ولي همين كه مي تونه جلوي خودش را نسبت به محرم اش بگيره خيلي عجيبه.
نمایش نسخه قابل چاپ
ولي همين كه مي تونه جلوي خودش را نسبت به محرم اش بگيره خيلي عجيبه.
سلام خواهرم
به هر صورت دوران عقد و قبل از ازدواج رسمي ، يكي از بهترين فرصتهاي شناخت روحيات و احساسات مسائل جسمي و جنسي و .... مي باشد و از اينكه اين مسئله الان اتفاق افتاده خيلي خوبه ...
البته اين رو هم يادتون باشه كه دوران عقد است و دوران شناخت ، و مخصوصا در اين ايام نبايد انتظار روابط بعد از ازدواج را از آن داشت ، به همين خاطر بايد رفتار او را به همين جهت هم احتمال بديد كه چون دوران عقد است و محدوديتها و .... كم روئي و ..... ، اما بايد همين احتمال را با صحبت كردن رك و راست با او تبديل به يقين كرد ...
اما چون مسئله مربوط به مسائل جنسي هست ، اگر احتمالتون تبديل به يقين شد كه ايشون چون در دوران عقد است اينگونه رفتار مي كند كه هيچ وگرنه همين الان بايد به روانپزشك مراجعه كنيد كه حل اين مسئله مطمئن باشيد از توان اين تالار خارج است و اين تالار نسبت به مسائل جنسي مشاوره اي نمي دهد ...
خلاصه اينكه : شما طي يه صحبتي ، دليل كارش رو ازش واضح و روشن بخواهيد ، اگر واقعا به خاطر شرائط و محدوديتها بود ذهن خودتون را از حالا درگير اين مسائل نكنيد و در جهات ديگر شناختي وقت بگذاريد ، البته بر خلاف دوستان كه گفتند : اين مورد عجيبي هست ، من خودم مواردي را اينگونه ديدم كه بعد از ازدواج رسمي و عروسي اين مشكل برطرف گرديده است ...
پس قضيه را رك و راست و روشن همين الان روشن كنيد و اگر مشكلي بود حتما به يك روانپزشك مراجعه فرمائيد ...
موفق باشيد :72::72::72:
:311: آقای فرهنگ چه حرف جالب و خنده داری زدن!:163:نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
البته شاید هم دلیلش همین باشه!!:163:
ممنون از راهنماییتون.حق با شماست باید به جای نگرانی بیخود راههایی بیدا کنم تا دلیلشو بفهمم.من خودم از رابطه ی کامل قبل از ازدواج خوشم نمیاد ولی این رفتاراش باعث میشه فکر کنم خواست من اصلا براش مهم نیست.امروز عزممو جزم کردمو رفتم دفتر مشاوره ی دانشگاهمون.خانم مشاور گفت بعضیا این مشکلو دارن که با اینه طرفشونو خیلی هم دوست دارن به خاطر یه نوع وسواس(چندش) از رابطه ی جنسی خوششون نمیاد!نقل قول:
نوشته اصلی توسط ليلا موفق
نقل قول:
نوشته اصلی توسط پریماه
مرسی بریماه جون.واقعا ممنون میشم بدونم اونایی که این مشکلو دارن چیکار میکنن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط گلنوش67
[/size]نقل قول:
نوشته اصلی توسط گلنوش67
همیشه طفره میره.یه بار میگه همه چی تو خوته ی خود آدم,یه بار میگه خوشم نمیاد,یه بار میگه موقعیت خوبی نیست الان,....خلاصه هر بهانه ای که به ذهنتون برسه.
البته اینم بگما من هیچوقت ازش نخواستم رابطه ی کامل داشته باشیم.فقط دلم میخواد ببوسمش.اون دفعه که جلومو گرفت خیلی بهم برخورد واقعا ناراحت شدم.تازه بدهکارم شدم بعدش.آقا قهر کرده بود که چرا حرف منو گوش نمیدی.وقتی میگم نه یعنی نه:302:
[size=large]نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
اونوقت که باید همیشه تو هر مساله ای با ترس زندگی کنیم.واقعا نمیدونم.ممنون
ممکنه این آقا ازون دسته باشه که خیلی رعایت اطراف و موقعیت و می کنن.و یه جورائی فکر می کنن نباید در دوران عقد رابطه احساسی وجود داشته باشه.ممکنه ناشی از تربیت خانوادگیش باشه.حتما باهاش مطرح کن.خیلی جدی.بدون رودروایسی
به نظر من هم این مساله رو خیلی جدی بگیرید و حتما با همسرتون در این مورد صحبت کنید. البته در یک فضای محبت امیز و بدون توبیخ. طوری که ایشون تمایل داشته باشند تا به حرفهای شما به طور کامل گوش بدهند و براشون نگرانی ایجاد نکنه تا حقیقت رو بگویند.
ببينيد ايشون هر قدر هم محتاط باشن و از اطرافيان بترسن باز هم يك تازه دامادن با تمايلات طبيعي هر انساني.به هرحال اين 8-9 ماه حتي يك بار هم فضاي مناسب ايجاد نشد؟؟
ايشون حتي نذاشتن خانمشون ببوسدشون .يعني دليلش چي ميتونه باشه؟
سلام
این حرفها درست است که شما در دوران عقد به سر می برید واین دوران برای شناخت بیشتر است و به هر حال موضوع پیش آمده نیز نشانه ای از یک عدم اعتدال است .............ضمن اینکه ایشان به وقت فرار از رابطه فیزیکی (دست گرفتن - بوسیدن و ...........) چند گانه گویی دارند و اقدام به بهانه آوردن می کنند .
حتما با ایشان صحبت کن تا با هم نزد مشاور کاربلد بروید که اگر نیاز بود ایشان شما را به سایر همکاران ارجاع بدهند .
رفتن نزد مشاور به جای خود
اما این شماره تلفن دکتر مهرداد افتخار است که می تونی از این طریق از ایشان نیز وقت بگیرید.
۴۴۵۰۳۳۹۵ الی 9