RE: دخالت خواهرهای زنم در دوران عقد
دیشب همسرم پیام هایی برام فرستاد که تاصبح لرزیدم....خیلی ناامید شدم...اصلا باورم نمیشه که اینطوری باشه...میگه ازت متنفرم..میگه خواهرام برام عزیزن اونا هیچی نگفتن تو داری بزرگش میکنی...اون این حرفارو زد حتی به قیمت نابود شدن زندگیش...امروز تصمیم دارم به همراه خانواده برم..از این قایم باشک بازی خسته شدم...من زندگیم رو دوست دارم..هرچی برای خانومم صحبت میکنم اثری نداره..فکر کنم تاثیر خواهراشه..میگه تو داری با حرفات منو خر میکنی...دوستان برام دعا کنید...من زندگیم رو دوست دارم..منم اشتباهاتی کردم..اما نمیخوام یه بار دیگه تو زندگیم شکست بخورم..خدایا خودت کمکم کن...
اقا محسن منظور شما از یه بار دیگه چیه؟اشتباهات شما چیه؟همه چیزو تعریف کنید تا بچه ها کمکتون کنند.نا امید نباشید خانمتون ناراحت و برافروخته بودن هرچند من کارشونو تایید نمیکنم.ادم وقت ناراحتی ممکنه هر چیزی بگه.
ببخشید..من ازدواج قبلی نداشتم...زندگی چیزی نیست که راحت بشه گفت طلاق...من از شکست بیزارم...تا به امروز هم زیاد کوتاه امدم..انتظار هیچی هم ندارم...فقط منطقی تصمیم بگیره...همین....
سلام
می تونم بپرسم شما و همسرتون چند سالتونه؟؟؟
من 26
همسرم 25
من کارشناسی معماری میخونم..خانومم کارشناسی زبان خارجی
سلام
ببینید حرف یه عمر زندگیه من نمی گم که جدا بشین ولی از همسرتون بخواهین که بین شما خانوادش یه مرزی معین کنه و خودش تصمیم گیرنده باشه اگه این مشکل الان حل نشه شما هیچ وقت نمی تونید حلش کنید
مشکل هم خواهرخانومتون نیست مشکل خانومتونه مه نتونسته روابط بین خانوادش و شما رو مدیریت کنه
با خودش صحبت کنید و ازش بخواهین که مستقل رفتار کنه چون سنشم کم نیست که بخواد تاثیر پذیر باشه
حق بهش بدید و پیش مشاوره ببریدش ! بزارید مشاوره یه جور قاضی بینتون بشه !
اون وقت تصمیم قاطع بگیرید
برادر گرامی میشه بگید الان چه تصمیمی گرفتید؟
گفتید با خانواده میخواین برین اونجا؟
اون باری که رفتین مگه جواب داد؟جز اینکه همه چیز رو بدتر کرد؟
چرا کمی صبوری نمیکنید؟
شما اجازه نمیدید اتیش عصبانیت طرفین بخوابه و در اوج عصبانیت و ناراحتی دوباره میرید سمت اونا و توقع دارید درست بشه
باید کمی زمان بدید.
مریم جان ما نرفتیم خونشون اون دفعه رفتیم پدر و مادرم رو کردن گوسفند زنم هم ازم حمایت نکرد+پدر و مادرش
دوستان ما زمان خواستگاری که رفتیم اونجا چون وصلت فامیلی بود پدر عروس زیاد بهمون سخت نگرفت...امروز پسرخاله عروس و دایی عروس رفته بودن خونشون..پدر عروس برگشته چند تا شرط واسه من گذاشته
1- خونه جدا بگیریم
2- پدر و مادر + برادرهام حق دخالت کردن تو زندگی من رو ندارن
3-یه سرویس طلا به دلخواه عروس خانوم براش بگیرم...زمان عقد یه سرویس طلا واسش گرفته بودم ها...یعنی بشه 2 تا سرویس
4- عروسی تو بهترین تالار شهری که عروس خانوم زندگی میکنن براشون بگیرم با 500 تا مهمان دعوتی فقط از طرف عروس...انگاری من عروسم و اونا دامادن
نظر شما چیه؟اول اینا هیچ شرطی نذاشته بودند حتی واسه طلا هم گفتن هرچقدر خودتون خریدین اما حالا این شروط رو گذاشتن... لطفا همه دوستان نظرشون رو بگن
سلام
یعنی چی اونها چند تا شرط گذاشتند .........می گی اولش این شرایط نبود الان موقع عروسی یاد شرایط افتادند؟؟؟؟؟
چرا این شرایط پیش امده ؟ آیا رفتاری از شما سر زده که انها خواستند با این شرایط محکم کاری کنند؟
مگر پدرومادر و برادران شما چقدر در تصمیمات زندگیه شما دخیل بودند که آنها این احساس رو کردند و شرایطی این چنینی گذاشتند؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقای ناصری از قصه خود بیشتر بگید که چرا همسرتان اجازه دخالت به خواهرش را داده یعنی تا به حال شده که بعد عقد از شما انتظاری را داشته باشه که برایش انجام بدهی ولی شما سر باز زده ای و اینکه الان با شما قصد لجبازی دارد یا نه؟