RE: ازدواح با دختری که چند ماه ازم بزرگتره!
نه اونجور که فکر میکنید ول نبوده از دوستم گرفتم(گفت تا حالا ندیده فقط خوشتیپه به کسی پا نداده منم از رو کنجکاوی بهش اس دادم بقیه ماجرا را گفتم) بعدا که بهم اعتماد کرد شماره اصلیشو داد کلا اونم همین موضوع گفت من بهش گفتم این موضوع بزار همینجا دفنش کینیم چون واقعا رابطه ای نبود که ارزش بیان کردنو داشته باشه اونم گفت من نمیگم به ابجیم شما نظرتون چیه!
چه تضمینی هست که ایشون تا اخر عمر نگه به خواهرش؟!
شما این همه از خوبی دختر گفتید و ... گفتید پدرش طلبه است و .... حالا می گید من با خواهرش رفتم سینما؟!
به نظرم این ازدواج نه به صلاح شماست و نه اون دختر خانم.
=============================
پروانه خانم مساله تفاوت تحصیلات شاید در مقاطع بالاتر کمتر نمود داشته باشه، اما برای تحصیلات عمومی کمی نمودش بیشتر است.
در ضمن این دختر و آقا رضا اختلافات و مسایل زیادی دارند برای همین اکثر دوستان نظرشان منفی یا احتیاط بیشتر است.
تفاوت تحصیلات، نامزدی قبلی خانم، بزرگتر بودن خانم، خواستگاری آقا از خواهر اول و سپس خواستگاری از دومی در همان شب!!
به تازگی هم که آقا رضا می گن مدتی با خواهر کوچکتر دوست بوده اند.
با این ماجرایی که گفتم خودم خجالت میکشم در هر صورت هر چی قسمت باشه منم زیاد اصراری ندارم هر چی بادا باد
هرچه بادا باد ؟؟!!!!!!!!
شما چرا با احساسات دو نفر همزمان بازی میکنید و در نهایت به جای اینکه به فکر سر و سامان دادن به اوضاع باشید میفرمایید هرچه باداباد ؟!
منم با نظر پیدا موافقم.به خصوص بعد از ارسال آخرین پست شما...!
همه حرفا زده شد. فقط می تونیم دعا کنیم واسه این که این قضیه ختم به خیر شه و بهترین تصمیم رو بگیرید. :323:
با سلام الان که این پست میزنم تازه از خواستگاری رسمی اومدم و به خوبی و خوشی بعد حرف ها نشون کردیم چادر و حلقه گذاشتیم قرار شد تولد فاطمه زهرا عقدمون برگزار شه به این وصلت خیلی خوشبینیم در ضمن دختره متولد 66 بوده و من چند ماه ازش بزرگترم!:311:
با تشکر از تمامی عزیزان بابت مشاوره دعای خیرتون بدرقه ما کنید کوچیتون رضا:72::104: