RE: دختر را می پسندم، خانواده اش را نه!
[align=justify]سلام،
پیشنهاد می کنم حتی اگه فکر می کنید به زمان بیشتری نیاز دارید، به ایشون بگید که نظرتون منفیه و مسئله رو کاملا تموم شده اعلام کنید.
بعدا اگه موضوع رو بررسی کردید و خواستید ادامه بدید، دوباره تماس خواهید گرفت و مسئله رو مطرح می کنید.
به این شکل هم ایشون منتظر نمی مونن، و هم شما فضای کافی برای فکر کردن رو خواهید داشت.[/align]
سلام آسو جان
ولي اگه آقاي فارسيت بعدا جوابشون مثبت بود و دوباره با اون خانم تماس گرفتند ممكنه كه ايشان عذر آقاي فارسيت را پذيرا نباشن، اگه اين مسئله براي من پيش بياد به عنوان يك دختر نمي تونم قبول كنم و به احتمال زياد جواب منفي خواهم داد.
در ضمن آقاي فارسيت شما هم زودتر به يك جمع بندي برسيد و بيشتر از اين يك فرد ديگر رو منتظر نگذاريد.( انتظار واقعا خسته كننده است مخصوصا براي يه خانم مثل ايشان، كه هر چه زمان بيشتري بگذره، درگيري عاطفي بيشتري با قضيه پيدا ميكنن.)
لطفا جوابتون يا يك نه محكم و يا يك بله قطعي باشه. امان از اين همه ترديد شما!!!!!!!
[align=justify]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط صنم_64
سلام آسو جان
ولي اگه آقاي فارسيت بعدا جوابشون مثبت بود و دوباره با اون خانم تماس گرفتند ممكنه كه ايشان عذر آقاي فارسيت را پذيرا نباشن، اگه اين مسئله براي من پيش بياد به عنوان يك دختر نمي تونم قبول كنم و به احتمال زياد جواب منفي خواهم داد.
سلام عزیزم،
خب در اون صورت حق اون خانم خواهد بود که جواب منفی بده (همونطور که الان حق آقای فارسیت هست که به هردلیلی ادامه نده).
جواب منفی شنیدن جزئی از زندگیه. چه برای آقای فارسیت، چه طرف مقابلشون.
این عادلانه نیست که یه دختر رو چشم انتظار نگه داریم (و در موقعیتی قرارش بدیم که کلافه بشه و با طرف مقابلش تماس بگیره و ...) صرفا به این خاطر که "ممکنه" بعدا بخوایمش!! و مبادا اون موقعی که ما اون رو بخوایم، اون دیگه ما رو نخواد!![/align]
ممنون از آسو و صنم_64 عزیز،
صنم گرامی، متاسفانه به نظرم این دخترخانم زیادی درگیر احساس شده، البته من به او کاملا حق می دهم، ولی در هر حال اغراق آمیز دارد به قضیه نگاه می کند.
از طرفی به این فکر می کنم که واقعا ناشکری است دختری که این طور به من علاقه دارد را برنجانم، عجب وضعی شد!
آسوی گرامی کاملا با شما موافقم، واقعا نمی خواهم او را در این وضع و انتظار نگه دارم، او هم البته حق دارد بعدا مرا نخواهد و کاملا پذیرفتنی است.
ناشكري چي؟!!! قرار نيست كه هر كس كه به ما علاقه داره ما بخاطر اينكه دلش رو نشكنيم و دل يك بنده خدا رو بدست بياريم بريم باهاش ازدواج كنيم.:311: پس اين وسط تكليف علاقه دو طرفه چي ميشه؟
:305:لطقا درگير دلسوزي و ترحم نشيد و به خاطر اين احساس علاقه بيش از حد دختر خانوم به ايشون جواب مثبت نديد.
يك كلام برادر من: به دور از اين فضاي عاطفي كه مثل اينكه شما رو هم داره كم كم درگير مي كنه، يك تصميم مردانه بگير يا آره يا نه.
فكر نمي كنم كه آن خانم هم بعدها از اينكه از سر ترحم با ايشان ازدواج كرديد، احساس خوبي داشته باشه. چون مطمئنا ايشان هم لياقت محبت دو طرفه رو دارند.
ان شالله كه تصميم درستي خواهيد گرفت.
باور بکنید یا نه، من به خاطر وضعیت فعلی کارم تازه از ساعت 7-8 شب شروع می کنم به چیزی غیر از کارم فکر کردن! تا قبل از آن در حال ماراتنی پیل افکن به نام کار هستم، بدبختانه در این ساعات آخر شب هم نایی برای فکر کردن و کلنجار رفتن با خودم ندارم.
فکر می کنم حق با شماست صنم گرامی، کاش زودتر آخر هفته بشود اقلا کمی فراغت برای فکر کردن پیدا کنم...
از همگی ممنونم، از نظرات با ارزشتان محرومم نسازید لطفا،
شب خوش تا فردا شب!
با سلام ،
چند ماه پیش به دختر خانمی پیشنهاد دادم که به قصد ازدواج با هم صحبتی داشته باشیم، ایشان هم با اجازه از خانواده قبول کردند. چند ماهی من و دختر خانم رفت و آمد داشتیم و به نظرم گزینه مناسبی آمد، ایده آل نه، ولی در مجموع خوب بود.
