RE: عید با خانواده کی بریم مسافرت؟؟؟؟؟؟
ممنون از هر دو عزیز باشه من نمی گم
اما آقای sci من مشکلی ندارم تعطیلات رو تقسیم کنم ولی مشکل مقصده که یکی نیست.مشکل اینه که ما به پدرم گفتیم تو ماشین نیار ماشین ما کافیه.دوست ندارم ازونائی باشم که هر لحظه یه چیز می گن.
اونا می خوان برن جنوب ما اصفهان و ......
اما احتمالا هفته دوم عید دو خانواده خونه باشن اون موقع پیشنهاد می دیم یه جای نزدیک بریم.حتی شده یه روزه اگه هم جور نشد سیزده به در با اونا می گذرونیم چه طوره؟
رایحه جان سلام.خیلی دوست داشتم منم بتونم کمکت کنم.به نظر من با مامانت برو.چون ایشون زودتر به شما پیشنهاد دادن.زیاد سعی نکن هر چی مادر شور میگی عینا امجام بدی ولی با سیاست طوری که دلش نشکنه.
رایحه عشق، خواهر گرامی من،
دچار سوء تفاهم شدید!
من نگفتم چند روزی رو با اون خانواده باشید... من گفتم چند روزی رو شما دو نفر ( شما و شوهرتون) با هم بگذرونید.
ببینید شما لازم نیست تعادل بین دو خانواده برقرار کنید! هیچ کس این رو نگفته و الزامی برای این کار نیست
شاید سیزدهم نوروز هم خانواده ایشون بخوان جایی باشند که شما نخواهید پس هیچ شرط و شروطی نگذارید لطفا!
عرض من این بود که خیلی خوبه که شما دو نفر یک برنامه دو سه روزه مستقل داشته باشید...
آقای sci دچار سوء تفاهم شده بودم در حد المپیک .و به قول شما هم داشتم شرط و شروط می ذاشتم.اونکه امکانش هست.:227::227:سعی می کنم شرایطشو فراهم کنم برای گذراندن اوقاتمون به تنهائی:43:
خدا عمرتون بده منو از دلهره نجات دادین:311:
دوستای گلم با کمک شما تونستم بر اعصابم مسلط شم.و امشب هم مادرشوهرم اینا رو شام دعوت کرده بودم عمدا هم پدر و مادره خودمو دعوت نکردم که اگه ناراحتی هم بوده رفع شه.(اخه قبلا قصدم این بود که هر دو خانواده رو دعوت کنم)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sci
سلام رايحه عشق،
نه به هيچ وجه نگيد اين حرفها رو! اصلا لزومي نداره توضيح بديد كه چرا مي خواهيد با افراد ديگري به مسافرت برويد و همون توضيح شوهر شما كفايت مي كنه و تمام! ماجرا رو كلا فراموش كنيد و حرفهاي منتقد دروني خودتون رو گوش نكنيد!
من هننوز سر پيشنهاد خودم هنستم و اون اينه كه حتما 2 روزي رو باهم باشيد.. و البته لازم نيست برنامه هاتون رو خراب كنيد، فقط دو روز رو اين وسط براي خودتون وقت بگذاريد، از جمع جدا بشيد به هتلي در نزديكي و يا در سايباني، به هر بهانه اي، يا بگذاريد بعد از سفر، هر طوري كه احساس بهتري داريد، بسيار عاليست كه با خانواده ها و جمع هاي زياد مسافرت بريد و چقدر خوش مي گذره! در اين جمع ها بخصوص و وبويژه در خانواده خودتون نكات زير رو رعايت كنيد:
1. رفتار جرات مندانه اي داشته باشيد يك كپي از مهارت رفتار جرات مندانه تهيه كنيد و يك دفتر كوچك، (تاپيك مهارت رفتار جرات مندانه آْقاي Baby يا چگونه منفعل نباشيم خانم سبكتكين مراجع خوبي هستند) در دفتر كوچكتان هر شب بنويسيد كجا جرات مندانه بر خورد كرديد و نتايج اين رفتار چه بوده. بالاهر هر صفحه يك تاريخ بزنيد.. سعي كنيد صفحه اي خالي نباشه... اين بهترين تمرينه
2. اولويت اول شما، اولويت اول شما، اولويت اول شما، در تمام شرايط، در تمام بهانه ها، در تمام مشكلات، در بدترين حالت ممكن، شوهر شماست! دقت كنيد كه هيچ بهانه اي قابل قبول نيست ! همينطور در مورد همسرتون!
3. اعتبار سازي كنيد در تمامي شرايط.
4. همدلي رو فراموش نكنيد. توجه كنيد در همدلي شما احساسات يك نفر رو تاييد مي كنيد نه كار خوب يا بدش رو. شما مي توانيد با يك قاتل يا جنايتكار هم همدلي كنيد/
5. سرزنش در تمام روزها ممنوع. سرزنش خط قرمز زندگي شماست.
6. انتقاد موثر و درخواست موثر رو فراموش نكنيد
7. به همسرتون بسيار احترام بگذاريد. ببينيد به شما چقدر احترام خواهند گذاشت... امتحان كنيد!
باز هم صحبت قبلي رو تكرار مي كنم، بهتره اگر وقت داريد چند روزي رو با هم باشيد.... 2 روز هم كافيه! تو هفته اول باشه ايده آله!
سوالي بود بپرسيد
آقای sci منظورتون از اعتبار سازی؟
این 7 مورد که گفتید منظورتون صرفا همسرمه یا کلا همسفرها؟...مثلا همون همدلی یا انتقاد و ....