آقای sciعزیز همین دیشب یه کاغذ واسه خودم و یکی هم واسه شوهرم گذاشتم و قرار شد که توش بنویسیم.
تمریناتونو هم حتما کامل انجام میدم.
بازم ازتون ممنونم.:72:
اگه وقت داشتید لطفا در مورد پست 17 هم نظرتونو بگید،خییییییییلی ممنونم
نمایش نسخه قابل چاپ
آقای sciعزیز همین دیشب یه کاغذ واسه خودم و یکی هم واسه شوهرم گذاشتم و قرار شد که توش بنویسیم.
تمریناتونو هم حتما کامل انجام میدم.
بازم ازتون ممنونم.:72:
اگه وقت داشتید لطفا در مورد پست 17 هم نظرتونو بگید،خییییییییلی ممنونم
صحراجان حالت تهوع نداری که سر کارت اذیتت کنه؟
از چند وقت دیگه کاملا مشخص میشه؟از غذا و ....بدت نمیاد؟همه چی میتونی بخوری؟
ممنون که شروع کردید...نقل قول:
نوشته اصلی توسط آفتاب همدرد
موضوع ذهن رو جدی بگیرید.
ضمنا در مورد پست 17، سفر با همسر، هیچ وقت بد نیست... پیشنهادیه که نمی تونی رد کنی! با کمال میل بپذیر... هر چند می شه آدم با تعدیل تقاضاها و توقعات و صرفه جویی های مالی، ولخرجی های احساسی، عاطفی، عشقی و بویژه اعتباری از سفرش لذت ببره...
خوش بگذره
صحراجان قبلش هم رفتی پیش متخصص؟دارو یا قرص خاصی باید مصرف کرد؟
من به جز 1/4 قرصی که واسه کم کاری تیروئید میخورم فقط یه دونه سولفات روی و یه دونه قرص ویتامین e هم بهم داد.
و گفت از هیچ مولتی ویتامین و مکمل دیگه ای استفاده نکن.نمیدونم حالا درسته یا نه؟!
یک ایراد کارم همینه ،دچار وسواسی زیادی شدم!نمیدونم باید چی کار کنم.احساس میکنم گیج شدم.
واییییییییییییی یک عالمه تایپ کردم پرید
سلام
دختر چقدر نگرانی . پس اون خانم روستایی که بدون پزشک باردارمیشه یا سر زا میره یا بچش کج و کوله میشه نه ؟؟؟:316:
ببین راجع به مسایل پزشکی هرکسی یه روندی طی میکنه
من رفتم مشاوره قبل بارداری یه سری ازمایش کامل خون بهم داد بعد قد و وزنم گرفت که یه وقت اگه اضافه دارم کم کنم که بارداریم اذیت نشم یه معاینه داخی انجام داد جهت عفونت و ... بعدم یه سونگرافی کرد برای اندازه رحم و .. . چون من تپش قلبم داشتم به یه دکتر قلب ارجام داد
قرص اسید فولیکم گفت شروع کن
بعد 1 هفته فهمیدم ای دل غافل بنده باردار بودم رفتم پیش دکتر :311: با کلی استرس خندید گفت بهتر که باردار شدی هیچی دیگم بهم نداد
چند هفته بعد رفتم پیشش یه سونگرافی کرد واسه شنیدن صدای قلب نینی و دیدن موقعیت نینی
هفته 15 بارداری یه ازمایش غربالگری دادم واسه اطمینان از سلامت مغزی نینی
ماهی یکبار هم اگه مشکل خاصی نداشته باشم باید برم دکترم واسه چک نینی و ...
