RE: دختر دکترا مهندسی از اروپا + پسر دیپلمه؟
سلام شاین
راستش من هم همین فکر را می کنم برای الینا گفتم که می ترسم از اینکه اولش همه چیز خوب باشه ولی بعدش دچار مشکل بشیم
ولی از طرفی دوست ندارم الکی از دستش بدم چون واقعا سرمایه زندگی من هست فقط می خوام مطمئن بشم که مانع پیشرفت همدیگر در طولانی مدت نمی شیم
شما گفته اید که این می تونه یک ازمایش خداوند بعد از نجات شما از اون گرفتاری ها باشه
به نظر من هم همینطوره پس حتما محتاطانه اقدام کن و تصمیم بگیر و از پیش داوری پرهیز کن
به نظر من کار خوبی کردی که دنبال جوابت هستی
موفق باشی
بیایید باز هم نظر بدید من واقعا به نظرات همگی نیازمندم
مرسی
دوست من misollac
شما 50 درصد از تصمیم خودتان مطمئن هستید و 50 درصد بقیه را هم به خدا بسپارید و یا ریسک کنید.
بهرحال همه ازدواجها 50درصدی نیاز به ریسک دارند آیا همه زوجها قبل از ازدواج میتوانند تایید کنند که 100 % خوشبخت خواهند شد؟ اگر شما نمیتوانید ایشان را فراموش کنید باید با او صحبت کنید و شرایط خودتان را با هم هماهنگ کنید اگر مشکل شما زبان اینگلیسی باشد خوب میدانید که یاد گیری یک زبان مشکل حاد و دست نا یافتنی نیست آنهم با هوشی که ایرانی ها دارند هم چنین رفتن به دانشگاه و ادامه تحصیل برای او میتواند دست یافتنی باشد .
سلامmisollac
خوبی
اگه حرفهام باعث برداشت بد شد من رو ببخشید
به نظر من اگه دو نفر بخوان با هم زندگی کنن فقط باید حرف همدیگه رو بفهمن و همیشه یکی تو زندگی کوتاه بیاد در برابر مشکلات زود وا ندید و هدف زن ومرد پیشرفت و موفقیت طرف مقابل باشه
به نظر من این رمز موفقیت در ازدواج هست و بقیه حرفها زیر شاخه و زیر مجموعه این موضوع هست
به نظر من هرگز به چنین ازدواجی نزدیک نشو
هیچ نضمینی برای بقا وجود نداره!!!!!!!!!!!!!!
به عقيده من هم با توجه كه توضيحاتي كه شما داديد اين ازدواج به صلاح شما نيست . ديگه نمي خوام سرتون رو درد بيارم و توضيح بدم فقط اينو ميگم شايد ايشون بتونه دوست خوبي براي شما باشه ولي نمي تونه همسر مورد علاقه و مطابق با معيارهاي شما باشه لذا بعد ازدواج همان دوستي و محبت قبلي هم كه به ايشون داشتيد ممكنه بر اثر پاره اي از مشكلات از بين بره و خداي ناكرده موجب پشيماني بشه ...........
مرسی از جوابهاتون
ولی کاشکی با دلیل بگویید من هم دنبال دلیلی هستم که خودم و خدای خودم را قانع کنم
هروقت صدای سازش را می شنوم دوباره یاد اون میافتم. فکر می کنم که اون به کمک من نیاز داره.
بعضی وقتها حاضرم همه درس و مدارکم را به خدا بدهم و خدا او را به من بدهد
راستش واقعا به من کمک کرد. اون فقط باعث موفقیت من نشد بلکه باعث ادامه زندگی من شد
من نمی دونم واقعا با این موضوع باید چگونه برخورد بکنم که خدا هم خوشش بیاد
مطمئنم و شکی ندارم که این ازمایش خداوند هست تا عمل من را در مقابل آنهمه نجات و موفقیت را ببیند
لطفا با من همفکری بکنید
مرسی
از چه نظر مي گيد كه خانواده شما به چشم مطرب به او نگاه مي كنند به خاطر كارش ؟ اگه واقعا نظر خانوادتون اينه نمي شه عوضش كرد چرا كه من هم يك مورد خواننده داشتم و مادرم وقتي فهميد بيش از حد مخالفت كرد و گفت كه به اينجور حرفه ها نمي شه زن داد . حالا ببين خانوادت واقعا چرا اين نظر و روش دارند و چرا نظرشون منفيه . دومين مسئله گفتيد كه ايشون مي تونند سه سال بياند خارج از كشور ولي شما بايد ده سال انجا بمانيد يعني چي ؟ يعني اينكه ايشون نمي تونند بيشتر از سه سال بمونند و بايد برگردند ؟
سومين مسئله هم زبان ايشون بود كه اين تازه يكي از مسائلي مي باشد كه براتون گفتم ممكنه به خاطر تفاوت سطح نشون بده و اين شايد بارزترين چيز باشه كه از همين الان معلومه
بهرحال اگه فكر مي كني كه مي خواي باهاش ازدواج كني بايد همه اين موارد و در نظر بگيري و بهش فكر كني ولي هيچ وقت فكر نكن به خاطر كارهايي كه برات كرده و فداكاريهايي كه كرده بايد باهاش ازدواج كني و اين جوري تلافي كني شايد با اين كارت تازه زندگي براش سختتر بشه و به پشيموني برسه . ممكنه تو الان بهش پيشنهاد بدي و اون هم به خاطر موقعيت تو و ... سطحي تصميم بگيره و قبول كنه بعد كه وارد زندگي مي شه با حقايق رو به رو مي شه و از تصميمي كه گرفته پشيمون مي شه اونوقته كه نه تنها خوبيهاشو تلافي نكردي بلكه شرايطو براش بدتر هم كردي . اين فقط تو نيستي كه توي اون شرايط و تفاوت سطح اذيت مي شي و زجر مي بيني بلكه او هم اذيت مي شه چرا كه يك طرف قضيه است و حتي شايد بيشتر از تو هم اذيت بشه پس عاقلانه تصميم بگير و به فكر جبران كمكهاش نباش كه اگه اينجوري فكر كني بازنده به تمام معنا هستي
سلام
چرا با خودش صحبت نمی کنی
به نظر من اینطوری بهتر میتونی تصمیم بگیری