RE: شوهرم میخواد جدا بشه اما من میخوام زندگیمو حفظ کنم
دوست خوبم سلام
ببین کنترل و مدیریت این داستان به عهده شماست . لزومی نداره این داستان کش پیدا کنه ببین به 3 سال دیگه فکر کن زمانی که همه چی روبراه بشه تازه درد این زخم ها اذیتت میکنه نگاه مادرشوهرت و ... پس خودت رو جمع کن بذار بیرون احساس کنن زندگیت تو دستت هست
اینکه میگی محبت کنم اما حالت گدایی نداشته باشه مثلا چی کار کنم؟
ببین الان تو این موقعیت اگر جای تو بودم خیلی خیلی سعی میکردم شاد باشم سعی میکردم با رفتارم نشون دم خودم دوست دارم
به علاقه مندی هات برس ( کلاس خاصی دوست داری برو .... ) به هچ عنوان نه گیر بده نه توضح بده علت گیر ندادن هات چیه ببین مثلا" اگه خیاطی دوست داری یا نقاشی یا مطالعه حتی اگه حوصله نداری وقتی خونس الکی بزار جلوت و ور برو بزار احساس کنه تو به خودت حواست هست و سرگرمی
ببین باید کاری کنی که بهت گرایش پیدا کنه ولی مستقیم درخواست نکن یعنی مثلا" ارایش خاصی رو که دوست داره انجام بده لباس های خاص بپوش اندامت متناسب نگه دار از عطری که دوست داره بزن خلاصه واسه سرحال بودن و شاداب شدنت هزینه کن هیچ ایرادی نداره وقتی میاد خونه اینجوری باش ولی نرو بپر بغلش عادیه عادی باش
حتما" دکور خونتون رو عوض کن ببین لازم نیست هزینه کنی با جابجایی وسایل مدل خونتون عوض کن حتما" وسایلیو که ازش خاطرات خوب دارید مثل یه عکس زیبا یه هدیه و ... بزار جلوی چشمش اگه سوال کرد نیاز به توضیح نیست
حتما" حتما" همیشه میز غذات اماده و زیبا باشه و بوی غذات تو خونه پخش حتی اگه نخوره خودت خیلی شیک بشین بخور دعوتش کن واسه شام ولی التماس نه
موقع خواب بهترین و زیباترین لباس هات بپوش ولی با یه شب بخیر ساده بخواب
صبح میز صبحانت رو اماده کن ولی عادی
و ....
بزار دلتنگ شه فرصت بده هرچی سمتش بری و اجازه ندی اون بیاد سمتت بدتر زدش میکنی حس میکنه بی ارزشی تو بستر هاش اماده کن ولی بزار اون بیاد جلو ولی وقتی اومد پسش نزن بپذیرش ببین زن ناز هست و مرد نیاز این سیکل طبیعی هست و اگر این روند بهم بخوره مشکل ایجاد میکنه یجور خلاصه بگم با دست پس بزن با پا پیش بکش
و چی کار کنم که قوی تر و محکم تر به نظربیام؟ ؟
قرار نیست قوی و محکم بنظر بیای قرار هست قوی و محکم باشی
ببین خیلی ساده بگم شوهرت اکسیژن نیست که اگه نباشه بمیری این وابستگی رو رها کن و تو عمق وجودت بدون تو با خودت ارزشمندیو دوست داشتنی بود و نبودش از ارزش تو کم و زیاد نمیکنه
( من اینو بلد نبودم ظاهرم قوی بود ولی وجودم وابسته بدجوریم ضربه خوردم همین الانم حتی مشغول التیام اون زخم هام تو لطفا" بلد باش!!!!)