و اما شرایط غیر پزشکی
دکتر بهم گفت اگه خودت و خسته نکنی و خوابت کافی باشه اتفاقا" سر کار حتما" برو خیلی هم برات خوبه (البته شرایط من این اجازرو میداد ) رانندگی هم اجازه داد بکنم
منم مشکلی ندارم غیر اینکه توان جسمیم پایین اومده و خسته میشم یا زودتر عصبی میشم ولی درکل خوبه که مشغولم
حالت تهو خداروشکر شدید نبود مثل کسی که مریض میشه بی اشتها میشه اینجوری بودم یعنی فقط غذاهای خاصی رو می خوردم یا اصلا" غذا نمیخوردم یه مقدارم به بوها حساس بودم که البته برای چند هفته این حالت ها هست
راجه به دلمم که فکر کنم نینی داره تپل میشه لپاش و باد میکنه دلم زده بیرون البته هنوز خیلی تابلو نیست هی لباس های ازاد میپوشم ولی فکر کنم کل کارخونه میدونن هیچکی بروش نمیاره
( حالا مثلا" هم که بدونن مگه چیه خوب همه از دل مامانشون بدنیا اومدن دیگه تازه خیلی هم بامزس من که شرمنده نمیشم تازه خوشحالم هستم نینی خوشگلم تو دل من واسه خودم :46::163:)
در کل ببین افتاب جان تو هرسن و موقعیتی که بخوای باردار شی یا باردار باشی نگرانی هایی داری فقط نوع نگرانیت فرق میکنه ولی از نظر پزشکی اصلا" نگران نباش اگه به دکترت اعتماد داری و میدونی خدا خودش حافظ ماست پس جای نگرانی نیست (البته خودمم نگرانم ولی به خودم ارامش میدم ) . از نظر روانی اگر اوضاع ارومه و تا حدی امادگی داری دیگه بلاخره چندسال اینور اونور نینی میاد دیگه پس عذاب گشیدن نداره ( منم این مساله نگرانم میکرد ولی الان میگم خوب حالا فرضا" دوسال دیگه میومدم خوب اونموقع هم یه شرایط کاری یا اموزشی دیگرو از دست میدادم واسه یه مدت . انسان که متوقف نمیشه پس هر زمان نینیت بیاد بهرحال جلوی یکسری ازادی هات تا یه مدتی گرفته میشه البته فکر کنم با همه اینا خیلی خوشمزه باشه . ما که نمی خوایم با بقیه مسابقه بدیم حالا امسال نمیتونم بخاطر نینی فلان پیشرفت کنم سال بعد انجامش میدم با این تفاوت که که نینیم از یه مادر جونتر و سرحال تر بیش تر لذت میره تا یه مادر سن بالا با بالاترین مدارج علمی (البته دروغ نگم بهت همسرم چون مرتب این اطمینان بهم میده که باهام همکاری میکنه که بتونم به هدف هام برسم و نینی مانع نمیشه خیلی ارامش پیدا کردم وگرنه الان خیلی هم راحت به داستان نگاه نمی کردم ) و من هم میتونم تو این فاصله مطالعه بیشتری کنم واسه پیشرفت بچم و تربیتش. از نظر جسمی هم اگر اینقدر وسواس داریو نگرانی بدون سنت هرچی کمتر باش بارداری امن تری رو میگذرونی و شرایطت بهتره سن بالاتر مشکلات خاص خودشم بهمراه داره و شاید یه علت اینکه من خیلی از لحاظ جسمانی اذیت نشدم تا اینجا بخاطر این بوده که سنم به نسبت کمتر بوده . راجه به شرایط ظاهریتم نترس میشی مثل یه مورچه ای که هسته گوجه سبز و قورت داده خیلی بانمک و بامزس تازه بعدشم اگه ورزشهارو مرتب انجام بدی اندامت کاملا" به زیبایی قبل میشه ) درکل نینی داشتن جذاب و امیدوارم برام بهمین جذابیم بمونه
ممنونم صحراجون :46: که واسم کامل توضیح دادی،اتفاقا تو همین باشگاهی هم که من میرم خیلی از خانوما میان واسه وزن کم کردن،همشون هی میگن خوش به حالت چقدر تو خوش تیپی و....منم که بی جنبه:311:، اعتماد به نفسم بالا رفته،دوست دارم همین طوری بمونم. آره بعد از چند وقت واقعا خوب میشن، چند وقتیه خیلی دارم دقت میکنم. بازم مرسی.ایشا... شما هم همیشه باروحیه بمونی و یه نینی خوشگل و سالم داشته باشی.
