RE: عدم رضایت از ظاهر خود
باران جان
راه حل های پیشنهادی شما بسیار خوب است. من نمی تونم بگم شیک پوش هستم ولی همیشه سعی میکنم تمیز و مرتب باشم و لباسهام رو طوری انتخاب کنم که بهم بیان. اگر چه بیشتر از رنگ های تیره استفاده می کنم تا کمتر به چشم بیام! ولی یه مساله هم اینه که متاسفانه هر وقت بیشتر به تیپم رسیدم و یا مثلا در مکانهای عمومی شاد تر بودم بیشتر تیکه و متلک شنیدم. و میدونم حتما میگی به دیگران چه ربطی داره و اینکه نباید به حرف کسی توجه کرد اما یه جورایی این تصور برای من پیش امده که انگار زیاد شیک پوش و باکلاس بودن با چهره نه چندان زیبای من تناقض داره. نمی دانم شاید هم این فقط تصور ذهنی من است.
به چی تیکه میندازن؟ مستقیما راجع به چهرت و بینیت؟
نگفتی گلم که فقط بینیت مشکل داره خانومی؟
چرا موضوعی که تو توش دخیل نبودی رو بزرگ میکنی ؟چرا از زندگیت و آرامشی که خدا بهت داده لذت نمی بری هر جوری که باشی هر تیپی که بزنی باید دلت و درونت آرام و راضی باشه یه فکری به حال درونت کن وقتی تو خوشحال باشی خوشگل ببینی همه چی حله
راهی جان دوست گلم سلام
من از تالار خداحافظی کرده بودم اما تاپیکت رو که خوندم دلم شکست...هر کار کردم که بیخیال شم و چیزی ننویسم نشد که نشد..نمیدونم چرا؟
عزیزم میدونم شرایط بد و سختی داری و شاید همه ما نتونیم درست حالتو درک کنیم.برای هر کسی مقبول بودن مهمه اما باور کن هر مشکلی یه راهی داره و هیچ بعید نیست این تاخیر یه ساله تو عمل جراحیت بی حکمت نباشه...شاید تو این یه سال با یه دکتر بهتر اشنا بشی...شاید به فکر بیفتی روح زخم خوردت رو درمون کنی و هزاران حکمت دیگه.
برای عمل بینیت ریسک نکن...بازم بگرد و بپرس...نمیدونم کدوم شهری اما اگه تهرانی عمل جراحی تو شهرستانا خیلی ارزونتره...دختر خالم تو اصفهان کل هزینش شد یک و صد حدودا...یعنی اگه هزینه عمل تو تهران برات زیاده تو شهرستانا هم پرس و جو کن.
تو این مدت هم اگه میبینی تیپای انچنانی باعث میشه بیشتر تو چشم بیای و معذب باشی ازتیپای ساده تر استفاده کن.
خودتو از نظر روحی اماده عمل جراحیت کن و با تموم وجود از دنیا و کائنات بخواه تا بهترینها رو سر راهت قرار بده...تو یه دفترچه هدفت رو بنویس..مثلا 6ماه دیگه بینیم توسط یه دکتر خیلی خوب به بهترین شکل عمل شده.
من اینو برای یه کار دیگه امتحان کردم جواب گرفتم فقط یادت باشه باید جوری بنویسی که یعنی اتفاق افتاده مثلا ننویس دلم میخواد دماغمو عمل کنم.
اینم هدیه من به تو
http://thewitch150.blogfa.com/cat-76.aspx
چیزایی که تو این لینک گفته شده رو انجام بده و منتظر نتایج خوبش باش.
از امشب هم هر وقت خودتو تو اینه دیدی یه جمله مثبت به خودت میگی...مثلا من خیلی خوشبختم که قدم به قدم دارم به شناخت خودم و رسیدن به زندگی ایده الم نزدیک میشم.
این ازعمل
-----------
اما در مورد اعتماد به نفس
باید خودتو دوست داشته باشی...به خودت محبت کنی تا دنیا حالیش بشه تو شایسته محبت و احترامی.
یالله...زود باش...اولیشو خودم بهت میگم،راهی جون شایسته بهترینهاست و من مطمئنم به زودی از تموم موهبتها بهره مند میشه.
موفق باشی عزیز:72::46:
راهی عزیز
میدونم چی میگی. چون من هم دو سال و نیم همین مشکل رو داشتم.
