RE: نمیدونم نامزدیمو بهم بزنم یا نه؟
انی جان من شاغلم نمیتونم ب دلیل برم تهران (نمیخوام خانواده بفهمن)از یه طرفم اونا اوائل اسفند میان که امایش خونو خرید ارو انجام بدیم هیچ وقتی ندارم .....
از یه طرف دیگه الان دیگه حرفی از سکس نمیزنه خیلیییییی دلسرد شده به زندگی میدونم که باید هر جور شده ببرمشم پیش روانشناس اما چه جوری باید متقاعدش کنم ؟به نظر شما خانوادش باید در جریان باشن؟من اگه بخوام عقد نکنم عید باید دلیل داشته باشم .بهشون بگم؟بگم که افسردگی داره؟مشکل جنسی داره؟به خونوادم بخواهم بگم که میگن بزن بهم اما من دوسش دارم اون الان مشکل داره هر چند دارم خودمو فدا میکنم اما باز تردید دارم نه میتونم به خاطر دوست داشتن و سکس وو که داشتیم بزنم بهم که فردا بی ابرو شم از یه طرفم نگرانم که فردا تو زندگیم شکست بخورم .خانوادش خانواده گرمی نیستن سرگرمیه خوبی نداره زیاد اجتماعی نیس
ببخشید
ی پیشنهاد البته ی نظر شخصیه
به نظرم شما باید ارتباط نامزدیتون رو به هم بزنید
چون تو این شرایط که اصلا به صلاح نیست ادامه بدید و ایشون هم یک ادم آنرمال هست و واقعا من متوجه نمی شم یعنی چی که گفته شما با فرد دیگه ای ارتباط داشته باشید و می خواد لذت شما رو ببینه
چون بالاخره مرد هرچه قدر هم که منحرف باشه روی همسرش ی غیرتی داره و اینکه چنین چیزی ازش بخواد اصلا قابل حضم نیست حتی بیشتر شبیه یک داستان تخیلی می مونه
به خاطر همین اصلا نمیشه راحت با چنین موضوعی کنار اومد و امید داشته باشید که درمان میشه !!!
بعدش هم که درمان شد چون ارتباط شما ی چنین حرفایی و روابطی توش بوده به هر حال نمیشه به آینده اش امید وار بود
یعنی درمان میشه ولی یادش هست که شما با ی فرد دیگه رابطه داشتی و نمی تونه تحمل کنه
یا درمان نمیشه و بازهم از این حرفا می زنه!
در هردو صورتش نمیشه به زندگی مشترک شما با چنین فردی امیدوار بود.
کاش خودتون رو از این فرد جدا کنید
چون انحرافات اخلاقی ایشون شما رو هم می تونه گرفتار کنه با توجه به اینکه می گید به خاطر دوست داشتنش به خواسته هاش تن دادی ....
نقل قول:
اونا اوائل اسفند میان که امایش خونو خرید ارو انجام بدیم هیچ وقتی ندارم .....
از یه طرف دیگه الان دیگه حرفی از سکس نمیزنه خیلیییییی دلسرد شده به زندگی میدونم که باید هر جور شده ببرمشم پیش روانشناس اما چه جوری باید متقاعدش کنم ؟به نظر شما خانوادش باید در جریان باشن؟من اگه بخوام عقد نکنم عید باید دلیل داشته باشم .بهشون بگم؟بگم که افسردگی داره؟مشکل جنسی داره؟به خونوادم بخواهم بگم که میگن بزن بهم اما من دوسش دارم اون الان مشکل داره هر چند دارم خودمو فدا میکنم اما باز تردید دارم نه میتونم به خاطر دوست داشتن و سکس وو که داشتیم بزنم بهم که فردا بی ابرو شم از یه طرفم نگرانم که فردا تو زندگیم شکست بخورم
به هیچ عنوان الان به عقد فکر هم نکن.به خونوادت بگو الان برای عقد زوده و باید بیشتر بشناسیش.