منمممممممممممممممم دلمممممممممممممممم نینی خواسسسسسسسسسسستتتتت:43::43:
به نظر من که یکی از بهترین دورانه برای هر زنی
با یه عالمه احساساته خوب و جدیددد
تا حالا ندیدم کسی از بچه دار شدنش پشیمون بشهههههههه
مینا جان اینقدر خودتو آزار نده
مطمئن باش لذت مادر بودن همه ناراحتی ها و دلهره هاشو از بین میبره
راستی صحرا جان خوشحالم که تا حدودی تونستی آرامشتو به دست بیاری برای خودت و گل قشنگت آرزوی سلامتی می کنم:72:
بچه ها قبل از هرچیز از همتون ممنونم.:46:
دیشب دوباره باهاش حرف زدم،تمام نگرانیهامو گفتم،و ازش خواستم که از هرجهت ساپرتم کنه و..................
در مورد سر کار رفتنمم (نمیدونم حرفام درست بوده یا نه اما سعی کردم قاطع و بی رودواسی باشم) گفتم،خوب قطعا تا جایی که امکانش باشه مرخصی میگیرم،لازم باشه خودم کارمو کنسل میکنم! اما اگه شما بخوای مجبورم کنی با اینکه شرایطشو داریم ، بگی نمیخواد بری سر کار، متاسفم من کارمو انتخاب میکنم، چون خیلی ازش راضیم و دوسش دارم. و خلاصه بهم قول داد که نهایت همکاری رو باهام داشته باشه و این حرفو نزنه.:162:
آقای sci عزیز تمام پیشناهاداتونو بهشون گفتم،خیلی استقبال کرد و خوشش اومد. فقط با شش ماهش مخالف بود!
درمورد لیستی که گفتین هم بلافاصله شروع به نوشتن کرد!
معایب: مسئولیت سنگین(تربیتی و اقتصادی) همین!!!!
مزایا: دیگه تنها نیستیم،هدف مشترک داریم،کمتر وقت داریم به هم گیر بدیم،رابطمون محکم تر میشه،میزان تحملمون در برابر همه مشکلات بیشتر میشه ،تجربه یه عشق تازه که تا حالا تجربش نکردیم.
معایب:یکی از بزرگترین اهداف مشترکمونو از دست دادیم،احساس کمیود میکنیم، باید حس ترحم بقیه رو تحمل کنیم و
مزایا: -----
نتیجه: من یه بچه تپل میخوام!!!!!!
اما من خودم، معایب: مسئولیت سنگین،محدودیت زمانی،واییییی شب بیداری،مرخصی گرفتن واحتمال از دست دادن کار،چاق شدن،استرس زیاد ،از عمل و اتاق عمل و...شدیدا میترسم و .........
مزایا:خودم هیچی به ذهنم نرسید !،بعد که کاغذ شوهرمو خوندم دیدم راست میگه ،تقلب کردم!:163:
معایب:بازم تقلب،همونایی که ایشون نوشتند!:163:
مزایا (یه not میزاریم قبل از معایبی که گفتم:163:) با خیال راحت ادامه تحصیل میدیم،نگرانی ها و استرسام خیییییلی کم میشن،هرجا دوست دارم میتونم برم و وقتم آزاده تفریح ،ورزش.از نظر مادی مخارجمون کمتر میشه.شب راحت میخوابم وای چه کیفی داره خوابیدن ،مسئولیتم خیلی کمتره و......
نتیجه:درسته که من این درخواستو حق شوهرم میدونم اما متاسفانه هنوز آمادگیشو ندارم و ترسم خیلی زیاده،این روزا صدبار آرزو کردم کاش پسر میبودم:163:
البته حرفا و حسای قشنگ بعضی از دوستامو که میشنوم و میخونم(مثل اقلیما جون) خیلی امیدوار میشم که خودمم تغییر کنم:203:
از همتون ممنونم.مرسی آقای sci.
راستی قرصهای تقویتی(مثلا اونایی که واسه تقویت مو استفاده میشن) واسه مصرف کردن مشکلی ندارن ؟
اگر شنا بلدی گاهی بهتره یهو بپری تو اب خیلی کیف میده!!
دقیقا چه قرصهایی؟ به چه منظور استفاده کنید؟