وقتی هیجده ساله م بود خانوادم رو مجبور کردم که با جراحی بینیم موافقت کنن.مادرم می گفت اگه به بینیت دست بزنی خدا بدش میاد! این در حالی بود که بینی من قبل از عمل فوق العاده کج و بدفرم و شدیدا استخوانی و شدیدا سرپایین بود. هر کسی بینی من رو میدید، با یک حالت تمسخر نگام می کرد.چون واقعا هم بینی من جوری بود که نمیشد مسخره نکرد!
کسانی که دلسوزم بودن، میگفتن که بینیت رو حتما عمل کن.کسانی که با من مشکل داشتن،میگفتن که بینیت واقعا ضایع هستش و خلاصه کلی بهونه داشتم برای عمل زیبایی بینی
بالاخره پدر و مادرم راضی شدن که بینیم رو در سن هجده سالگی عمل کنم.پیش یه دکتر خیلی معروف تو شهرمون.
بعد از عمل،دماغم از قبلش بهتر شده بود.قوزش از بین رفته بود.ولی مشکل این بود که کج بود و زیادی کوچیک شده بود و سوراخهاش تا حدودی نامتقارن بود.و نوکش کوچیکتر از قسمت بالای بینی بود!
مشکل چربی بینی هم که دیگه بدتر.دم به دقیقه چرب میشد و باید پن کیک میزدم تا مات شه.چون وقتی چرب میشد مشکلاتش بیشتر به چشم میومد و بیشتر تابلو میشد.
خانوادم به شدت با عمل دوم مخالفت میکردن ولی من دیگه با اون وضع حتی نمیتونستم تا سر کوچه مون برم. و حتی مهمون که میومد خونه مون، خودمو قایم میکردم! میگفتم به مهمونا بگن که من خوابیدم!
دو سال و نیم از عمل دماغم میگذشت که با یه دکتر خیلی کاربلد تو ترکیه آشنا شدم.عکسهای دماغم رو از زاویه های مختلف براش گرفتم و فرستادم. اون هم نظرش رو گفت و گفت که میتونه بینیم رو تا 95% بهبود بده!
اون دکتری که گفتم، با یه روش خاص بینی رو عمل میکرد و جزو چند جراح پلاستیک برتر جهان هستش.البته این دکتر ایرانی هستن ولی ترکیه ازدواج کردن و همونجا موندگار شدن.
من هشت ماه بود بینیم رو عمل کرده بودم که با این دکتر آشنا شدم. از اونجایی که زبان استانبولی بلدم،در موردش تحقیق کردم.نظرات مریض هاشو خوندم و عکساشونو دیدم.با چند تا از بیمارانش که عمل مجدد انجام داده بودن، به صورت اینترنتی مکاتبه کردم و تجربه هاشون رو باهام در میون گذاشتن. و خلاصه حدود یک سال در مورد اون دکتر تحقیق کردم. تنها مشکل من هزینه ش بود.که بالاخره هزینه به هر مکافاتی که بود جور شد و من رفتم استانبول
خلاصه سرت رو درد نیارم راهی جان
از گوشم غضروف برداشت و گرافت کرد به بینیم.و تیغه بینیم رو کاملا صاف کرد و یه دماغی برام درست کرد که الان که هفت ماه از عملم میگذره،هیشکی نمیفهمه که بینی من عمل شده ست! بینی من که درب و داغون شده بود و هیچ امیدی به بهتر شدنش نداشتم به قدری زیبا و طبیعی و متقارن شد که همه اطرافیانم میگن که این بینی جوری روی صورتت نشسته که انگار از همون اول همین دماغ رو داشتی و من هر روز بعد از بیدار شدن اولین کارم اینه که برم جلوی آینه و دماغم رو نگاه کنم و خدا رو شکر کنم که خواب نمیبینم و واقعیته! من 8 روز تو استانبول به همراه بابام موندم و بعد برگشتیم.یه ذره کبودی و درد نداشتم.گوش هام هم که هیچ تغییری درشون ایجاد نشده.
این دکتر تنها دکتریه که تا حالا هیچ بیمار ناراضی ای ازش دیده نشده.نه تنها من،بلکه همه مریضاش بینی طبیعی داشتن جوری که اصلا احساس نمی کردی بینی اینها عمل شده ست.میتونی بری تو سایتش و گالری عکسهاش رو ببینی و میتونی فیلمهاش رو از یوتیوب دانلود کنی.
