RE: مشکل من و خانمم با مادرم
سلام خدمت تمامي عزيزان
دوستان خدا رو شکر خيلي زيبا جواب دادند. فقط يک مسئله رو من هم ميخوام تاکيد کنم اون هم اينکه به مادرتون به هيچ وجه نگيد خانمم از برخورداتون ناراحت ميشه، چون اينطوري ميفهمن که با اين شيوه به هدفشون ميرسن و ممکن هست حتي اوضاع بدتر هم بشه.
اگر مجدد پيش اومد بهشون بگيد شما با اين حرفها من رو ناراحت ميکنيد و کوچيکم ميکنيد (که اين رو مادرتون قطعا نميخواد). در واقع الان همسر شما جزئي از شماست و شما انتخابش کرديد و با اين بخوردها شعور و صليقه شما رو هم زير سوال مي برند.
وقتي کسي به همسر من توهين مي کرد (هر کسي که مي خواست باشه، خانواده من يا خانواده خودش) باعث ميشد احساس کنم داره به من توهين ميکنه و اصلا برام قابل تحمل نبود چون خودم رو از همسرم جدا نمي دونستم و نمي دونم.
خيلي خوشحالم که مرد فهيمي هستيد و به دنبال حل کردن اوضاع افتاديد اون هم به اين زودي. :104: چون همين مشکل کوچک که الان با دست راحت باز ميشه ميتونست با برخورد هاي غير معقول به جايي برسه که حتي ديگه با دندون هم باز نشه و فقط :160:
موفق باشيد انشاءالله
با سلام
دلیل اینکه مادر شما باعث اذیت همسرتون میشه اینه که احساس میکنه که همسرتون جای اون رو برای شما گرفته و شاید پا فشاری شما برای ازذواج با همسرتون دلبلشه معذرت میخوام این کار شما حس حسادت مادرتون رو تحریک کرده که مادرتون اون رو غیر مستقیم بروز میده با شرایطی که مادرتون دارند فکر میکنم ایشون به محبت شما نیار داره :43:البته با این اوصاف بهتره که محبتتون دور از جشم همسرتون باشه و سعی کنید محبتتون رو کلامی ابراز کنید نه با خریدن کادو چون ممکنه که مادرتون از این فرصت استفاده کنه و موجب ناراحتی همسرتون بشه :302:و ممکنه که همسرتون هم شما رو توی زمین حریف ببینه :163:و اون موقع مشکل شما چند برابر میشه و از ناراحتی همسرتون اکیدا با مادرتون صحبت نکنید.:305:
سلام به نظر من مادرت به همسرت حسادت میکنه و از این طریق حسادتشو بروز میده و دلیل این حسادت اینه که شما به ازدواج با همسرت پا فشاری کردی با توضیحاتی که از مادرت دادی اون به محبت شما احتیاج داره بهش محبت کنید اما دور از چشم همسرتون سعی کنید محبتتون گفتاری باشه نه به صورت هدیه دادن باشه چون ممکنه که مادرتون از این راه باعث ناراحتی همسرتون بشه و همسر شما دید دیگری نسبت به شما پیدا کنه.
دوست عزیز سلام:
:305:راستش کنجکاو شدم بیبینم شما مردا وقتی میدونین خانوادتون مقصرن چرا ازشون حمایت میکنید و اینطوری ذهنو روح مارو به آتیش میکشید.:320:
ای کاش شوهرم تایپیک شما رو میخوند.....
من هم همین مشکل رو دارم و وقتی شوهرم میدونه حق با منه و از اونا حمایت میکنه دلم میخواد خفش کنم..... بعضی وقتا هم فکر میکنم شوهرم مغزش ایراد داره که نمیفهمه.....
چرا اینکار رو میکنی مادرشما خراب شده خودش خودشو خراب کرده. این زخم زبونا همیشه به یاد همسرتون میمونه.
نگذارید همسرتون از شما دور بشه و احساس کنه شما با مادرتون با هم مقابلش ایستادید.
من همسرتونو درک میکنم و دلم میخواد بدونم چی میشه اگه به خانمتون بگید عزیزم درکت میکنم....واقعا چی میشه؟؟ دلم میخواد بدونم:316::316:
یادت نره تنها کسی که تا آخر عمر با شماست همسرته و بد نیست وقتی مادرت زخم زبون میزنه از همسرت حمایت کنی و مثلا بگی من عاشقشم و همینطوری دوسش دارم.
سلام آریای عزیز
خدا رو هزار بار شکر که اوضاعتون بهتره و متوجه شدید که نقص کار از کجاست و دارید برای زندگیتون و همسرتون تلاش میکنید. این واقعا درسته.
امیدوارم خوشبخت بشید.
من نظرم بر خلاف برخی نظرات دوستامون مانند گلچهره و ... هستش.
مادر شما ، هم شما و هم همسرتونو دوست داره. حتما همسرتون رو هم خیلی دوست داره. حالا چون یه خورده از لحاظ عاطفی به شما وابسته هست، رفتاری رو انجام میده که به مذاق همسر محترم شما و شما خوش نمیاد. اما این به معنای حسادت نیست. ... هیچ مادری هرگز رنج و عذاب رو برای زندگی فرزندش نمیخواد. مطمئن باشید مادر شما اگر واقعا به عمق احساس و ناراحتی شما و همسرتون پی ببرن، رفتارشونو اصلاح میکنن.
1- همیشه همیشه احترام مادرتونو داشته باشید، فکر نکنید حسود هستن. یه مادر جونش به جون بچه اش بنده.
2- همسر شما زن خوب و باشعوری هستن که از بحث و جدل با مادرتون، پرهیز کردن و این ستودنی هستش.
3- شما باید یه سری مهارت رو در خودتون تقویت کنید. مهارت در رفتارهای جرات مندانه، در رفتارهای عاشقانه ، مهارت ارتباط با همسر جوان ، مهارت برخورد با بغض همسرتون، مهارت و سیاست در رفتار توام با احترام و شفاف با متلکهای مادرتون. ...
شما خدا رو شکر مرد با شعور و فهمیده ای هستید و تنها کمی بی مهارت هستید.
در کنار همسرتون باشید. اجازه بدید بتونن به شما تکیه کنن.
خدا نگهدار.
آرياي عزيز تنها كاري كه شما بايد انجام دهي عدم جانب داري و توجيه كارهاي مادرتان هست همسر شما اگر حس كند كه حرف هاي مادرتان روي شما تاثيري ندارد و خودتان بي حرمتي مادرتان به همسرتان را درك ميكنيد قادر است بدترين بي احترامي ها را ازسمت مادرتان تحمل كند
با سلام
برای ارسال پست توجه کنید از ارسال آخرین پست بیشتر از 2 هفته نگذشته باشد
موفق باشید