره اشتباهی فرستاده باشه یا خواسته یک ارتباط برقرار کنه و چراغ سبز نشان بده نظر شما چیه؟
ممنون میشم راهنمایم کنید
از دوستان ممنون میشم که من رو راهنمایی کنند
همون چند تا علامت سوال كه فرستادي بسه. لازم بشه جواب ميده. درضمن اگر قرار باشه چيزي رو دوباره شروع كنيد بايد رسمي و از طرف خانواده ها باشه. دفعه پيش هم علت بهم خوردن، خانواده ها بودند پس بنظر مي رسه شرط رضايت اونها در اولويت اوله و اگر حتي شما يواشكي دونفري با هم حرف بزنيد فايده اي نداره.
به نظر شما امکان داره این یک چراغ سبز باشه که من ب صورت رسمی جلو برم
فعلا منتظرم که ببینم دوباره چیزی میفرسته یا نه تورو خدا برام دعا کنید
دوستان کسی نیست که یکمی منو راهنمایی کنه فقط همون یک دوستمون بود کسی نیست
دوست عزیز سلام
تا میتونی صبر داشته باش متمرکز شو به جنبه های دیگه زندگی
توکل بخدا داشته باش
اگه هدف ادامه هست سعی کن رسمی و زیر نظر خانواده ها باشه
فردا میخوام که یکی رو واسته کنم بره شاید یک جورایی راضیشون کنه یا بگه که حرف حسابشون چیه که بتونم بازم برگردم خدا کنه که بتونه راضیشون کنه وگرنه من دق میکنم البته فکر نکنم که راضی بشن چون تا حدودی اخلاقشون دستم اومده حتی اگر دختره هم راضی باش خانوادش نمیزارن
از این میترسم که نکنه بگن نه و سنگ روی یخ بشم
سلام خدمت دوستان امروز دختر خانم بهم اس داد و خلاصه کار به صحبت تلفنی کشیده شد بهم گفته از من انتظار نداشته به همین راحتی من رو بزنی کنار که من گفتم شما من رو گذاشتی کنار و شروطی گذاشتی که من رو رد کنی و میگفت چرا به خاطر من این کار و اون کار رو نکردی قراره فردا برم به صورت حضوری بیرون ببینمش
به نظرتون چی بگم بهش که دلش نرم بشه و برگرده آخه میگفت فقط میخوام ببینمت صحبتهایی باهات داشته باشم و وقتی ازهم جدا شدیم میخوام نه تو به فکر من باشی نه تو توروخدا جوابم رو بدید
دوستان لطف کنید یکمی من رو راهنمایی کنید