RE: قهر 1 ماهه و شرایط برگشتن پدر زنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرشته مهربان
آقا مهرداد ، همانطور که گفتم ما اینجا با شما سرو کار داریم و سهم شما در این بین .
لطفاً فکر و ذهنتون را از خطا و اشتباهات همسرتون بیرون بیارید و روی خودتون متمرکز شوید ، شما خود را اصلاح کنید و بعد از ایشون حرف بزنید .
آنچه به عنوان عیوب خود مطرح کردید قابل توجه هست و اتفاقاً در زندگی زناشویی مهم و مسئله ساز هست .
اما نگران نباشید ، قابل رفع هم هست اگر بخواهید .
برای ما لیست نکردید که همسرتون از چه رفتارهایی از سوی شما ناراضی هست ؟ ، و اساساً چه چیزهایی را در شما به عنوان اشکال و عیوب شما مطرح می کند . حتی آنچه نظر ایشون در باره شما هست و شما قبول ندارید را بگویید . ما می خواهیم شما را از دریچه نگاه همسرتون هم ببینیم که میزان سنخیتهای شما و شکافها برایمان روشنتر شود تا شما را بهتر بتوانیم راهنمایی دهیم . هرچه اطلاعات ما کمتر باشد کمتر می توانیم شما را راهنمایی مناسب دهیم و مطمئن باشید بدون این اطلاعات راهنمایی ها ناشی از قضاوت های نا آگاهانه ممکن است باشد و شما را بیشتر دچار مشکل کند .
.
با صحبتی که با پدرشون کردم امروز متوجه شدم ..اونها منتظر من بودن که بیام جلو ..ولی منم خوب منتظر اونها بودم..
همسرم حرفهایی زده که میخوام بهش فردا رودررو بگم اخه چرا بایر حریم خصوصی رو سر یه قهر بری بزاری کف دست خوانوادت؟؟
مثلا رفته گفته حرف منو که یکبار بهش گفته بودم : اگه بابا اینها هم واسه خواهرت لپ تاب میخرند و الان توهم مشکل داری با این لپ تاب قدیمی .اگه واسه تو هم بخرن مشکلی نیستها...
یا مثلا یکبار سره دعوا بهش گفتم پدر سوخته یا پدر سگ..
یا مثلا سر اینکه شوهرم واسه خودش بیشتر خرج میکنه تا من..که این فکر مسمومی هست و نادرست..
حالا فردا قراره ببنمش و همه این گلایه رو ازش بکنم
mehrdad399 گرامی
با عرض معذرت اگر هدف شما دادن گزارش روزانه یا خاطره نویسی هست ، باید بگم یک وبلاگ به راحتی میتونه این منظور را تأمین کند . اینجا یک سایت مشاوره هست . لذا اگر نیاز به اینکه مشاوره دریافت دارید و راهنمایی درست بگیرید می بینید پس لطفاً پستها را بخوانید و به سئوالات جواب دهید .
بنده هنوز منتظر پاسخ شما هستم . چون راهنماییم را منوط به پاسخ شما به سئوالم که در پست قبل از شما ارسال کرده ام دارم .
اگر مایل نیستید راهنمایی دریافت کنید ، لطفاً اعلام کنید .
.
منم عذرت میخوام از همه دوستان
بنده فکر انقدر مشغول کار و این مسئله زندگیم شده که اصلا متوجه اینکه الان دارم چی مینویسم نیستم..
بنده شاغل در شرکت مهندسی هستم که وابسته به کارم مدام در ماموریت هستم و وقت سر خاروندن ندارم..
ببنید همیشه خانومم رک نمیاد بگه از چی من ناراحته..ولی میتونم حدس بزنم
1-از اینکه نمیتونم مثل اون موقع قهر و کدورت فیلم جلوی خانواده ها بازی کنم و خودم رو بزنم به کوچه علی چپ ناراحته...تو صورتم معلومه از چیزی ناراحتم
2-از اینکه چرا موقع دعوا و دخالت دست های اون ..من هم عکس العملی دارم و شاید با ااشتباه سیلی یا پرتش هم بکنم..
3- از اینکه زود ناراحت میشم و بهم بقر میخوره..( که این مورد در به اون هم بر میگرده)
4-از اینکه موقع دعوا و عصبانیت یه مقدار فحش میدم.
5-از اینکه چرا تو این 1 سال ازدواج من همه سفرهای تفریحی رو با خانوادم ریختم و چرا با هم 2 تایی نرفتیم..در صورتی که من 1 بار مالزی ماه عسل باهم رفتیم..1 بار شمال با خانواده اونها--1 بار سنندج با خانواده اونها-- و 2 بار شمال و 1 بار یزد با خانواده خودم..
6- بقیش هم نمیدونم و امروز که بعد از 1 ماه قرار داریم دیدمش ازش میپرسم..
حالا نارضایتی های من از او
1- همیشه وقتی با ملایمت و ارامی انتقادی از خانوادش کردم با پراخشگری او مواجه شدم و منجر به دعوا شده
2- همیشه کار ادم و بی منت میکنه..مثلا تو دعوا میگه همه لباس رو هم که پدرم از دوبی اورده تو چی گرفتی..در صورتی که منم گرفتم ولی نه اندازه اونها..خوب وقتی میبینم زیاد داره و میازی نداره اصرافه واقعا
3-هنوز تو فکر مادیات بیرونم نیومده ..و متوجه شدم گلایه خرید عروسی رو که کم بوده یا زیاد بوده رو رفته پیش خانوادش تو این دعوای اخیر تعریف کرده..
4-یا بعضی موقع ها برای خرید برخی وسائل منزل که مخالفت میکنم که نیازی نداریم ناراحت میشه..
5- کلا با مخالفت من در هر موردی ناراحت میشه--
6-مثلا سرقضیه بچه دار شدن میگه الان نه 4 سال دیگه--الان یه ذره واسه خودمون باشیم
7-الان که لیسانس رو گرفت --میخواد ارشد شرکت کنه -اگه بگم نه ناراحت میشه
8-سر قضیه مهمونی رفتم خانواده من و اون که فقط 5 شنبه و جمعه از صبح تا شب اونجا میریم دعوا میشه
مثلا من میگم این هفته 5 شنبه بریم خونه ما و جمعه بریم خونه شما ..ناراحت میشه و میگه همش تو داری تصمیم میگیری .... در صورتی که اونم چندین بار گفته و تصمیم گرفته...
همیشه سره این بحث های الکی و بچه گانه