شما هنوز خيلي خيلي جوون و بي تجربه هستيد . توصيه من هم قطع ارتباط كامل هست و اينكه خودتون را با درس و چيزاي ديگه سرگرم كنين و تمام تمركزتون قبولي تو كنكور باشه. بعدش خواهيد فهميد كه چه اشتباه بزرگي مرتكب شده بودين!!!!!:305:
نمایش نسخه قابل چاپ
شما هنوز خيلي خيلي جوون و بي تجربه هستيد . توصيه من هم قطع ارتباط كامل هست و اينكه خودتون را با درس و چيزاي ديگه سرگرم كنين و تمام تمركزتون قبولي تو كنكور باشه. بعدش خواهيد فهميد كه چه اشتباه بزرگي مرتكب شده بودين!!!!!:305:
دوست عزیز ممنون از نظرت ولی من کنکور رو قبول شدم الان هم دو تا رشته با هم میخونمنقل قول:
نوشته اصلی توسط هما11
سلام
منم دقیقا یه تجربه مثل تو داشتم دختره مدام برای اینکه با من بیرون بیاد طاقچه بالا میگذاشت ومنم چون واقعا دوسش داشتم مجبور بودم غرورم را زیر پا بگذارم وقتی هم با هم بیرون میرفتیم مدام غر میزد و میگفت با تو اصلا بهم خوش نمیگذزه ولی من واقعا عاشقش بودم و دوسش داشتم با اینکه یکسال از من بزرگتر بود ، ولی از چند روز پیش که با این سایت آشنا شدم تصمیم گرفتم رفتارمو عوض کنم برای همین آخرین باری که با هم صحبت کردیم گفت من دیگه با تو بیرون نمیام منم بهش گفتم هرجور میلته و تماسو قطع کردم ، الان هم نزدیک یک هفتس که باهاش ارتباط ندارم و کلا از هر لحاظ راحت ترم.
میدونم ، قبول دارم سخته مدام بهش فکر میکنی مثل من ، که الان داره چیکار میکنه ، آیا به فکر تو هست
منم دقیقا تمام این شرایط را دارم ولی سعی کن خودتو سرگرم کنی
مدام به خاطراتی که باهاش داری فکر میکنی و حرفایی که بهت زده ، همه این چیزا هست ولی سعی کن حواستو با کار و درس پرت کنی
منم الان شرایط سختی دارم ولی تصمیم گرفتم تا خودش به سمتم نیامده ارتباط را قطع کنم
مگه یه مرد (خودمو میگم) چقدر میتونه پا رو غرورش بزاره
در ضمن تشکر میکنم از خانمهایی که اینجا نظرشون را دادند
یکی از دوستان گفته بود پسر باید کاریزما داشته باشه، قاطع باشه واقعا هم راس میگه من حالا درم به اشتباهاتم پی میبرم که اصلا اینطوری نبودم در مقابل دختره و چقدر هم ضرر کردم
ولی از امروز سعی کردم خودمو تغییر بدم
بین محمد جان ، وضعیت کاری و اجتماعی من طوری بوده با دختر زیاد سر و کار داشتم !
بهترین کار ممکنو کردی ، نمی گم آسون بوده و فراموش می کنی !
نهایت 1 ماه هست و تمام !
اگه پیام نور نبودی و دانشگاههای دیگه بودی با خیلی دختر جدید آشنا می شدی ! یعنی کلی شخصیت جدید !
یه نصیحت برادرانه هم بهت کنم ، هیچ وقت دنبال دختر خیلی قشنگ نباش اونم تو سن پایین ! چون زیاد بهشون ابراز علاقه می شه و ... !
چون فکر می کنه قشنگی یه امتیاز خاص هست !
قیافه و چهره دختر برای آقایون خیلی کم تو بلند مدت تاثیر گذاره ، چرا یه مردی که زن قشنگی داره می ره با زنی دوست می شه که شاید یک صدم زنش قشنگی داشته باشه ؟ چون از لحاظ عاطفی و اخلاقی ارضا نشده !
الان وقت فکر کردن به این موضوعات نیست ، سفت و سخت برو دنبال درست و کار البته !
