RE: حسادت يا توقع بيجا؟! چگونه اين احساسات بد را ريشه كن كنم؟( لطفا راهنمايي كنيد)
واای یکتا جون اون جا که گفتی به شوهرت گفتی از حرفام دلخوری اونم گفته یادش نمیاد,تو دلم شوهرت رو تحسین کردم
آفرین
عزیزم قدرشو بدون,مشخصه دوستت داره از اون جایی که گفته غصه نخور درست میشه
بعدشم مطمءن باش خودش هم میدونه چی به چیه ولی تو دیگه نمک رو زخمش نپاش
یکم صبر داشته باش
بعدشم داداش و زن داداشت تازه ازدواج کردن خوب اواءل هر ارتباطی از این عشقولانه ها هست دیگه
مقایسه ممنوع
ناراحت بودم که چرا کفش ندارم تا وقتی کسی را دیدم که پا نداشت
تو که این قدر مقایسه میوونی خانمی,یه کم با پایین تر از خودت هم خودت رو مقایسه کن
نچسب همش به بالاسری های خودت
این جملات بالا واسه یادآوری به خودمم هم بود:)
RE: حسادت يا توقع بيجا؟! چگونه اين احساسات بد را ريشه كن كنم؟( لطفا راهنمايي كنيد)
سلام
به نظر من شما دچار درد حسادت هستید ...
یکی از راه های درمان این درد اینه که بیشتر از قبل به زن داداشت محبت کنی و حتی خوبی هاش رو در نظرت بیاری.
به نظر من شما عروس خوبی دارید قدرش رو بدون
برادرت واقعا خوشبخته ....یک خواهر دلسوز از خانم برادرش چه توقعی داره جز خوشیخت کردن برادرش....
بچه ها حق با شماست
وقتي 1 روز از اون حرفها گذشت و احساسات منفي منم كم شد تازه فهميدم چكار كردم
آخر هفته هم شوهرم از ماموريت اومد و اصلا بحثي پيش نيومد خداروشكر
ممنونم كه منو متوجه اشتباهم كرديد
با سلام
میدونی قشنگ ترنین چیز تو زندگی چیه ؟؟؟؟؟
آرامش
شما همسری داری که کنارش احساس آرامش میکنی پس این چیزای ظاهری رو بریز دور
عزیزم تولد دونفره، کادوهای گرون قیمت، شام آنچنانی، رستوران فلان، ماشین فلان، خونهی 5 خوابه، مسافرت خارج از کشور و ... وقتی آرامش نداشته باشی همهی اینا رنگ میبازه تو زندگیت
اگه یه شوهری داشتی دست بزن داشت و شما رو میبرد کل اروپا میچرخوند دوست داشتی؟؟؟
خانمی همیشه اون چیزی که داری و هستی و قبول کن و بهش افتخار کن
شما و همسرت همین زندگی رو دارین و همسرتورنم همین مردی که داری میبینی پس سعی نکن همسرت رو شبیه رویاهات کنی و یا تغییرش بدی
به چیزی که داری افتخار کن
سلام یکتای عزیز
خوشحالم که موفقی و مطمعنم بااین روحیه ای که من از شمادیدم به زودی موفقترهم خواهی شد.
یکتا جان تشکراز شجاعتت برای پذیرفتن عیب و پستی های اخلاقت.احسنت...:72::104:
خواستم بگم منم به درد شما مبتلا بودم اما شکرخدا برطرف شد....:72:
هرجاهستی یه نفس عمیق بکش .چشماتو ببند.برای هرکسی که فک میکنی بهش حسادت میکنی آرزوی خوشبختی کن.[b][/color][color=#FF0000]
به یاد داشته باش که ارزش تو خیلی بیشترازاینه که با حسادت و عیب جویی و کلا در آنالیز شخصیت دیگران سیر کنی...
امام علی مولای متقیان میفرمایند: بهای شما بهشت است خود را به کمترازآن نفروشید
یاحق