سلام
از همتون ممنون
اما من تو او ما و...... باید چه کارهایی انجام بدیم به طور دقیق بگید این درسته از ماست که بر ماست
لطفا نظراتتون را واضح تر و روشن بگید
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
از همتون ممنون
اما من تو او ما و...... باید چه کارهایی انجام بدیم به طور دقیق بگید این درسته از ماست که بر ماست
لطفا نظراتتون را واضح تر و روشن بگید
ماتسفانه جامعه ما با این مشکل مواجهه است و به اصطلاح میخواد بگه که داره مدرن میشه ولی تاسف که این حرکات بازگذشت به قرون وسطی است و مشکل هم از خودمون ناشی میشه
ببخشید پست اشتباهی فرستادم ولی بااین حال اگه خبری داشتید بقیه هم خبر کنید
به نظر من این دنیا مثل دانشگاه هستش که ما اومدیم تو این دانشگاه تحصیل کنیم و رشد کنیم و این برخوردهای به ظاهر کوچیک و تصمیم گیریهای به ظاهر ناچیز ولی مهم هستن که جایگاه مادی و معنوی ما رو تشکیل میدن.
اگه همه امون به این نکته توجه کنیم که هر کدوم از ما دارای ذره الهی هستیم و در شأن روحمون برخورد کنیم دیگه این مسائل اجتماعی و اخلاقی بوجود نمیاد.
البته ناگفته نماند که در کنار این بدی ها هستش که خوبی خودش رو نشون میده. سعی کنیم به صورت مثبت در جامعه تأثیر گذار باشیم.
ما میتونیم در طول روز حتی با یه کار کوچیک (حتی یک کار) که نیت رضای خدا درش باشه روزمون رو سپری کنیم و نتایج فوق العاده اشو ببینیم.
محمد جان ممنون از لطفت
سلام دوستان
توی دانشگاه ما یه کاریه چند سال انجام می شه و اون اینه که غذای اضاف سلف هر شب توی یه ماشین گذاشته می شه و توی محله های فقیر نشین پخش می شه . راننده این ماشین یه پیرمرده که با این محله ها و آدم هاشون آشناست و می دونه کی محتاج تره .
یه بار حرف هایی شبیه همین حرف هایی که دوستان عزیزمان توی این تاپیک عنوان کردند را به او نزدم . می دونین چی گفت ؟ گفت که این جامعه مثل یه دریاچه است که روش لجن جمع شده درسته که لجن ها به چشم میان اما اگه لجن ها را کنار بزنیم توی اعماق جامعه مردمان هنوز هم مثل قدیمن .
اگه فقط به تعداد دوستانی که توی این تاپیک و توی این سایت نظر داده اند نگاه کنید می بینید تعداد افرادی که می خوان خوب باشن کم نیست کافیه به هم کمک کنیم و با هم باشیم . وقتی آب تمیز می ره ته دیاچه لجن میاد رو وای می ایسته ؛ صحنه جامعه را هم اگه آدم های خوب و موثر خالی کنند آدم های ناشایسته پرش می کنند .
سلام خسته خانم
نیت کار خوب و نیک هست
ولی به جای این کار ها بیاییم ریشه یابی کنیم و درد کهنه رو درمون کنیم
سلام
یکی بود یکی نبود
من بودم تو بودی اون نبود
این مساله رو اون خودش حل میکنه
:104: دوستمان حر فهای خوبی را زدنند... تشکرنقل قول:
نوشته اصلی توسط sayehhaye_mah
بر هر کسی که می نگرم در شکایت است...........
در حیرتم که گردش گردون به کام کیست؟