به خدا توکل کن و اصلا فکر برگشت این دختر رو نکن ! مطمئن باش ، مطمئن باش خدا صد برابر بهتر از این دختر رو بهت نشون میده و به الان خودت لعنت می فرستی و می خندی !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط داود.ت
ممنون داود.ت عزیز
من شخصیت مغروری ندارم اما به تنها دختری که علاقه داشتم این بود و کلا دخترا رو تحویل نمیگیرم زیاد نمیدونم چرا
دنبال دخترای خوشگل و خوش تیپ هم راه نمیوفتم اخه میدونم بعد یه مدت عادی میشه و این اخلاق و رفتار که مهمه
کلا با کسی همنشینی دارم که حرفامو درک کنه
شغل خودمو هم دوباره پیدا میکنم ان شاء ا... یه چند هکتار زمین با کمک بابام گرفتم دارم طرح توجیحی واسش مینویسم که یه مجتمع تفریحی بزنم به امید خدا کلا زیاد روی زندگیم تاثیر نداره اگه اراده ام انقد که خودم فکر میکنم قوی باشه
دوباره سلام دوستان منو فراموش کردید دیگه ؟
هنوز انتظار کمک ازتون دارم
من همچنان دارم ادامه میدم
یه روز خواستم باهاش خدافظی کنم گفت الان جوابی ندارم واقعیت اینه واسه جواب دادن زوده حد اقل یه سال صبر کن
منم گفتم خب تا وقتی جوابت مشخص میشه خداحافظ اما خدافظی نمیکنه و بعضی وقتا اس ام اس میده
اگه الان کنارم بودی حتما یه تکون اساسی بهت میدادم و بهت می گفتم بیدار شو بفهم بازیچه نشو نذار باهات بازی کنه بهتر ازمن می دونی چه جور دختری هست ولی دلت نمی خواد باور کنی چه جوری باید به خودت بیای :302: به دردت نمی خوره یه روز میاد یه روز میره فکر میکنی چرا ؟ نگو نمی دونی حتما می دونی پس تمومش کن پا روی دلت بذار و از عقلت استفاده کن حتی اگه بهت التماس هم کرد توجه نکن امیدوارم بتونی با موفقیت از این مرحله عبور کنی
دلم نیومد نگم با اینکه میدونم میدونی میگم تا اگه کسی خوند اون هم بدونه فرد مقابل شما آدم نامردیه که به راحتی با احساسات همه بازی میکنه اولویت اولش شخص خودشه و منافعش که چه جوری تامین میشه بنابراین شما یا هرکس دیگه ای رو که بتونه استفاده کنه این کارو حتما باهاش می کنه .آدم نیست چرا؟ چون برادر من حتی اگه براش واقعا بمیری نهایتا 24 ثانیه برات اشک میریزه بعد میره سراغ نفر بعدی به خودت بیا و اینهمه انرژی رو برای کسی بذار که .....
myheavenstar گرامی
همدردی در زمینه ازدواج و مسائل خانواده راهنمایی می دهد نه روابط دختر و پسر ، و در این زمینه هم کسانی که میآیند و از مشکلاتی که در این رابطه ها براشون پیش آمده می گویند و اینکه چطوری حلش کنند راهنمایی می شوند . بنا براین چون همدردی به شدت با این روابط مخالف هست و شما هم به نمونه ای از تبعات این رابطه یعنی اختلال در کارت گرفتار هستی . لذا ضمن دعوت شما به قطع جدی و قاطع رابطه ، پیشنهاد می کنم در خصوص راهکارهای سازگاری با قطع ارتباط و جلوگیری از وسوسه ادامه ارتباط و همنطور کسب آمادگی برای ازدواج ( خودشناسی ، تنظیم معیارها ، آموختن مهارتها ) راهنمایی بخواهی
.
سلام سالی که نکوست از بهارش پیداست /دوست عزیز شما مدتی سر سنگین شده وقهر کنید شاید نتیجه بدهد.به نظر میرسه درصورت ازدواج بهانه جویی های این خانم برایت مشکل درست کنه شاید....:72:
دوست عزیز
مطالب مرتبط زیادی در سایت هست که کمی بگردی پیدا می کنی.کمی در مورد مفهوم عشق و علاقه فکر کن،مطمئنی که این احساس یک عشق اتشین نیست؟چطور بدون اینکه کسی رو بشناسی می تونی بگی عاشقشی؟مطمئن باش زود یادت می ره!