شوهرت قراره کنار تو شونه به شونه تو حرکت کنه و باهم لذت ببرید حالا هرکسی هرجایی تو راه خواست تنها ادامه بده ازاده راهش رو جدا کنه . اون پای تو قرار نیست باشه که اگه یروز نبود فلج شی پس پاشو اماده شو
یه ورق بردار بنویس اگه ولت کنه چه حسی بهت دست میده ؟
تو واقعیت چه اتفاقی می افته ؟
اگه اون اتفاق ها افتاد چی میشه ؟؟؟ ببین هی این چی میشه هارو از خودت بپرس و یادداشت کن تا برسی به ته ته داستان بعد میبینی ریشه خیلی از ترس هات چیه ( این کارو به من مشاور گفت انجام بدم بعد انجامش تازه فهمیدم چه نگرانی های بیهودهای داشتم از ترک همسرم )
اگه همسرت نبود تو الان چه کارهایی انجام میدادی ؟؟؟؟ قطعا" مرتاض نمیشدی که
پس زندگی با اون یا بی اون ادامه داره
همه تلاشت برای حفظش میکنی چون هزینه مادیو ومعنوی برای ساخت این زندگی کردی ولی به حقارت و عجز نه نمی افتی
شک نکن هرچی قوی تر باشی و مستقل تر همسرت بیشتر دوست داره هیچ مردی از زن اویزون و ضعیف خوشش نمیاد
مریم جان باز هم ممنون
عزیزم دارم این کارا رو انجام میدم به حال خودش گذاشتمش اما وظایفمو انجام میدم و محبت میکنم اما ابراز علاقه اصلا
نمیکنم و گیر هم نمیدم
مشاوره واسم کاری نکرد فقط میگفت قوی باش و همش میخواس بهم بهم حالی کنه با جدایی هیچ زنی نمیمیره و زندگی ادامه داره
در صورتی که تو اون زمان من خیلی داغون بودم و ترجیح میدادم منو امیدوار کنه که زندگیم درس میشه
میگفت محکم باش اما رک میگفت نمیتونم هیچ امیدی بهت بدم
الان 15 روز از زمان مشاوره میگذره اما هنوز هم دوس ندارم این حرفو بهم بزنن
الان صحرا جون هم در این مورد گفتن اما اینو هم میگه که امید داشته باش و..... و تو پست قبلیش بهم گفته بود که اگه شوهرت تورو نمیخواس خیلی راحت میرفت همین حرف کلی واسه من امیدواریه
اما مشاور انگار فقط میخواس منو واسه جدایی اماده کنه
من اجازه نمیدم کسی سرنوشت و جوونیمو به بازی بگیره ما خیلی عاشق هم بودیم وخیلی واسه زندگیمون تلاش کردیم حالا که شوهرم کم اورده دلیل نمیشه منم بیخیال بشم
مرسی واسه صلوات ....:46: حتما کنار خانه خدا وحرم پیامبر واست دعا میکنم وبیادت هستم
بازهم واسم دعا کن:323: :43:
صحرا جونم مرسی از راهنماییهات
باور کن حرفای تو و مریم رو بارها میخونم و همیشه منتظر هستم که چیری واسم نوشته باشین
راستش خیلی دارم سعی میکنم که اینطوری باشم وقتی دلم میگیره اصلا بروش نمیارم سعی میکنم شاد باشم اما بعضی وقتا خیلی دلم میگیره همه ارزوی زندگی منو داشتن همه حسرت شوهر منو میخوزدن تو فامیل و دوستام
حالا اونا خوشو خرم (الهی شکر) دارن زندگی میکنن و بچه دار شدن اونوقت من زندگیماینشکلی شده و ارزوی بچه دارم
:33::33::33:
چشم سعی میکنم همه کارهایی که گفتی انجام بدم
فقط وقتی خودشو تو هم میگیره خیلی ناراحت میشم اما جلوی بقیه خوبه
کاش تو خونه هم عادی بود و فقط ابراز علاقه نمیکرد
باز هم مرسی عزیزم:46::43:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط msminos
گفتم ببین ...من که این مدت هیچ کاری به کارت ندارم فکر نکن که رهات کردم و حاضرم اینطوری زندگی کنم
بهش گفتم هر چقدر از این رفتارها داشته باشی من پای زندگیم ایستادم و میدونم که ان شا ا.. درست میشه تو هم یه روزی میفهمی که به خودت بد کردی
اس ام اس هم دادم بهش و واسش نوشتم : امیدوارم بفهمی که از زندگی چی میخوای همیشه میگفتی عشق وارامش اما فکر نکنم اینارو بخوای چون داریشون اما ازشون فرار میکن
این حرف را نمی زدی بهتر بود. شما در واقع بهش گفتی که هر بلایی سرم بیاری من دو دستی چسبیدم بهت و این برخلاف راهنمایی های دوستان است.
