RE: همسر خواهر شوهرم بهم نظر داره !!
چرا آبجی نمیشه قطع رابطه کرد ن
رابطعه ای که خودتونم میدونید اصلا درست نیست.
خودتون حساب کنید زندگیتون ارزش داره یا فامیل؟؟
مشالله که خودتون به دوستان راهنمای میکنید استادید.
نزارید کار به جای بکشه که .که دیگه نشه درستش کرد.
من تا بگی ازاین مسایلی که شما عرض کردید تو درو فامیل دوست وآشنا دیدم.
بهترین راهش قطع رابطه هست.
آخه فامیلی که به ناموس آدم نظر داشته باشه بدرد فکر کردن نمیخوره چه برسه با هاشم رفتو آمد کرد.
این آقای که شما عرض کردید بخدا اگر نقشه هاش نگیره دست به هرکاری میزنه که به شما برسه .
واگر نتونه .مثال یا عابروتومیبره .
یا اختلاف در زندگیتون میندازه.
یا به طریقی از طرف دوستانش به شوهرتون از شما بدگویی کرده یا اصلا به یکی از دوستاش شماره شوهرتون رو میده.
که زنگ بزنه درمورده شما حرفهای که نباید گفته بشه رو بگه.
آبجی بخدا من بااین جور آدما بر خورد داشتم حتی پای حرفهاشونم نشستم.
میگفتن هرچقدر زن چموش تر باشه لذتش بیشتره وبهش رسیدن یه لذت خواسی داره.
میگفتن دست به هرکاری میزنیم تا بهش برسیم
حتی کاری میکنیم از شوهرش جدابشه یا شوهره طلاقش بده.وبهترین فرسته که بهش برسیم.
آبجی تورو بخدا رابطه رو قط کن. بقران میترسم اون نامرد دست به کاری که نباید بزنه .بزنه.
ممنونم که راهنمایی میکنید.اما شما بگید میشه تا اخر عمر قطع رابطه کرد؟
من فکر میکنم با یکسری راه ها میشه جلوشو گرفت چون ازین آدما زیادن.ممکنه یکی دیگه اینکا ر رو بکنه
اما دارم فکر میکنم یه ادم متاهل با دو تا بچه قد و نیم قد چطور انقدر میتونه پست باشه.
نمیدونم سر دوراهی موندم.بگم به همسرم یا کج دار و مریض رفتار کنم؟یا کلا بیخیال این ارتباط بشم.
چون اگر بخوام تصمیم به قطع رابطه بگیرم اونوقت همسرم هم علت رو جویا میشه...
نمیدونم والاه...
حرف های کبوتر رو تصدیق می کنم ! بنده هم اگر گفتم به همسرتون بگید به این خاطر هست !
امثال این آدم های کثیف رو زیاد دیدم که به خاطر پول یا چهره احساس می کنند همه چی برای اون ها هست !
بله می شه ، به نظر شما اگه کاری کنه که شما و همسرتون با هم تا آخر عمر قطع رابطه کنید مناسب هست ؟ قطع رابطه کنید ! تمام کنید این رابطه نا سالم رو ! حیف امثال شما که با همچین انسان هایی رابطه داشته باشید !
همسرتون هم دلیل رو پرسید خیلی رک بهش همین حرف ها رو بزنید !
خیلی محکم باید باشید ، اصلا ترس به دلتون راه ندید ولی محکم بودن رو حفظ کنید ! سعی کنید دیدار رو حداقل برسونید ! حداقل ! یعنی نهایت خانه خانواده همسرتون ببینیدش ! در این حد رابطه رو کم کنید
مریم جان من هم فکر می کنم اول باید به همسرت ثابت کنی چون به هر حال براشون باور کردنش سخت میشه مخصوصا اینکه میگید ایشان با سیاست رفتار می کنند ....
بهتره بعضی موقع ها که توی جمع متوجه رفتار غیر عادیه ایشان هستی به شوهرت اشاره کنی تا متوجه ایشان بشه ...
و اینکه توی لحظه ای که ایشان رفتار غیر عادی انجام می دهند سعی کن همونجا رسوایشان کنی:
--مثلا اگه از پشت در یواشکی شما را دید می زند پاشو برو سریع در رو باز کن و بلند بگو به چی نگاه می کنی؟
--مثلا وقتی ناخواسته چشمک می زنند یا خواسته بهتره همونجا بهشون بلند بگید چشمکتون برای چی بوده؟
[size=large](من فکر می کنم کسایی که ناخواسته چشمک می زنند پس باید با همه همینطوری باشند نه فقط با شما)
--مثلا اگه در موقعی که هیچکس حواسش به رفتار اون نیست به شوهرت بگو که حواسش کاملا باشه تا بتونی ثابت کنی..
منم فکر می کنم که خواهر شوهر شما متوجه رفتار ایشان شده که تغییر پوشش داده چون احتمالا متوجه شده شوهرش به این جور پوشش ها بیشتر جذب میشه ولی اگر چند بار بلند و با اعتماد بنفس بالا او را رسوا کنی هم او حواسش را جمع می کن که شما قصد در رسواییه ایشان دارید و هم اینکه خواهر شوهرتان هم بیشتر حواسش جمع همسرش می شود.
در مورد اینکه به شما سلام نمی دهد یا به شما چیزی را تعارف نمی کند :
وقتی شما می دانید او به شما سلام نمی دهد چرا منتظرید تا سلام کند بهتره که منتظر ایشان نباشید .....
