RE: همسرم اندام خاصی می طلبد میترسم ظاهرم یه مشکل جدی بشه...
دوستان به جای حمله به طرف دنبال حل شخصیت همسرشون باشید !
اینطور که یکباره شما گفتید با گفتههاتون ! مطمئن باشید یه دعوا بینشون اتفاق می افته و تک تک حرف های شما مستقیم منتقل می شه به همسرش و... !
---
بهتره با همسرتون صحبت کنید و متقاعد کنید که لذت و ... به این نیست و توضیح بدید که این هیکل زیبا تر هستید
---
البته کاملا سلیقه ایی هست ، حتی از نظر من چاق هم هستید
به نظر من مشکل اصلی شما چیز دیگه ایه. شما تصورتون در مورد زندگی زناشویی مشکل داره. بیا با هم جملاتون را مرور کنیم. جملات شما را اینجا با رنگ قرمز می نویسم تا ببینیم قضیه از چه قراریه:
.................................................. ......................................
میدونم که از همون اولا اون شکل اندام و دوست داشت ولی بهم نمیگفت. ولی وقتی دید که من خواسته هامو بهش میگم اونم تصمیم گرفت که بگه. قبلا می گفت از اندامت راضی ام ولی خودم میدونستم که از اون شکل اندام خوشش میاد ولی حالا دیگه بی رو در وایسی گفت. خلاصه تا الان منم چندین بار به خاطر ظاهرش بهش ایراد گرفتم
این یعنی این که اول خودت شروع کردی به ایراد گرفتن های غلط. به انتقادکردن های اشتباه. بعد همسرت را هم این قدر بهش سیخونک زدی تا بهت ایراد بگیره. :163: چرا این کارها را میکنی. دنبال دردسر هستید شما؟ :324: این که بخوای اونی بشی از نظر همسرت بی ایراد باشه یه رویای دوست داشتنیه اما دست نیافتنی است. شما اگر از لحاظ پایین تنه مثل جنیفر لوپز هم که بشی باز همسرت میتونه بگه که من دوست داشتم لبهات مثل آنجلینا جولی باشه :311: ببین خواهر من :305: به جای این که الکی به همسرت گیر بدی که دماغت را عمل کن و وزن کم کن و ... ببین واقعا هدف زندگی همینه و زن و شوهرهای خوشبخت همش تو باشگاه دارن وزن کم میکنند تا بشن اونی که همسرشون می خواد.
.................................................. ......................................
مشکل دوم شما وسواس شدید فکری است. این جملاتت را بررسی میکنیم:
اگه من یه کمبودی داشته باشم و اون هم اون چیز رو دوست داشته باشه میترسم باعث بشه افراد دیگه که این خصوصیات رو دارن نظر همسرمو به خودشون جلب کنن و همین منو میترسونه. خیلی میترسم. واقعا مردا چقدر متنوع طلبن. میترسم نکنه بعد از عروسی چیز های جدید تری از من درخواست کنه و من هم از بر آورده کردن اون ها عاجز باشم.
شما هنوز هیچی نشده تو ی فکرت بحران درست میکنی و دنبال اینی که از بحران نیامده جلوگیری کنی. شما ذهن منفی بافی داری که دنبال نیمه ی خالی لیوان میگردی. از این فکرها بیا بیرون. شما ظاهرت خوبه. ببین چقدر از زن های دور و برت ظاهر خیلی نامناسب تری از تو دارند اما شوهرشون هم نرفته دنبال یکی دیگه. چرا بیخود فکر میکنی که شوهرت قطر پایین تنه ات را مهم ترین معیارش میدونه. اگر شوهرت بخواد تا آخر کنارت بمونه به خاطر هزار و یک دلیل دیگه است که قطعا قطر پایین تنه توی اون معیارها نیست.
مشکل سوم شما اعتماد به نفس کم شماست. این جملاتت را بررسی میکنیم:
راستی یه چیزی من واقعا اعتماد به نفسم ضعیفه. همیشه هم وقتی سر یه مسیله ای با همکارهام بحثی پیش میاد من سریع گریم میگیره. یه وقتی یه انتقادی از یه کسی میشنوم سریع خودم و می بازم تا یه مدت از خودم نا امید میشم.
علت وسواس فکری شما هم همین اعتماد به نفس کم شماست.
پس سعی خودم و میکنم. من حتما حتما به صورت جدی باشگاه و ادامه میدم.
باشه باشگاه را ادامه بده اما هیچ وقت به اون چیزی که میخواهی نمی رسی. :305::302: به خاطر این که راه حل مسئله در اندام شما نیست. در ذهن شماست. باید فکرت را عوض کنی و بدانی که برای خوشبختی نه لازمه که همسرت دماغش را عمل کنه و نه شما گلابی بشی.