به نظرم بهتره نذارید حرف به این چیزها برسه. در سکوت و آرامش کنارش زندگی کن و بهش فرصت بده فکر کنه. اگر هم صحبت این چیزها شد و ازت سوالی کرد بگو که من سعی خودم را کردم اما انگار شما نمی خوای که زندگیمون بهتر بشه. من هم دارم به پیشنهادت فکر می کنم و دیگه ادامه نده. شاید این حرف کمی بترسوندش که شما هم قضیه را جدی گرفتی.
یهویی که نمی شه یه مرد بگه من دیگه نمی خوام با تو زندگی کنم. خودت بهتر می دونی این تصمیم از کجا آب می خوره. اگه علتش را می دونی بگو تا دوستان بهتر بتونن کمکت کنند.
تاپیک چکامه و سبکتکین را هم پیدا کن و با دفت بخون. طولانیه. اما نظرات دوستان در اون تاپیکها ( بخصوص کارشناسان ) می تونه کمکت کنه.
در مورد جمله ای که با قرمز نوشتم با احتیاط عمل کن. از چند نفر بپرس. نتیجه برعکس نگیری.
دوستان با تجربه اگر فکر می کنند این جمله اشتباه است لطفا بگن.
پیدا عزیز
ممنون از جوابت
اگه بگم من سعی خودمو کردم تو نمیخوای زندگی بهتر بشه یعنی من قبول کردم که تو میگی جدابشیم اما وقتی میگم من پای زندگیم ایستادم وخودش میبینه که هیچ مشکلی باهم نداریم میخوام به این نتیجه برسه که اینمدت فقط خودش خودشو اذیت کرده و زندگیمون مشکلی نداشته
من اینطور فکر میکنم بعضی وقتا هم میترسم میگم نکنه به این فکر کنه که این زن اصلا به حرف من توجه نمیکنه وبیشتر بدش بیاد اما میبینم این راه بهتر از اون یکیه
در مورد اینکه گفته بودی همه چیزو بگم ........عزیزم کسی که منو نمیشناسه که بخوام پنهان کاری کنم باور کن همین چیزا بوده
تاپیک چکامه رو کامل خوندم 54 صفحه بود و خیلی درس گرفتم امیدوارم منم مثل اون با صبر جواب بگیرم دلم میخواست شماره ای ازش پیدا کنم که نشد اما اون یکیرو میرم پیدا میکنم و میخونم
گفتم که نظرم کارشناسی نیست و مطمئن نیستم.
اما خب شاید اگه بهشون بگید که من هم دارم به پیشنهادت فکر می کنم شاید کمی بترسه.
این هم لیست تاپیکهای سبکتکین.
امیدوارم مساله تون به خیر ختم بشه.:72:
سلام
آفرین عزیزم که انقدر عاقلی
واقعا الان اکثر مشاورای نادان زوجها رو به سمت طلاق سوق میدن...
من مطممئن هستم با عقل و درایتی که تو داری به زودی زود اوضاع رو درست میکنی
من فکر میکنم همسرت یه جورایی شرمنده هستش و شاید اون زندگی رو که دلش میخواسته نتونسته برات بسازه
به خاطر همین به قول خودت کم آورده
اما راه صحیح برخورد با مشکلش رو بلد نیست
فراموش نکن عزیزم الان بیشتر ار هر موقغی نیاز به قوی بودن داری و اگر کمی پات بلغزه ممکنه زندگی ار دست بره
پس محکم و بااراده قدم ردار.
ضمنا خانومی نماز غفیله رو فرامو ش نکن و همچنین خوندن سوره مزمل
من یه نیم ساعت پیش نماز صبح خوندم و برات دعا کردم عزیزم
انشالله مشکلت حل میشه
مریم جون مرسی :46::43:
چشم حتما نماز غفیله میخونم تا حالا نخونده بودم
واقعا ممنونم ازت حرفای تو وبقیه دوستان خیلی بهم امید میده
اینو هم بگم شوهرم داره روز بروز بهتر میشه و یه جورایی معلومه که پذیرفته من حاضر نیستم زندگیمو از دست بدم البته نگرانم نکنه با من زندگی کنه اما دلشو بده جای دیگه تا انتقام بگیره که به جدایی حاضر نشدم
اما همش به خودم میگم اگه ببینه هیچ مشکلی باهام نداره و دیگه هیچ گیر و غرزدنی در کار نیس حتما کوتاه میاد
میدونی من برادر ندارم یه بابا دارم که اونم همیشه حامی خانواده بوده واسه همین هم اینجور رفتارهارو درک نمیکنم
اما با خوندن سرگذشتهای بقیه که این مشکل منو داشتن خبلب امیدوار شدم چون که واقعا رفتار شوهر من به بدی مال اونا نبود
نه با کسی رابطه داره ونه مدام بهم میگه دوست ندارم و بیا جداشیم ..... واسه چکامه وسبکتکین خیلی ناراحت شدم
باز هم به خاطر همراهیت ممنونم:72:
راستی شوهرم از همون 16 روز پیش عکس منو توی کیف پولش برعکس کرده تا صورتمو نبینه:302:
خیلی ناراحتم و هرشب یه سر به کیفش میزنم به امید اینکه درستش کرده باشه
همین که اسممو تو موبایلش که (گلم) هست برنداشته کلی خدارو شاکرم
عزیزم مرسی از همراهی و دعاهات
پیدا عزیز واقعا بخاطر تاپیکهایی که ادرس دادی ممنون خیلی امیدوار شدم و درس گرفتم
میدونی منم لوس بازی زیاد داشتم و مثل بچه ها قهر میکردم
اما بخدا انصاف نبود این رفتارش چون خیلی تو زندگیش بی توقع و قانع بودم
تمام مدت در حال صرفه جویی و ابروداری بودم که خودش خیلی ناراحت میشد:72:
سلام عزیزم
تاپیک شما را به پیشنهاد سبکتکین عزیز خوندم که جا داره از این نازنین مهربان تشکر ویژه بکنم .
خانم گل ضمن اینکه درکت می کنم
زندگی مجموعه ای از افت و خیزها و امتحانات است . خیلی خوبه که شما قدر زندگی و همسرت را می دانی و قدم های رو به جلو هم داشتی . اما شما هم باید در پذیرش این افت و خیزهای احساسی و فکر ی و عملی باشی چر ا که مال رابطه ی شماست . مال انتخاب های شماست . ..............
و اما
در کلامی ساده همسرت خسته است و احساس شرمندگی داره . بهش فرصت بده خودش را پیدا و بازسازی کنه . این قابل درک است که شما چون همسرت را دوست داری از حرفهای او ناراحت بشوی و نسبت به و حرفها و واکنش هایش حساس باشی . اما عزیزم اگر این تمرکز را از روی ایشان برداری و سرت به کار خودت باشه همه چیز بهتر حل میشه و زمان سوزی این میان اتفاق نمی افتد .
ابتدا باور کن و یقین داشته باش واکنش مردی که همسرش را می خواهد و تصمیم دارد طلاق بدهد اینگونه نیست . او خسته است و از تو شرم دارد در نتیجه بسیاری از حرف ها و واکنش ها به این دلیل است .
شما سعی کن روحیه ی خودت را بسازی . کلاس ورزش برو . به کارهایت برس . زندگی را آنگونه که در توان داری و در محدوده ی وظائف و مسئولیت های خودت هست عالی انجام بده . اما پر انرژی و با روحیه . بدون احساس ترس . بدون ناامید ی . بدون تمرکز روی همسرت و رفتارها و واکنش هایش و بدون تحلیل او . از تو اگر درخواستی داشت ( مثل رابطه زناشویی) خودت را در فضای یک رابطه فوق العاده قرار بده نه به خاطر او بلکه به خاطر خودت .
زندگی شما الان بیش از هر چیز نیاز به فضای آرامش و حس امنیت و انرژی های مثبت و سازنده دارد . شما که از این باب قوی باشی طبیعتا روی این مرد خسته هم تاثیرگزار خواهی بود اما وقتی وارد وادی ترس بشوی ترس از اینکه دوستت نداشته باشه و یا طلاقت بده و ................این افکار مثل امواجی نامرئی بر ذهن همسرت می نشینه . پس شد فعلا خودت . خودت . خودت . خودت را به شکل فردی بساز و پر از انرژی های خوب شو. راهش هم سرگرمی های سازنده است . مثل همان ورزش کردن یا شرکت در یک حرکت جمعی و گروهی سازنده و ...............
مثال
حتی در ذهنت هم مرور نکن که شام نخورد . نخورد که نخورد. تو کا ر خودت را انجام داده ای شامی درست کرده ای . خورد نوش جانش . نخورد هم نخورد . در لحظه زندگی کن و حتی تا اطلاع ثانویه دنبال چرا خورد و چرا نخورد نباش .
یا مثلا چرا عکسم را برعکس کرده و..............به این چیزها فکر نکن . اساسا سعی کن مدتی لال و کور شوی و حتی در ذهنت هم پیگیری نکنی . بگذار جنگهایش با خودش تمام شود در درون این مرد غوغایی است . بگذار دریای ناآرام و طوفانی به ارامش برسد . زمان همه چیز را حل خواهد کرد . حتی غوغای یک دریای ناآرام طی زمان و شرایط به ارامش نزدیک می شود. در این میان غیر مستقیم مهربان باش اما لای دست و پایش هم نباش . بگذار اثر مهربانی ات را ببیند نه اینکه واژه ها را به رقص در بیاوری . الان وقت آرامش و مهربانی کردن های نامحسوس است . مثل غذایی که دوست دارد اما بدون اینکه عنوان شود چون تو دوست داشتی درست کردم و..................
صبح قشنگی در انتظارت هست . من مطمئنم گلم . :46:
aniعزیز
واقعا ازت ممنونم از حرفای قشنگت
چشم سعی میکنم همشو انجام بدم هرشب حرفاتونو میخونم تا ملکه ذهنم بشه
میدونم اگه دوباره بگم نگرانم که حسش بهم درست نشه هم شما وهمه میگن که محکم و قوی باشم و....اما واقعا فکر میکنید مردی که به زنش میکه بهت احساسی ندارم ایا واقعا وقتی تغییر رویه زنشو ببینه درست میشه؟
هم خانواده من هم خانواده خودش و من همه مخالف جدایی بودیم
نگرانم که بجای اینکه پیش خودش بگه پس حتما من اشتباه میکنم که جدا بشم ....لج کنه و پیش خودش بگه حالا که همیشه جدا بشم چون هیچ کس نمیذاره پس همینطوری سرد ادامه میدم که یا خسته بشه و خودش بگه طلاق یا همینطوری سر کنه
اخه به مشاور همینو گفته بود ....گفته بود یا جدا بشیم یا همینطوری ادامه بدیم که هیچ توقعی از من واسه علاقه نداشته باشه
این حرفو به من نگفته ها......مشاور برام گفت
بهرحال من توکل کردم به خدا خدایی که سخت ترین بیماریهارو شفا میده و غیر زاقعی ترین ارزوها رو براورده میکنه ان شاا... به منم کمک میکنه و نمیذاره زندگیم بپاشه
میشه بگین چطوری میتونم به کسی پیام خصوصی بدم ؟
بايد حسابتو شارژ كني تا بتوني پيام خصوصي بدي msminos عزيز . يعني پررنگ بشي .
حرفهاي آني رو خوب نخونديا .....:300:
قرار شد اين ذهنيت هاي منفي رو بهش بها ندي و زندگي خودتو بكني . به اين فكر نكن كه همسرت تو رو دوست داره يا نه ؟ تو كه اونو دوست داري ؟ نداري ؟ پس سهم خودتو از زندگي زناشويي انجام بده و بزار تا اونم آرومتر بشه .
به حرفهاش پيش مشاور يا عكس العمل هاش حساس نشو . تو تلاشتو بكن تا بتوني محبتشو مال خودت بكني .
پس شروع كن عزيزم ...از هيچ كس و هيچ چي هم نترس . مشاور هم به اين خاطر تو رو راهنمايي كرده كه آماده باشي براي جدايي براي اينكه اين ترس تو باعث عكس العمل هاي ناخودآگاهي از تو ميشه و شوهرت هم اين انرژي هاي منفي رو ازت مي گيره . پس بدون ترس از جدايي يا هر شكستي شروع كن .
موفق باشي عزيزم :72: