RE: شوهرم چت ج..ن..سی میکنه!!
شاخه نبات خانوم:
من فرصت نکردم همه نظرهارو بخونم من نظرتجربی خودمو میگم شما جای دختر من هستی به نظرمن عجله نکن یه مقدارفرصت بهش بده باتوجه به سنش تا حدودی برای بعضی افراد طبیعیه ومطمئنا اوازاینکار دست برمیداره ولی چند تا شرط داره.من نمیدونم چقدر روتون به هم بازشده ؟ولی هرچه کمتر باشه بهتره.1-قبل ازهرکاری درموقعیت مناسب مثلاشب قبل از خواب خیلی آرام وجدی بعدازمقدمه بگیدآیامنو دوست داری؟میگه بله.بگید اگه یه خواهشی اگه منو دوست داری بیا وازاین کارت دست بردار منم سعی میکنم یا قول میدم اونی باشم که تو دوست داری البته اگر کاراشو انکار میکنه شما سعی نکنید دروغشو ثابت کنید میتونید بگید ببخش که من اشتباه فکرکردم واجازه بدید تا باخودش تنها باشه وفکرکنه .فعلا محله اول رو اجرا کنیدتابعد موفق وخوشبخت باشید :72::72::72::323::321::321:
2-
سلام
ددارم به این نتیجه میرسم که مشکل همسر من کاملا ریشه روانی داره!
مضمون چت های ج..ن..سی..ش بیمارگونه اس...
از تمایل به رابطه با محارم....تا تمایل به زن بودن...یا معرفی کردن خودش به عنوان یک زن!!!
دیگه واقعا عاجز شدم!!!!!!!!
نکته دیگه اینکه به شددددددددددت چشم چرون شده ...
وقتی با آقای دکتر مطرح کردم گفت دلیلش :خلوت های نا درستشه" "خلوت کردن هایی که سرشار از بی بندوباریه"
و این کاملا در مورد همسر بنده صدق میکنه چون اوقات فراغتش توی کافی نت درحال چت کردنه...اوقاتی هم که سرکاره دائما آنلاینه ....حتی منزل ماهم که وقت خالی گیر میاره با لپ تاپ من مشغول بررسی سایت های مس..ته..جن میشه!!! (همه اینها بطور پنهانی هست البته)
توی این یه ماه هم سه تا سیم کارت اعتباری گرفته...که دوتاشو من دیدم و تو رودربایستی داد به من....اما یکی رو فعال داره برای تماس با دوستای دخترش و من هم بروی خودم نمیارم که میدونم!!!!
دوست عزیز
همسر شما واقعا از بی بند و باری وارد فاز اعتیاد و وابستگی بیمارگونه شده.
بهترین راه حل قانع کردن ایشون برای درمان هست.
میدونم خیلی کنار اومدن با این فرد سخته. امیدوارم مقاوم باشید
:72: