RE: فکر کنم همسرم خیلی خسیسه ! چیکار کنم؟؟؟
منم شبیه این مشکلات رو با شوهرم داشتم... اما الان خیلی بهتر شده. نباید بهش بگی خسیسی ... فقط مشکلت رو باهاش مطرح کن. برچسب مثبت و منفی نزن به این مشکل و خصوصیت.
وقتی هم من درآمد داشتم هم همسرم منم از خودم میپرسیدم که چرا من راحت خرج میکنم اما اون نه. فکر میکردم که منم خوب احساس مسؤولیت مالی دارم. اما بعد فهمیدم که برای اونا خیلی بیشتر هست. همون طور که ما خانم ها احساس مسؤولیتمون تو امور خونه بیشتره.
شوهرم همیشه می دونه فلان میوه که خریدیم کیلویی چنده یعنی نگاه میکنه به قیمت ها و حواسش به بالا و پایین شدن قیمت ها هست. اما من همه چیز رو بر میدارم و نهایت پولش رو حساب میکنم.
من تو فامیلای نزدیک دیدم مردهای دست و دلباز و حتی ولخرج. خیلی وقتها این خصوصیت مردها در بلند مدت برای زندگیشون مفید نیست.
شوهر من ایقد ولخرج که خدا میدونه تازه به هیچوج هم حاضر نیس پولاشو به من بده. به شوهرت بگو من میخام پولامو پس انداز کنم. تا اون مجبور بشه خرج کنه. ولی هیچ وقت مستقیما نگو من پولامو بهت نمیدم. چون بینتون جدایی میندازه. مطمین باش تا وقتی شما داری کمک مالی میکنی و بنظر میات بیشتر از شوهرت خرج میکنی وضع همین. منم اوایل شوهرم هیچ پول خرج نمیکرد. همش میخاس خرج خونه و خرج دانشگاه و همه چیزو من بدم اما الان که دسش باز شده هیچ اعتراضی نمیکنه و بعدا فهمیدم چون نداشته اینکارو باهام میکرده. اگر مینوشتی درامد خودت و شوهرت چقد میتونسیم قضاوت بهتری بکنیم. باید هر طور شده پولتو خرج خونه نکنی تا شوهرت مجبور شه خرج کنه.
یه نفر تو همین سایت مشکلش مث شما بود نوشته بود که با قربون صدقه مشکلش حل شده بود. با گفتن عزیزمو و فدات بشم و از این حرفا. اگه پیداش کردم برات لینکش میکنم.
خریدای خونه رو بذار شوهرت انجام بده. مثلا بگو فلان چیز تموم شده.پیاز تموم شده برو بخر. هیچ وقت خودت خرج نکن تا حداقل مجبور نباشی خریدای خونه رو انجام بدی. تا کم کم دستش تو خرج بیفته. میدونم عزیزم خیلی ناراحت کنندس این حرفی که بهت زده. شما بیش از اندازه داری حمایتش میکنی. بخطر همینم اگه به حمایتات ادامه بدی تا ابد همینجور میمونه حتما باید شیوتو عوض کنی. وگرنه خودبخود که عوض نمیشه. بهش هم نگو خسیسی. یا مثلا قبل از اینکه حقوقت تموم بشه موقعهایی که اون پول داره بگو حقوقم تموم شده فلان چیز لازم دارم خیلی وقت نخریدم. تا برات بخر. دیگه نمیدونم.
شما از خودت زدی برا شوهرت خیلی اشتباه کردی خودت نیاز داشتی بخاطر قسطا اون وقت رفتی به شوهرت کمک کردی. داری به خساستش دامن میزنی. اینکار رو نکن عزیزم اشتباه محض. بنظر میات باهاش رودربایستی داری و از طرف دیگه بیش از حد فداکاری میکنی. سعی کن رودربایستی رو باهاش کنار بذاری. خیلی برات ناراحت شدم.شوهرت باید تو سختی بیافته تا قدر زندگی رو بدونه. معلوم شما داری به راحتی براش خرج میکنی همون جوری باقی میمونه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط keyvan
لطفا" در تایپک های تاریخ گذشته پست ارسال نکنید، توجه به تاپیکهای زنده موجب میشود،زحمات شما بی ثمر نباشد
سلام
دوستان من هم همین مشکل رو با شوهرم دارم.
هر دومون کارمندیم و اون میگه من هم مثل اون وظیفه دارم خرج و مخارج خونه رو بدم. تا الان هرچی داشتم خرج خونه کردم یا باهاش ماشین و زمین خریدیم همش هم به نام اونه. گفت نمیخواد به نام من باشه. سر همین مسئله باهم دعوا داریم.
من پیشنهاد شما رو انجام دادم یک ماهه هیچ نخریده از من خورد خورد می گرفت و می گفت ندارم تا اونجا که متوجه شدم 600 تمن تو حسابشه. خیلی بهم برخورد. دو روزه برای شام ونهارم هیچ نداریم ولی با اینکه پول تو حسابشه چیزی نمی خره میگه باید مام پولت رو بدی به من.
سلام عزیزم
منم این مشکل را دارم منم کارمندم ولی از پول خودم هیچ وقت برای خونه و یا حتی برای خودم خرج نمی کنم ناراحتی و یا حتی دعوا هم نمی کنم که چرا شوهرم خسیسه، کم و بیش آرامش خودمو حفظ می کنم شاید خیلی وقتها خوئخوری کنم و مریض شم ولی حتی به شوهرم نمی گم علتش چیه؟ حتی بعضی روزا به خودم میگم که چرا اینجام منی که درآمد دارم توان جسمی و روحی دارم چرا باید خساست یک مرد را تحمل کنم ولی باز سعی می کنم آروم باشم چون روزی که پام تو خونه شوهرم گذاشتم به خودم قول دادم که مشکلی بود حتما حل کنم نه اینکه فرارکنم الان با گدشت یکسال از ازدواجمون با تمام این ناراحتی ها و بدتر از اینکه مادرشوهرم با ازدواجمون شدیدا مخالف بود و هست اوضاع خیلی بهتر شده ، سختی زیاد کشیدم و ایمان دارم به اینکه همه چی درست میشه .
ان شاءالله تو هم می تونی فقط صبور باش و خودت رو هم ببین:323:
طناز جون زياد ناراحت نباش بازم جاي شكرش هست كه خرج مي كنه ولي كم. اگه جاي من بودي چي شوهرم حتي براي خونه هم خرج نمي كنه چه برسه براي من خودتو زايد ناراحت نكن شايد داره جمع ميكنه براي آيندتون