RE: بدون اینکه شوهرم راضی باشه باردار شدم، عذاب وجدان دارم
من هم دوستی دارم که سه بار اینکار رو کرده ولی پای تصمیمی که داشت وایساد و به همسرش گفت که از قصد اینکار رو کرده. همسرش هم سر هر سه بار زایمان در مدت 9 ماه باهاش قهر بود ولی بعد از به دنیا اومدن بچه ها همه کاری برای خانوادش میکرد. البته این که دیگران هم این کار رو کردند دلیل بر درست بودن تصمیم شما نیست.
اما شما بهتره ببینی اخلاق همسرتون چه جوریه و شرایط زندگیتون رو بسنجید و با مهربانی با همسرتون بر خورد کنید. و از همسرتون بخواهید که در کنارتون باشه.
در ضمن سعی کنید عزت نفستون رو هم بالا ببرید. یعنی چی که اگر از من بچه نمی خواهی جدا شویم. خودتان را دوست داشته باشید و به خودتان و انتخابهایتان احترام بگذارید و مسولیت انها را بپذیرید.
سلام
من نظر شخصیم رو میگم و ممکنه درست نباشه
به نظر من جوری عنوان کنین که شما از موضوع خبر نداشتید و اتفاقی پیش اومده
بعد ها که ایشالله نی نی جون به دنیا اومد و اوضاع رو به راه بود به همسرتون بگین
من نگرانیتون رو درک ممیکن تا 35 خوبه واسه بارداری خانوما بعد از اون خیلی ریسک داره....
در ضمن پیشاپیش تبریک میگم مامان خانوم
سلام از آقای SCI خواهش میکنم بعنوان یک مرد من رو راهنمایی کنن، بهم بگید که مردا در این شرایط چه حسی دارن ؟ آیا از همسرشون متنفر میشن؟ خیلی میترسم با این کارم همسرم فکر کنه که من همیشه گولش زدم و همه کارام اینطوری بوده :163:
سلام نوشین خانوم :
به نظر من شما کار خلاف شرعی نکردیدوباتوجه به سنتون این حق شما بوده ولی اگر باهماهنگی بود بهتربود البته نگفتید بچه دیگری دارید یا نه ؟ودلیل اینکه چراشوهرتون بچه نمیخاد؟حالا هم اصلانگران نباشید نیازی نیست که بگویید عمدا این کار را کردید. کافیه مورد روبه گردن قرص ها بیندازید به شوهرتون بگید عادت ماهانه دو روزعقب افتاده به قرصها اعتمادی نیست( البته بهتره قبلا یک داستان ازکسانی که با وجود مصرف قرص باردار شدند تعریف کنید) نمیدانم چیکار کنم خیلی جدی وطوری نشان دهید که یعنی شما هم نگران هستید .ببینید چه جوابی میدهد احتمالا این اقدام اورا آماده شنیدن خبر اصلی خواهد کرد موفق باشید