فکرت را درست کن نه اندامت را. :305:
دوست عزیز:72:
به نظر من 21 سال خیلی زوده برای ازدواج برای همین اینقدر احساسی به رفتارهای همسرت توجه می کنی.
ولی خوب حال دیگر ازدواج کرده ای و راه گریزی نیست ولی می توانی از شکاف ها و مشکلات آتی
جلوگیری کنی اگر سعی کنی و از ظواهر دوری کنی. اگر این رویه را ادامه دهی هر روز احساس ضعف بیشتری در مقابل همسرت می کنی و
بدبینی بیشتری به همسرت پیدا می کنی و او را از خودتت پرتوقع تر و ناسازگارتر لطفاً دیگر این رویه رفتاری را ادامه نده.
من چند پیشنهاد برای شما دارم امیدوارم بکار ببندی.
1- روی اعتماد به نفست کار کن و خودتت را همانطور که هستی بپذیر و همچنین همسرت را همانگونه که هست
بپذیر و در مورد ظاهر او هیچ ایرادی نگیر.
2- به طور پیوسته و مداوم درس - کار و یا حرفه ای را دنبال کن این امر استقلال تو را بیشتر و وسواست را کمتر می کند.
3- در مورد سلایق و علاقه های شخصیت در مورد مرد مورد پسندت و یا زن مورد پسند همسرت وارد هیچ جزئیات اضافی نشو.
4- اهداف بلند مدت و پایداری برای زندگی فردی و مشترکتان برنامه ریزی کن و سعی کن در آنها نظر همسرت را
بپرسی و با هم دنبال کنید نه در شکل صورت و ظاهر یکدیگر.
موفق باشی.:72:
سلام دوستان خوبم ممنونم که بهم جواب دادین
تسوکه عزیز تو منو خیلی خوب شناختی تمام حرفهات درسته همشونو قبول دارم
از اون روز تا الان خیلی حال روحیم در مورد این موضوع بهتر شده
واقعا این ایرادهایی که من گرفتم باعث شده که اونم شروع کنه
در مورد وسواس فکری باید بهتون بگم من قبلا خیلی خیلی شدید تر از الان بودم
که خدا رو شکر با کمک بچه های تالار توی تاپیک دیگه ام کمتر شد
به نظر شما منم دیگه در مورد باشگاه رفتن همسرم چیزی بهش نگم
آخه دیروز که براش زنگ زدم دوباره گفت خواب بودم و دوباره منم بهش گفتم دیگه باشگاه نمیری اونم درسشو بهونه کرد(ولی خب من منظورم این بود که به جای خواب بره باشگاه نه به جای درس خوندن)
اصلا در مورد ظاهرش دیگه بهش ایراد نگیرم
نه تنها نباید در مورد ظاهرش بهش ایراد بگیری تازه باید ازش معذرت خواهی هم بکنی که تا حالا ازش ایراد گرفتی.:305:
من به راحتی میتونم ذهن همسرت را در مورد تو بخونم.:303: مطمئنم که همسرت اگر توی ذهنش برای تو نمره ی منفی در نظر گرفته، این نمره منفی اصلا به ظاهرت ربط نداره. اون از اینکه تو یک زن ایرادگیر و نق نقو هستی ناراحته.:302: اگر قرار باشه یه روز تو رو ترک کنه که نمیکنه، به خاطر این خواهد بود که تو همش ایراد میگیری و بهش امر و نهی میکنی که هیکلت این جوریه و من اون جوری دوست دارم و ... نه به خاطر فرم بدنت.:305: شما به اشتباه داری فکر میکنی که شوهرت خیلی به این چیزها اهمیت میده. ظاهر لازمه اما نه اینقدر دیگه.
قطعا تو دلت می خواد که از نظر شوهرت یه زن خوب باشی.:43: همه ی این کارها هم به خاطر جلب نظر همسرته. هدفت خوبه اما مسیری که میری غلطه.:305: برای این هدف کلا از فکر ظاهر بیا بیرون. ظاهرت اکی است و همه قبول دارند. روی رفتارت زوم کن.:305: شوهرت مثل همه ی مردهای دیگه، زنی می خواد که تاییدش کنه. ازش تشکر کنه :104: و قبولش داشته باشه. روی اینها کار کن تا شوهرت بیشتر دلش بخواد در کنار تو بمونه. به جای ایرادگیری سعی کن از نقاط قوت همدیگر تعریف کنید تا بیشتر دلت بخواد به خاطر هم پیشرفت کنید.
