RE: چت كردن با كسي كه خودشو شكست خورده ميدونه و بسيار راست گوست...
سلام به دوستان. ایشون به خواهرم مرتب اس ام اس میده و ازش حالمو میپرسه. خواهرم بهش گفته :97:همین حرفایی که شما گفتید. که این رابطه درست نیس ممکنه که من بهش وابسته بشم و از اینکه من این رابطه رو تموم کردم خوشحاله و بهش گفته که من عاقل و احساساتی ام:D یه عالمه کوبوندتش و بهش گفته که شما خودخواهی !!!:101::199: اونم در جوابش گفته که پسر هجده ساله نیس که بخواد با چت با احساساته یه دختر بازی کنه و میخواد با اجازه بزرگترا این رابطه رسمی بشه . همون روز برام آف گذاشته بود که شب بیام یاهو چون حرفای مهمی داره ... ولی بازم آن نشدم و سر حرفم وایسادم... :shy:
ته این قصه چی میشه؟؟؟؟؟:162:
:72:هر چی میشه خوب باشه هم برای من هم برای اون و هم برای همه جوونا :72:
:203:
امروز مادر ایشون با مادرم تماس گرفتن و خواستگاری کردن... :163:
تبریک نازنین خانوم!:72:
اگر خانواده اجازه دادند و اومدن خواستگاری حواست باشه با کمک مقالات تالار و مشاوره کامل همه چی را بررسی کنی.:305:
مامان و بابام با هم مشورت كردن و به اين نتيجه رسيدن كه چون هنوز امكانات زندگيش تكميل نشده مثه خونه و ... نميشه كه بيان خواستگاري. اونم يه خونه كرايه داره... چند تا ايراد ازش گرفتن ولي از خوبيش مطمين هستن . اونم گفته همه چيزو تكميل ميكنه و دوباره مياد...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط nazaninjooon
مامان و بابام با هم مشورت كردن و به اين نتيجه رسيدن كه چون هنوز امكانات زندگيش تكميل نشده مثه خونه و ... نميشه كه بيان خواستگاري. اونم يه خونه كرايه داره... چند تا ايراد ازش گرفتن ولي از خوبيش مطمين هستن . اونم گفته همه چيزو تكميل ميكنه و دوباره مياد...
شاید واسه منی که خودم ضربه خورده این روابطم هنوز زود باشه که بخوام به کشی مشاوره بدم البته نمی خوام مشاوره بدم فقط میخوام از تجربیاتم دیگران استفاده کنن
به نظرم تا مطمئن نشدی که میخواد واقعا بیاد خواستگارید اصلا بهش دل نبند چون بعدا بدجوری ضربه میخوری چون تا حالا باکسی دوست نبودی ضربه بدتری خواهی خورد
دوم اینکه مطمئن شو تو رو به عنوان یه همسر میخواد نه یه هم زبون و مشاور که بشینه واست درد دل کنه و اینها .....
مرسي از دوستان... نميدونم كه منو به عنوان يه همسر ميخواد يا يه هم زبون و مشاور...
:305:
ولي اينو ميدونم كه يه همسر بايد يه مشاور و يه هم زبون خوب هم باشه... اگه مرد نتونه پيش همسرش درد دل كنه بايد كجا درد دل كنه؟؟؟در كنار هم بايد باشن يعني هم همسر بودن مهمه و بايد اعتماد و راز داري هم باشه... اينو كلي گفتم و منظورم من و اون نيستيم...
چند روز ديگه ميخواد بره مكه... هميشه برام آف ميذاره . منم كاري به كارش ندارم. آينده رابطه من و اون به خودش بستگي داره. وقتي مادرش زنگ زد و خواستگاري كرد زياد خوشحال نشدم چون هنوز هم ميترسم به خاطر عادت اين كار رو كرده. اگر از روي عادت باشه چند وقت نباشم فراموشم ميكنه ولي اگه دوست داشتن باشه تمام تلاششو براي تغيير و بهتر شدن و همينطور دوست داشتنم انجام ميده... دارم عاقلانه تر از گذشته به اين قضيه فكر ميكنم.:303: توي دل خونوادم داره كم كم خودشو جا ميكنه.
بازم تشكر ميكنم از دوستان گلم:72::72::72::43::46::104:
باسلام بعد از این چند روز دوباره برگشتم.
دوباره مادرش زنگ زد و خواست که فردا شب بیان/این قضیه مربوط میشه به هفته پیش
ولی مامانم دوباره نه گفت و ازشون خواست که خونه بخره و بعدا بیان برای خواستگاری اونا هم اصرار دارن که الان نمیشه به این زودی خونه رو فروخت و .... از خوبیه پسرش میگه و فکر میکنه مامانم پول براش مهمه و خوبیه پسرشو نمیبینه... چند روزِ رفتن مکه... مامان گفت عجله نکنید و بعد از سفر مکه تشریف بیارین... :302:
مادرشم قبول کرد. ولی خیلی دل شوره دارمممممم.. نمیخوام خواستگاری رسمی باشه مامان میگه برای اشنایی بیان و در مورد برنامه های پسرشون حرف بزنن بهتره. منم باید برم تا مامان و باباشم منو ببینن البته خودشم منو ندیده درست حسابی...:311: دو بار هم دیگه رو دیدیم فقط یه سلام و احوالپرسی ساده اونم قبل از چت کردنمون بوده که زیاد به هم توجهی نداشتیم.:( تو خوشگلی تکم از اینکه بگن زشته نگرانی ندارم ولی یه سوال دارم باید با خودشون نشون برام بیارن یا نیازی نیست؟؟؟؟. اگه یه حلقه یا گردن بندی بیارن یه جور تعهدی میشه برای این آقای محترم که کاراشو زودتر و بهتر انجام بده ... اینو کسی بهم گفت. لطفا راهنمایی کنید...
به خوبی و راستگویی و صداقتش شکی ندارم همه تاپیکهایی که لازم هست رو خوندم و میدونم که پسر خوبیه و نمیخوام اشتباه کنم و یه روز حسرت این روزا رو بخورم....
البته این موضوعی که اینجا دارم مینویسم در مورد خواستگاریه و باید یه تاپیک جدا باشه از مدیران محترم سایت معذرت خواهی میکنم...:316::316::316:
:323:
گلم.
خوبی و راستگویی این آقا خیلی خوبه ولی بنظر من ممکنه ایشون شخصیت وابسته داشته باشن.
اینطور نباشه که شما ازدواج کنید دو روز دیگه عین بچه ها همش نق بزنه و گلایه کنه و بخواد عین مامانش نازشو بکشید. نکنه نقشتون توی زندگی عوض بشه و تو بشی تکیه گاهش و اون بشه یه فرد متکی به تو.
خوب حواستو جمع کن و روی رفتاراش بیشتر دقیق شو ببین بچه است یا نه. منو ببخش ولی من حس میکنم هنوز بچس. البته این نظر شخصی منه. دوستان بیان نظر بدن. شاید دارم اشتباه میکنم