وقتی می دانید که او به شما تعارف نمی کند منتظر نباشید می توانید همان لحظه به همسرتان بگویید: برای من هم بردارید ....
اینطوری به ایشان حتی اجازه تعارف کردن یا تعارف نکردن هم نداده اید.
برای من هم این موارد تعارف نکردن پیش امده ولی از طرف یک خانوم ولی اینطوری فقط خودش رو رسوای عالم کرد و من دیگه هیچوقت بهش اجازه نمی دم که بهم تعارف کنه یا سلام کنه بلکه او را بچه ای فرض می کنم که اصلا بلد نیست و در قبال من اعتماد بنفس فوق العاده پایینی دارد که جرات سلام کردن هم ندارد و چون خانوم بود همیشه خودم پیش قدم میشم و او مجبور به سلام دادن..
در مورد این مساله توقع ات را پایین بیاور و منتظر نباش که به شما احترام بگذارد تا اینطوری اذیت نشوید و برای اینکه او ادب شود بهتر است که اصلا منتظر نشوید که به شما تعارف کند و منتظر نباشید که به شما سلام بدهد چون رفتار غیر عادی دارد بهتر است که موقع امدن ایشان شما حضور نداشته باشید و بعدا هم که حاضر شدید با رفتار عادی و بدون سلام کردن و اگر ایشان خواستند که سلام کنند وگلگی کنند بگویید: [size=x-large]فکر کردم دوباره من رو ریز دیدید...!!!!!![/size]
و با توجه به ادامه شرایط و پذیرفتن همسرتون نسبت به رفتارهای غیر عادیه او، خود ایشان رابطه ها را خیلی کمتر می کند .....[/size]
ممنون چشمک جان.راست میگی.امشب با همسرم صحبت میکنم و نتیجه اش رو میگم.
از شما هم سپاسگزارم اقای داوود.
مریم عزیز سلام
اگر تصمیم گرفتی به همسرت بگی میل خودته اما کاش بیشتر فکر میکردی
به نظر من خیلی مساله رو پررنگ نکن این مشکلات تا بخای ثابت کنی خودش میشه مشکل و استرس اضافه
عزیز دلم روی کم شدن ارتباط و بی توجهی بیشتر زوم کن
بعضی مشکلات با بی توجهی و مرور زمان بهتر حل میشه
امیدوارم بهترین تصمیمو بگیری دوست من
ممنون ویدا جان
اما
الان دیگه کاملا قاطی کردم !!!
از طرفی حرف شما رو قبول دارم و نظر خودمم همین بود بیشتر
اما حالا یکسری دوستان میگن همسرت هم بدونه بیشتر میتونه کمکت کنه
البته حرف این دوستان هم درسته
نمیدونم.شاید یه روزی اگر اتفاقی بیفته همسرم بگه کاش به من گفته بودی....
نمیدونم...گیج شدم حسابی...
مریم عزیز
دقت کن که ساده سازی و کوچک کردن مساله ، خود نوعی راه حل برای هر مساله ایست.
لطفا آقایون نظر بدن اگر چنین مشکلی برای همسره شما پیش آمده باشه بعداز 4سال خودتون یا از طریق کسی متوجه بشید عکسل عمل شما چیه.
من خودم مرد هستم نظرم رو به مریم خانم گفتم که بهتره شوهرشم در جریان باشه تااینکه از طریقی که عرض کردم متوجه بشه.
من اگر همسرم چنین مشکلی رو پهان کنه ناراحت میشم وفکرم هزار جامیره نکه بد بین باشم نه .خوب مدت کمی نیست برام عجیب میشه که چرا تواین چندسال نگفته.
ومن بایداز طریق کس دیکه بفهمم.
آبجی شما اخلاق همسرتون رو بهتر میشناسید که میتونی یهش بگی یا نمیشه بهش گفت.
همسرتون از شما خواستند که محبت هایتان را به خانواده اش کمتر کنید ( شاید هم کمی متوجه موضوع شده ؟! ) خب شما چرا اینقد اصرار دارید که امکان نداره و مگه می شه و ...
فردا اگر خدای نکرده حرفی پیش بیاد یا مشکلی، اول از همه همسرتون برمی گرده می گه مگه من ازت نخواستم که ... پس حتما خودت هم مایل بودی که به روابط گرمت ادامه دادی و ...
مادرشوهر از اون طرف و ...
خودتون هم بهتر می دونید که توی این جور مسایل زنها هستند که وجهه شون خراب می شه و ... متاسفانه آسیبی که شما از این مشکل خواهید دید خیلی بیشتر از اون آقاست. مخصوصا که به قول خودتون همه هم بهش اطمینان دارند.
حتما موارد این چنینی هم زیاد شنیدید و دیدید. سریع همه می گن حتما خانم کاری کرده یا چراغ سبزی نشون داده یا ...
من واقعا نمی فهمم این محدود کردن روابط چرا اینقد برای شما سخت است که هم در جواب همسرتون و هم دوستان می گید که نمی شه!
چرا نمی شه. رسمی و همراه با همسرتون، هر وقت دعوت شدید یا مناسبت خاصی بود، تشریف ببرید چند ساعتی باشید و برگردید. از کنار همسرتون هم تکون نخورید که شرایط نگاه و چشمک و ... پیش بیاد.
اما روابط گرم و این که برید خونه همدیگه بمونید و یکی بره تو آشپزخونه، اون یکی بشینه پای تی وی و ... خب فضاش ایجاد می شه.