دوسش داری درست، اما فقط دوست داشتن که کافی نیست.چه تضمینی هست که این ادم بعدا تغییر کنه؟؟اگه باز ازت همچین درخواستی داشت چی؟؟
میتونی هرروز با این مرد و اون مرد رابطه داشته باشی تا شوهرت مثلا ارضا بشه...شما حتی یه رابطه ساده زناشویی سالم نمیتونین داشته باشین.
میخوای خودتو از نظر روحی داغون کنی؟؟
حتی اگه به خواسته هاش تن ندی فکر میکنی روی ارامش رو میبینی؟؟
هم خودتو و هم اونو و هم فرزندان ایندتونو فدا میکنی...
بی ابرویی؟؟؟
ایا ب ک ا ر ت ت رو از دست دادی؟؟حتی اگه این طور هم باشه از چاله توی چاه نیفت..
تو حتی ناراحتیت رو از رابطه با یه مرد دیگه بهش ابراز نکردی...
خواهر من بترس از زندگیت و ازایندت...براش شرط بذار...بگو تا مشاوره نیاد و درمان نشه حاضر به ادامه نامزدی نیستی..
ببرش مشاوره ببین اصلا درمان میشه؟؟؟
معذرت میخوام اینو میگم این راهی که میری بدون درمان ایندش یا افسردگی شدیده یا .... یا طلاق
خدا رو شکر از نظر جسمی موردی پیدا نکردم تون رابطه ام خیلی سطحی بوده .....ممنون از راهنماییه همه دوستان و کسی که این سایتو درست کرده دیگه بهتر میتونم تصمیم بگیرم دعا کنید بتونم تز عهده ی این کار بربیام
هیچکس عزیز
به تالار همدردی خوش آمدید
از اینکه به ما اعتماد کردید خوشحالیم
عزیزجان
نامزد شما به علت افراط در ذهنیات مربوط به سکس وخود ارضایی و استفاده از فیلم ها و حکایتهای پورنو دچار اختلال گرایش جنسی شده .
یکی از آثار روابط آزاد و توجه افراطی و نابجا به روابط جنسی و دیدن فیلمها و تصاویر پورن و صحبتهای جنسی تلفنی یا نتی و ...... اشباع نابجا و در نتیجه از بین رفتن لذت جنسی در شکل طبیعی و رو آوردن به تنوع است ( تنوع در اشکال سکس به خاطر از بین رفتن لذت سکس در رابطه طبیعی است ) لذا این نوع گرایشات ، مثل سکس ضربدری ، یا سکس با محارم یا حیوانات و .... پیش میاد که یکی پس از دیگری باز هم سیری به وجود آورده و شکل دیگری جستجو می شود ، به گونه ای که روابط طبیعی عاطفی هم فرد را تحت تأثیر قرار نمی دهد و فرد از نظر عواطف هم دچار مشکل می شود . رفته رفته با آنکه کشش جنسی هست اما چون شکلهای تنوعی جدید پیدا نمی شود یا امکان اخلاقی و فرهنگی آن نیست فرد دچار فشارهای روحی و روانی و مشکلات عصبی و شخصیتی و حتی پرخاش و یا جنون جنسی می شود .
نامزد شما هم گرفتار این وضعیت شده و لذا نیاز است که تحت درمان روانپزشک با تخصص سکسولوژِی قرار گیرد .
بهتر است شما علت این زدگی و سردی و بی میلی وی را برای خودش بیان کنید ( که در ادامه آثار بسیار بد روحی و روانی بجا می گذارد ) به عبارتی این توضیحات بنده را به وی بگو و ضرورت درمان را برای وی جا بیانداز .
خود شما هم از ادامه رابطه جنسی اینگونه و بخصوص با نوع غیر اخلاقی که ایشان می خواهد دوری کن و شرط عقد را درمان وی قرار بدهید . اگر در تنگنای شدید برای تأخیر دادن به عقد هستید موضوع و مسئله را بامادرتان در میان بگذارید تا ایشان مدیریت عقب انداختن عقد و .... را داشته باشد .
تأکید من این است که بدون مراجعه به روانشناس و روانپزشک و بدون تأیید آنها اقدام به عقد نکنید .
موفق باشید
.