به اتفاق خانواده به خواستگاری ایشان رفتیم، نتیجه خواستگاری این که خانواده من، نه دختر و نه خانواده او را نپسندیدند، خودم هم راستش از خانواده اش زیاد خوشم نیامد، انسان های بسیار محترم و شریفی هستند بدون شک، ولی، به دلم ننشستند، این طور بگویم که اگر به شکل سنتی اولین دیدار ما با دختر و خانواده اش در روز خواستگاری بود، شاید آخرین دیدار ما هم می بود.
اشکال کار در همین جاست و خودتان هم به آن اشاره کرده اید. روش اشتباه شما در شناخت(خواستگاری بعد از چند ماه رفت وآمد با دختر خانم) باعث این مورد برای شما شده.
دوست عزیز ، شما اطلاعات کافی به دوستان نداده اید تا بهتر راهنمایی دریافت کنید:
صحبت خانم بهار66:
شما اول شناخت درست درباره ازدواج و شرایطش بدست بیار.مقالات همین تالار هم میتونه کمکت کنه که با یه سرچ میتونی پیداشون کنی.
بعد یه لیست از معیارات تهیه کن.همه چیزایی که برات مهمن حتی اگه جزئی باشن رو بنویس.بعد به خانوم برای هر کدوم از معیارات نمره بده.
معیارهاتون چی بوده ؟
نمره این خانم چند بوده؟
نمره های منفی به جز خانواده برای این خانم چی بوده؟
روابط اجتماعی شما در چه حد است؟
با توجه به صحبت های خانم مریم و بابالنگ دراز :
من دوست دارم .....
...
...
آیا می تونید با اون موارد کنار بیایید؟
اگر بعد از این همه احساسی به این خانم ندارید هر چه زودتر قضیه را کات کنید.
لازم هم نیست به ایشون بگید که خانواده اش به دلتون نچسبیده .
یک نکته در راجع به صحبت خانم صنم 64:
ولي اگه آقاي فارسيت بعدا جوابشون مثبت بود و دوباره با اون خانم تماس گرفتند ممكنه كه ايشان عذر آقاي فارسيت را پذيرا نباشن
دوست عزیز به این قضیه اصلا فکر نکنید موارد مشابهی بوده که بعد از یک سال مراجعه کرده اند و درست شده مثال اون قضیه ازدواج خانم سارا بانو
با سلام،
حق با شماست بی نهایت گرامی. روش درستی نبود، جالب (در واقع تاسف بر انگیز) این که در همان زمان هم قصد من کش آمدن این مطلب و یا ایجاد وابستگی نبود، ولی شد!
معیارهای من:
سطح تحصیلی مشابه، ظاهر قابل قبول، سطح اعتقادی متناسب، هوشمندی، توانایی برخورد منطقی با مسائل (که نکته بسیار مثبتی است)، دیدگاه مشابه به آینده و جایگاهمان.
نمره منفی: تا حدی کج سلیقه به نظر می رسد، تا حدی در به اصطلاح گیر دادن زیاده روی می کند (در بحث کردن)، شاید دوست داشتم خوش ظاهرتر باشد، زیاد اهل گردش و دوست و... نیست، واقعا نکات منفی زیادی که قابل گذشت نباشد به نظرم نرسید.
روابط اجتماعی اگر منظورتان کلی است، روابطم در حال حاضر با توجه به مشغله بسیار، چندان قابل توجه نیست، البته این انتخاب من نیست و اگر فرصت بیشتری داشته باشم، قطعا روابط گسترده و در جمع بودن را می پسندم. اگر منظور در رابطه با ایشان است، تقریبا رابطه ای نداریم.
در مورد صحبت مریم و بابا لنگ دراز گرامی... هی، شاید به سختی و اکراه.
احساس گناه می کنم از این که با ندانم کاری ایشان را در آن موقعیت گذاشتم، نگرانم که مبادا کیس خوبی را از دست بدهم، و در کل حسم بیشتر نگرانی از رفتاری است که با طرف مقابل دارم، علاقه چندانی واقعا نیست.
با تشکر از وقتی که گذاشتید، اگر اطلاعات بیشتری لازم دارید بفرمایید تا توضیح بدهم. باز هم ممنون بی نهایت عزیز.
سلام،
دوستان راهنمایی های خوبی کردند، به خصوص بی نهایت، مریم و بابا لنگ دراز و بهار66.
سوالی که برای من پیش اومده این است که آیا خانواده ها فقط یک جلسه همدیگر رو دیدند؟
و این نظر شما راجع به خانواده ایشون بر می گردد به همان یک جلسه؟
اگر اینطور بوده، به نظرم بد نیست که خانواده ها کمی بیشتر با هم آشنا بشوند و بعد تصمیم بگیرند.
حداقل 2-3 جلسه دیگر بگذارید.
به هر حال ما چیز زیادی نمی دانیم و در این فضای مجازی نظر دادن سخت است. انتخاب با شماست.
موفق باشید.
سلام،
بله یک جلسه. راستش به قدری نپسندیدند که در همین حد هم که اختیار تصمیم را بر عهده خودم بگذارند گام خیلی بزرگی حساب می شد!