رابطه ی شما وارد فاز بدی به نام انتقادکردن افتاده.:302: اگر بتوانی این رابطه را از این فاز بیرون بیاری و وارد فاز مثبت اندیشی و تعریف و تشکر و تشویق همدیگر بشید، اون وقته که موفق خواهی بود و یه رابطه ای خواهید داشت که میتونی یه عمر روش حساب باز کنی. :104:
تسوکه جان ممنونم بابت راهنمایی هات:72: ولی فکر کنم حساسیتم بی مورد نبود
دیشب نشسته بودیم پای تلوزیون داشتیم سریال نقطه سر خط و می دیدیم که یهو من گفتم خانم صمد خیلی اشتباه کرد که اجازه داد به شوهرش تا نقش شوهرو برای یه زن دیگه بازی کنه
که بحث شروع شدو گفت نه به نظر من خوب کاری کرد که قبول کرد من گفتم تو باید از یه لحاظ دیگه بسنجی و بگی خوب بود
از این لحاظ که فکر کن یه نفر بیاد و به تو پیشنهاد بده که بزار زنت نقش زن منو قبول کنه
اون موقع دوباره همین حرف و میزدی
گفت نه این قضیه ناموسیه برا آقایون اشکالی نداره ولی برا خانوما که نمیشه
و خلاصه ...
گفت اسلام به آقایون اجازه داده........... قبلا با اجازه همسر اولشون بود ولی چون داره فساد زیاد میشه و جمعیت خانومها بیشتر شده به آقایون اجازه داده که بدون اجازه همسر اولشون مجددا ازدواج کنن:161:
تازه اگه دو تا زنم بگیرن یه تعدادی دختر مجرد هم میمونه
من این حرفارو که میشنیدم داشتم سکته میکردم و اصلا به روی خودم نیاوردم که یهو حرفشو قطع کردم که این حرفا واسه ما نون و آب نمیشه پاشو بریم شام بخوریم
بحث تموم شد ولی حرفهای همسرم هنوز تو ذهن منه
تازه داشتم راجع به این موضوع بی خیال می شدم که دیشب این حرف و زد
شما بودید چه حسی بهتون دست می داد:302:
دوست عزیز:72:
من ابتدا فکر می کردم تنها شما سنتون برای ازدواج کم بوده و بچه بوده اید.
ولی با صحبتهایی که می کنی به نظر همسرتون اصلاً معنای زندگی مشترک - کانون خانواده - مسئولیت - تربیت فرزندو...
رو هنوز برای خودش مشخص نکرده و چون تصمیماتی حالا یا قدیم گرفته شده و گفته اند صحیح است آنها را صحیح و درست می داند.
انسان باید خودش قدرت تفکر و تشخیص درست و غلط یک مسئله را با تحقیق و بررسی بدست آورد نه پیروی صرف؟!
شما و او تکلیفتان باخودتان و اهداف اصلیتان در زندگی- روحیات - اخلاقیات و ...... مشخص نیست؟!؟
بنظرمن تا شرایطتان پیچیده تر نشده و در ابتدای راه هستید با یک مشاور مجرب صحبت کرده و مشاوره بگیرید.
موفق باشید.:72:
آخه به چه بهونه ای بریم ........
بگم چون این حرف و زدی باید بریم
بنظرتون این حساسیت منو بهش ثابت نمیکنه
:54:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط baharann
آخه به چه بهونه ای بریم ........
بگم چون این حرف و زدی باید بریم
بنظرتون این حساسیت منو بهش ثابت نمیکنه
:54:
می تونید با هم کتابهایی در مورد شناخت زن و مرد- خودشناسی و... بخونید.
از سایتها و مشاور- افراد آگاه استفاده کنید.
دانش و علمتون رو در مورد خصوصیات زن و مرد- زندگی مشترک - اهداف زندگی - اخلاقیات و غیره بالا ببرید.
یا هر راه دیگری که کمک کنه بزرگ بشید و از دنیای کودکی بیرون بیایید.
من همین حرف و بهش زدم گفتم یه چیزهایی رو اسلام منعی براش قرار نداده اون گفته ها هم بیشتر برای زمان قدیم بوده
ولی بعضی چیزهایی که اسلام تایید کرده الان تو جامعه ما از لحاظ اخلاقی پسندیده نیست
که یهو گفت وااااای داری چی میگی داری دینمونو زیر سوال می بری یعنی چی مگه دستورات اسلام قدیمی میشه ......داری بعضی چیزها رو انکار میکنیا .................گناهه......
خلاصه دهن منو با اسلام بست
میگه اگه یه خانوم بخاد دوتا شوهر کنه نمیشه گناهه کبیرش حکم سه تاشون اعدامه مطلقه
ولی آقایون اینطور نیست
قربون خدا برم که چقد بین زن و مرد فرقی نذاشته.................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
کودکی...........!!!!!!!!!!!!
شوهرم از من یازده سال بزرگتره..............:320: