نه همون طور نیستم ! تصمیممو گرفتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط 1majid
می دونم راه دیگه ای نیست...
نمایش نسخه قابل چاپ
نه همون طور نیستم ! تصمیممو گرفتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط 1majid
می دونم راه دیگه ای نیست...
سلام دوست عزیز:72:
به نظر من قطع ارتباط یک دفعه
و
مسدود کردن و بستن همه ی کانال های ارتباطی.موبایل. ایدی و.....
خواهشا عمل کنید:305:
نگذارید بعدا .......:163:
نمیگم بقیش رو
موفق باشی:72:
دیشب باهاش حرف زدم یه چیزایی بهش گفتم. کلی بهش برخورد و شاکی شدکه چرا اصلا راجبش اینطوری فکر کردم. کلی داد و بیداد کرد وآخرشم تازه اون طلبکار شد! و من الان خیلی داغونم.
اگه ممکنه بفرمایید چی گفتید.
شاکی بشه . چرا نشه؟
شما اگر حرفهای گفته شده در تاپیک رو گفته باشید ، نگران نباشید .
به خودتون مسلط باشید.
بهش گفتم من با بقال سر کوچه برات فرقی نمیکنم فقط میخای با یکی سرگرم بشی و وقت بگذرونی ...دیگه آتیش گرفت از اینکه چرا راجبش این فکرو کردم تو حرفاش گفت تازه از خوب بودنشه که به من میگه آجی شاید دیگران نتونن اینو درک کنن!
اینقدر عصبانی شد که من دیگه نتونستم چیزی بگم..آخرشم اون طلبکار شد انگار
من الان از این دارم میسوزم
چرا نباید همچین فکری در موردش نکنید؟
اون به چه حقی از احساسات یه دختر داره استفاده می کنه؟
خیلی ساده آیا اجازه میدن یک مرد با خواهرشون همچین رابطه ای داشته باشه؟
اگر ندارن با مادرشون.
ببخشید این قدر رک حرف میزنم ولی دوست عزیز خواهشا به خودتون مسلط باشید اونی که باید ناراحت باشه از دست کسی شمایی نه اون.
اون صرفا چون فکر می کنه داره یک ابزار(معذرت میخوام بابت این کلمه) رو از دست میده ناراحته .
همین
اگه میشه از مشاورای محترم سایت یکی کمکم کنه.لطفا
طرف منم همیشه طلبکار بود انتظار داری بیاد بهت بگه اره دارم ازت سو استفاده می کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط parasoo67
خیلی ساده ای عین خودم
سلام.تااينجا كه پيش رفتيم همه دوستان تقصيرا راگردن اون اقا انداختن شايدم درسته. اما شايد من اينه: باكمال احترام به شما ولي(شما خودتون مشكل داريد).خوب طبيعيه تواين سن به خصوص دخترا احسا ساتشون فوران مينكه وبه دنبال شريك عاطفي هستنداين همه كلام دوسنان وتلوزيون ورسانه اين جور دوستي ها راقدغن مينكنن ولي شما هنوز فك ميكني اين قضيه شامل حال شما نميشه وشايدم نشه اما فقط شايد.بدتر ازاون اقا براي شما خودتونيديعني احسا سي بودنتون يعني نقطه ضعفتون.سير ابراز محبت اين اقا رونگاه كنيد اول داداش بعد ازدواج(البته به قول خودش)يعني تبديل عشق برادري به هوس.چون شما درمراحل اوليه اظهارمحبت واكنش نشون داديداون اقا اين ضعفتون رافهميده ودست گذاشته روش.به خصو ص اينكه شما اول بهس اس داديد اين يعني توانايي باالقوه شما براي بدبختي.يكم احساساتتون روبا كمك منطق كنترل كنيد مشكل خودتي پس موظب خودت باش.
سلام... رابطه م رو باهاش تموم کردم بعد از چند روز حرف وبحث... اونم قبول کرد و گفت چون میبینه من در عذابم میره و گفت تا همیشه دوستم داره .و خداحافظی کردیم..
حالم اصلا خوب نیست اصلا.........
کمکم کنید تا بتونم فراموشش کنم..مدام حرفاش تو مغزم میچرخه
مشاورای عزیز خواهش میکنم.