RE: مشكل خانواده با خواهر پرخواشگر
سارای عزیز
توجه داشته باشید که من تنها عنوان کردم که بعضی از علائم چنین اختلالاتی در ایشان مشاهده می شود ولی اختلال خاصی را در ایشان عنوان نکردم. اینکار مستلزم بررسی تخصصی خارح از فضای اینترنت می باشد پس پیش از تلاش برای نامگذاری بر مشکلات ایشان به متخصص مراجعه فرمایید. چنانچه معرفی متخصصین به اشخاص برخلاف قوانین تالار نباشد توصیه من به شما در این مورد مراجعه به آقای دکتر علیرضا عابدین است. کلینیک ایشان در سعادت آباد- خیابان علامه قرار دارد. متاسفانه شماره تلفن ایشان را در اختیار ندارم. با توجه به سبک کاری ایشان گمان میکنم هزینه های درمان و طول مدت درمان توسط ایشان بالا باشد پس لازم است در این رابطه اطلاعات لازم را کسب کنید.
موفق باشید
سارا جان بهتره قبل از اینکه یه متخصص خواهرت رو ویزیت کنه بهش برچسب نزنی. الان باید شما دو تا کار انجام بدی.اول اینکه شرایط فعالیت بیرون از خونه رو برای خواهرت فراهم کنی و دوم تشویقش کنی برای مراجعه به مشاور. برای مورد اول این برای همه ادما پیش میاد که وقتی مدت زیادی از محیط کار دور هستند کمالگرا بشن.در واقع گاهی ما خواسته های عجیب و غریبی هم تو محیط کار نداریم اما شرایط جوری هست که باید از بعضی چیزا صرف نظر کرد. شما باید خواهرتون رو با ادمایی که الان یا قبلا شاغل بودن اشنا کنی تا نه از سر نصیحت بلکه طی یه صحبت خودمونی بهش بگن شرایط واقعی کار چیه؟یا خودشون با چه شرایط سختی کنار اومدن تا کم کم تو کارشون بالا اومدن.از طرف دیگه دنبال یه کار مناسب هم براش بگردین یادتون باشه همه این کارا باید در طول زمان نسبتا زیادی انجام بشه و گرنه یه شبه یا یه ماهه ادم تغییر نمیکنه. در مورد مشاور هم خوبه برای خودتون یه وقت مشاوره بگیرین و از خواهرتون بخواید همراهتون بیاد تا تنها نباشید.وقتی خواهرت روند درمان شما یا صحبتهای اون مشاور رو بشنوه کم کم میل پیدا میکنه مشکلات خودش رو هم درمان کنه. یادتون باشه خواهرت شرایط حساسی داری طوریکه کاملا میتونه براش سوء تفاهم پیش بیادکه شما دارین بهش برچسب مشکلدار یا بیمار روانی میزنین و اینجوری نه تنها مقاومت میکنه بلکه پرخاش هم میکنه.
دوست عزيزم titapeli جان
از محبت و توجه بدون چشم داشت شما واقعا سپاسگزارم
براي تمام دوستاني كه اين سايت را ايجاد كرده اند و دوستاني مانند همه شما كه بدون هيچ چشمداشتي با ديگران همفكري و همدردي مي كنيد توفيق روز افزون از خداوند متعال خواستارم اميدوارم همه شما در زندگي موفق و خوشبخت باشيد.
دوست عزيزم بهار جان چون من در تمام عمر از خواهرم حرف شنوي داشتم خواهرم چندان به حرفهاي من توجه نمي كند از دخترم عمه ام كه او را عاقل مي داند براي تشويق روند درماني كمك مي گيرم.
با توجه به روحيه و سن خواهرم ايشان بايد يك فعاليت (خود آفرين) كه كارفرمايي ندارد مثل شيريني پزي را آغاز كند مي دانم الان توان اين كار را ندارد بايد كمي وضعيتش بهبود و تثبيت يابد.
با توجه به مشاهدات بايد حدس titapeli عزيز درست باشد قبلا دكتر مغز و اعصاب يكي از داروهايي كه مربوط به اختلال شخصيت وسواسي جبري است و در سايت نوشته بود را به ايشان تجويز كرده بود و من فراموش كرده بودم (چون مطالعات پزشكي ندارم از داروها هيچ سر در نمي آورم) و فكر مي كنم دكتر مغز و اعصاب هم بدون اينكه ما در مورد رفتارهاي خواهرم به ايشان توضيح دهيم خودش حدس زده بوده (اين را هم بگويم اگر جلوي خواهرم يكي از رفتارهايش را به كسي بگويم (حتي دكتر) بعدا سر از تنمان جدا مي كند)
زدن برچسب بيماري اين حسن را دارد كه رفتارهاي پرخواشگرانه خواهرم به ديد بيماري نگاه مي شود و تحمل ما بالاتر مي رود
باز هم از شما سپاسگزارم
برايم دعا كنيد، پيگير درمان خواهرم خواهم بود