به نظر من اگه میتونی و توانشو داری برو پیش همین دکتر.اگر توان مالیش رو نداری یه کم دیگه صبر کن و پول بیشتری جمع کن و بعد برو.به هر حال مسئله یه عمر زندگیه.مسئله چهره ست.اگر هم می خوای در ایران عمل کنی، به حرفهای دکتر به هیچ وجه بسنده نکن.برو و بیمارانش رو ببین و با بیمارایی که عمل دوم انجام دادن صحبت کن.
نمیدونم مانعی داره که اسم دکتر رو ذکر کنم یا نه؟به عنوان تبلیغ محسوب نمیشه؟
سلام دوستان
بازم ممنون بخاطر توجهتون
اگر بخوام بیشتر در مورد خودم توضیح بدم باید بگم پوستم سبزه است بقیه اجزائ صورتم معمولی هستن نه زشت نه زیبا و فقط با بزرگی بینی مشکل دارم
من هم معتقدم به اینکه هر چیزی را که واقعا بخواهیم و براش تلاش هم بکنیم نهایتا بهش می رسیم و اینکه خدا هم هیچوقت بنده اش را فراموش نمی کنه پس من هم باید صبور تر باشم
راستی پارلا جان انجام عمل در خارج از کشور برای من سخته ولی اگه ممکنه اسم یا ادرس سایت دکترت در ترکیه را بهم بده اگر کار ایشون خیلی با دکتر های اینجا خیلی متفاوت باشه من حاضرم عمل را به تعویق بندازم تا هزینش جور بشه
من میخواستم بازم از دوستانی که با من همدردی کردن تشکر کنم الان خیلی خوشحالم که در این سایت عضو شدم با تشکر از همه شما
سلام راهی عزیز
ببین عزیزم،اگر که با بزرگی دماغت مشکل داری پس باید بگم خیلی خوش شانسی چون کوچیک تر کردن بینی خیلی ساده تر از بزرگ تر کردن بینیه. ببین بعضی دکترها هستن که عمل اول رو خوب در میارن ولی به ندرت دکتری پیدا میشه که بتونه عمل دوم رو خوب در بیاره چون عمل دوم خیلی ریسکش بالاتره پس باید پیش دکتری بری که واقعا حاذق باشه تو این زمینه
اسم اون دکتری که من میگم دکتر "یعقوب افشار" هستش. ایشون سایت فارسی هم دارن ولی آدرس سایت فارسیشو نمیدونم.تو گوگل سرچ کن و سایتش رو پیدا کن و گالری عکسها رو ببین و در مورد روش کار هم بخون. امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم راهی جان:46:
ممنون پارلا جان
سایت دکتر را دیدم راستی میشه بگی دستمزد دکتر و هزینه بیمارستان چقدر شد؟
عزیزم قیمت ها متفاوت بود واسه هر کسی. روز به روز هم مثل اینکه افزایش قیمت دارن.من خودم با هزینه بیمارستان و دستمزد 16 میلیون دادم ولی من چون نیاز به گرافت داشتم و عمل دومم هم بود واسه همین گرون گرفت.ولی اون موقع یادمه واسه عمل اول، 8-7 میلیون میگرفت.
به هر حال به نظر من که ارزشش رو داره.و ضمنا انقدر پرسنل خوبی دارن و انقدر با آدم خوب برخورد میکنن که آدم حس می کنه اینا خواهر برادرای خودشن!
و اگه راضی نباشی از نتیجه عمل که من تا حالا ندیدم و نشنیدم کسی ناراضی باشه،ولی یه خانومی مثل اینکه به دکتر گفته بود من دماغ کوچیک و سربالا میخوام که عروسکی باشه.طراحی ها انجام شده بوده و خانومه راضی بوده ولی بعد از عمل،خانومه گفته که من این دماغ رو نمی خوام!در حالی که دقیقا همون دماغی شده بوده که خود خانم قبل از عمل خواسته بوده. ولی دکتر برای اینکه اون خانوم رو راضی نگه داره،به صورت مجانی بینیش رو عمل دوم کرده بود! در حالی که خود دکتر مقصر نبوده و خانم به اصرار دماغ کوچیک و عروسکی می خواسته!
خلاصه تموم تلاششون اینه که آدم راضی بمونه ازشون. موفق باشی راهی عزیزم:46:
کسی که در این حد از ظاهرش ناراحته و حرف مردم براش مهمه که منزوی شده، با این حرف که اخلاق ت رو خوب کن یا به خدا نزدیک شو یا به حرف مردم کار نداشته باش مشکلش حل نمیشه!
راه حل درست نمیدین، حداقل سعی کنین درکش کنین! :324: