RE: قطع ارتباط به علت عدم ازدواج؟ (به شدت به کمکتون نیاز دارم)
هرچه زودتر این رابطه را قطع کنید .
به ایشون هم صادقانه بگویید که ما تناسب نداریم هم از نظر خانوادگی هم شخصیتی . ایشون را معطل نگذار چون تمام سازمان ذهنی وی روی ازدواج هست . هرچه بیشتر زمان قطع ارتباط را طول دهید به وی ظلم کردید . در ضمن واضح هم به ایشان نگفته ای . واضح این است که بگویی به دلیل عدم تناسبهایی که متوجه شده ای قصد ازدواج با ایشان را ندارید ، این باعث می شود اگر چه ناراحت شود اما عواطفش نسبت به شما کمتر شود . به فکر اینکه در مورد شما چه فکری می کند نباشید به فکر اینکه اگر ایشون را سردوانده و رابطه را تداوم بدهید چه ضربه ای به او می زنید باشید . و این ظلم دامنگیرتان در زندگی خواهد شد ( قانون عمل و عکس العمل )
دوستان این رابطه ایی که تو این مدت در موردش باهاتون صحبت کردم چند روز قبل قطع شد خیلی دردناک و اشک آور هم قطع شد . خیلی ناراحت کننده بود و واقعا احساس عذاب وجدان دارم چون فکر میکنم دلش شکسته .
راستش بعد از قطع این رابطه اون دختر خانم رو چند باری دیدم ، به نظر خیلی افسرده و تو خودش هست . تمام صفحه فیس بوکش پر شده از اینکه تنها شده و احساس پوچی . نمیدونم ولی حس خیلی بدی دارم .
به نظرتون این طبیعی هست ؟
دوست عزیز سلام
از اینکه رابطه رو قطع کردی و بهترین تصمیم رو گرفتی بهت تبریک میگم
سعی کن شماره و یا فیس بوک یا هر چی مربوط به این خانومه رو هم در زندگی و هم در ذهنت پاک کنی
پیگیر حرفا یا کاراش یا خوشحالی و ناراحتیش نباش
در آخر بازم بگم که دوست عزیز بهترین تصمیم رو گرفتی پس محکم سر تصمیمت بمون
موفق و شاد باشی
سلام دوست عزیز
اولش طبیعیه ولی بعد درست میشه
اصلا سراغ صفحه ی فیسبوک ایشون نشین و کلا راه های ارتباطی رو ببندید
ایشون هم کم کم خوب میشن
مطمئن باشین.فقط زمان میبره:305:
صبر صبر صبر داشته باشید
سمتشون نرین هاااااااااا:163:
دوستان همون طوری که در جریان کار من هستید رابطه ایی که با اون خانم داشتم را ده روزی هست که کات کردم .
خیلی معمولی هم بهش گفتم که من اصلا الان نه با شما و نه با هیچ کس دیگه ایی نمیتونم ازدواج کنم ، پس بهتره این رابطه کات بشه تا بیشتر به هم وابسته نشیم .
ولی اون خیلی انگار تو ذوقش خورد و چند باری بهم گفت با احساساتم بازی کردی ، در صورتی که من واقعا هیچ وقت بهش نگفتم که حتما باهاش ازدواج میکنم ، نمیدونم این طرز فکر هایی که داره طبیعی هست ؟
ولی مشکلی که الان به خاطرش اومدم اینجا اینه که تو این چند روزه یکی دوبار از طریق چت یا اس ام اس پیغام داده و گفته من نمیتونم با این چیزایی که میگی کنار بیام و بهم گفته دوباره که با احساساتش بازی کردم و بی معرفت هستم ولی من به هیچ کدوم جواب ندادم .
راستش واقعا گیج شدم که اگه این رابطه کات شده پس این کارا برای چی هست و من الان باید چی کار کنم ؟
باتشکر
جواب نده، توی مرحله ی سوگواری رابطه س. تموم میشه، جواب بدی، برگشتی سر خونه ی اول. :324:
دوست عزیزم
آقرین به تو که تا اینجا به توصیه دوستان عمل کردی :104:
دوست گلم ازت میخوام بازم قوی و با اراده باشی.
ببین، :104:یه بچه که مریضه باید آمپول بزنه و دارو بخوره. خوب این بچه از آمپول میترسه و حتما از پدر و مادرش حسابی عصبانی میشه که مجبورش میکنن آمپول بزنه. ولی خوب باید بزنه دیگه، چاره چیه
این دختر خانم هم واکنش هاش کاملا طبیعیه. یه مدت که بگذره همه چی به حالت عادیش برمیگرده و مطمئن باش شما رو هم دعا میکنه که بیخودی درگیر یه رابطه بی سرانجام نکردیش
ممنون از دوستانی که منو دوباره راهنمایی کردند .
راستش امروز یه اتفاق جدید رخ داد ، این دختر خانم دوباره بهم پیغام داده که من هنوز کلی سوال تو ذهنمه و باید حتما باهام صحبت کنه ، من هر جوری که بهش گفتم که این رابطه تموم شده هست ولی بازم میگه باید حتما باهام صحبت کنه ، میگه خودش رو تو این قطع ارتباط مقصر میدونه و میخاد جبران کنه .
باور کنید من که گیج شدم ، من خیلی واضح بهش گفتم که نمیخام ازدواج کنم ، نمیدونم واقعا این اصرار ها برای چی هست ؟
به نظرتون کارای این دختر خانم عادی هست ؟ آخه ما کلا دو ماه و نیم بیشتر با هم نبودیم ، یه جوری رفتار میکنه انگار چند سال با هم زندگی کردیم .
حالا اگه فردا دوباره پیغام داد چی کار کنم ؟
تکلیف شما با خودتون دقیقا چیست و چی می خواهید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط m-123
باور کنید من که گیج شدم ، من خیلی واضح بهش گفتم که نمیخام ازدواج کنم ، نمیدونم واقعا این اصرار ها برای چی هست ؟
به نظرتون کارای این دختر خانم عادی هست ؟ آخه ما کلا دو ماه و نیم بیشتر با هم نبودیم ، یه جوری رفتار میکنه انگار چند سال با هم زندگی کردیم .
حالا اگه فردا دوباره پیغام داد چی کار کنم ؟
سلام
شما مگر مطمئن نیستید ایشون رو برای ازدواج نمی خواهید و تمایلی به ازدواج با ایشون ندارید..
اگر واقعا همین طور هست بهتر بود خیلی واضح می گفتید قصد ازدواج با ایشون رو اصلا ندارید ...ی جوری که دلش از شما زده بشه نه اینکه تو رودرواسی بگید و طوری مطرح کنید که اون حس کنه شما دوستش دارید...
علت اصرارهاش احتمالا اینکه حس می کنه شما هم ایشون رو دوست دارید و به کلی از شما قطع امید نکرده
به هر حال هزار تا دلیل می تونه برای اصرار ایشون وجود داشته باشه،که الان اون دلایل اصلا اهمیتی ندارند
چیزی که مهم هست اینکه اگر شما واقعا ایشون رو برای ازدواج نمی خواید هیج روی خوش و نظر مثبتی بهش نشون ندید....
حالا اگر فردا پیغام د اد
می تونید بگید من حرفام رو با شما زدم و نیازی به صحبت مجدد نمی بینم و این کار شما فقط باعث ایجاد وابستگی بیشتر میشه،لطفا دیگه به من پیغامی نده ...
یا
بگو من قصد ازدواج با شما رو ندارم و نمی خوام فقط برای سرگرمی با احساسات شما بازی کنم.
و عذر خواهی کن بابت این دو ماه
خوب
بهش بگو الان دو ماه گذشته و وابستگی تا حدی ایجاد شده فکر کنید این دو ماه بشه دو سال و اون موقع جدایی خیلی سخته
من همین الان می گم به هیچ وجه قصد ازدواج با شما رو ندارم به دلایل شخصی ...