RE: میخوام بچمو سقط کنم شوهرم غیر قابل تحمل شده
جناب SCI ممنون
چشم من به توصیه هاتون عمل میکنم
ولی مگه پست امروزمو نخوندید حالا شوهرم مسر شده میگه بچه رو بنداز میگه من نمیخوام، دلم شکست وقتی این حرفهارو شنیدم حالا اون داره به این بچه به چشم یه مزاحم و یه موجود اضافی نگاه میکنه خیلی حس بدی دارم وقتی میگه بریم دکتر بندازش من چی بگم بگم نه نمیام؟
بگین من چه عکس العملی نشون بدم؟ اهمیت ندم به حرفهاشو زندگیمو بکنم؟
شوهرم تلفن زد به محل کارم گفت من نمیتونم تورو از زندگیم حذف کنم بیا با هم صحبت کنیم گفتم باشه قراره عصر برم خونه صحبت کنیم بهم بگین چی بگم
سلام ترانه جان
خواهش میکنم ازت حتما حتما به حرفای آقای SCI توجه کن. عمل کن. انجام بده.
تو باید اول خودتو دریابی و خودتو دوست داشته باشی و بعد شوهر و بچه.
لااقل برای خاطر خودت تلاش کن. به تمرین هایی که جناب SCI گفته عمل کن آجی جان.
اول خودت
اول خودت
اول خودتو دریاب.
وای ترانه جان خوشحالم کردی ، خداروشکر ، دیدی گفتم شوهرت رو لج افتاده ، انشااله مشکلت حل میشه، تو هم بهش بگو دوستش داری و میخوائی زندگیتون حفظ بشه و با بچه شیرینیش بیشتر بشه. شاید هم فکر میکنه اگه بچه دار بشید احساسش نسبت به بچه اولش کمتر بشه و دیگه اون نادیده گرفته بشه ، اگه اینو مطرح کرد بهش بگو من همونطور که تورو دوست دارم بچه تو رو هم دوست دارم پس اگه بچه دار بشیم دلیل بر این نمیشه که من بگم دیگه به اون پول نده یا فراموشش کن تا اینطوری خیالش راحت بشه. انشاءاله که خیره . :310:
ساناز جون مرسی عزیزم
ما سر این مسایل قبلا صحبت کردیم بخدا خودش همیشه میگه من ظاهرا بچه دارم چون اون بچه قراره تا اخر عمرش با مادرش زندگی کنه اون برای من وجود داره ولی شاید من برای او وجود نداشته باشم یه روزی ولی فقط مسئولیتش با منه خودشم میگه بچه ها برا پدر مادر از نظر محبت و عشق یکی هستند ولی مشکل شوهر من اینه که میگه ما مشکل اقتصادی دارم تو این شرایط بچه نمیخوایم کلا هر 1 ساعت یه چیزی میگه دیروز میگه حرفهای توام منطقیه اگه الان باردارنشی وایسیم تا شرایطمون بهتر شه ممکنه از نظر سنی برات دیر بشه منم فقط از تو میتونم بچه داشته باشم وقتی تو نتونی بچه دار شی یعنی منم تا اخر عمر بچه ندارم
میخوام بهش بگم باشه هرچی تو میگی اگه میخوای بچه رو سقط میکنم ولی اگه این کارو بکنم قطعا ازش جدا خواهم شد از ایران برای همیشه میرم و همه خاطراتمو اینجا مدفون میکنم
با اینکه از ته قلبم دوسش دارم ولی اگه قراره منو درک نکنه و بخاطر خودخواهیش خواسته منو نادیده بگیره و این عشق و موهبت الهی یعنی مادر شدنو از من بگیره منم دلمو واسه همیشه ازش پس میگیرم و زیر پام لهش میکنم
من دارم از سرکار میرم دیگه اگه خبری بدی نمیتونم بخونم تا فردا صیح ولی برات دعا میکنم. اما سعی کن دوستانه باهاش صحبت کنی نه با جرو بحث و دعوا چون بخاطر مهم ترین مسئله زندگیتون میخوائین تصمیم بگیرید. اگر هم باز بحث مالی رو پیش کشید بگو بالاخره که باید بچه دار بشیم حالا انسانی رو که دیگه وجود داره بخاطر پول از بین ببریم تا در آینده شاید وضع بهتر بشه؟ شاید تا سالها زندگی ما همین وضع بود ، این همه مردم که مستاجرند با هزارتا مشکلات ولی مگه زندگی رو تعطیل کردن خب همه دنبال دوام زندگی هستن و سعی و تلاش خودشون رو میکنن. بعدش هم بچه روزیشو با خودش میاره تا 1 سالگی هم که خرج آنچنانی نداره بجز مای بی بی:227: احساس واقعیتو بهش بگو و هرچی میخوائی بگی با آرامش بگو تا توی گوشش بره چون مردا خیلی عجیب غریبن هرچی بخوائی جروبحث کنی بدتر میکنن. منتظر خبرهای خوشت فردا هستم. :72:
بله پست شما رو خوندم،
استنباط من اين نبود و نيست كه نظر ايشون مبني بر سقط باشه
به نظرم ايشون كمي ترسيده و نگرانه كه البته همون وضعيت كه براي شماست براي ايشون هم اتفاق مي افته
كسي به شما نگفته كه بيا بريم دكتر...
رفتار و صحبتهاي شما در اون جلسه شام بد نبوده.. خوب بوده!
ذهن خواني نكنيد... پيش داوري نكنيد!
مي دوني يه چيزايي هست كه مبوط به يه فصل تو زندگيه! يه حرفايي... يه كارايي... بايد مديريتش كرد!
سه ماه اول بارداري هم از همون موقع هاست...
مديريتش كنيد!
اينقدر هم شما پيشنهاد نديد كه اگر نمي خواي مي رم سقط مي كنم! سقط تنها در شرايطي براي شما مقدوره كه واقعا نخواهيد بچه دار بشيد!!!
نكنه واقعا براتون مهم نيست؟؟؟
نترسيد... توصيه ها رو عملي كنيد! منتظر جواب شما هستم
جناب SCI ممنون از پیگیریتون
من الان دارم میرم خونه از صبح تا حالا چیزی نخوردم میخوام بعد از اینکه غذا خوردم دوش بگیرم ب خودم برسم منتظرش شم تا بیاد وایسم اون سر صحبتو باز کنه منم حرفهایی که رو دلمه میگم دیگه نمیدونم چی میشه ولی چشم من به توصیه های شما گوش میدم و خودمم حس میکنم شوهرم تو شرایط تردید گیر کرده شب میام و میگم چه اتفاقی افتاده و اگه کمک خواستم ازتون بازم کمک میگیرم
بازم بسیار ممنونم از راهنماییتون
سلام دوستان خوبم
سلام جناب SCI
دیروز بعد از اینکه رفتم خونه ماشینو برداشتم رفتم دنبال شوهرم بهش گفتم من منتظرتم دم شرکت اونم خیلی خوب برخورد کرد بعدش اومد و خیلی تشکر کرد که رفتم دنبالش گفت که خیلی دلش تنگ شده بعدش کلی صحبت کردیم گفت من وقتی اینقدر برای زندگیمون زحمت میکشم و تو در نظر نمیگیری احساس میکنم برات مهم نیست و جلو چشمت نیست زحمتهای من بعدشم گفت من تا روزی که زنده ام 2 تا کارو تو زندگیمون نمیکنم 1- هرگز نمیتونم ازت جدا شم ممکنه یه روزی رابطمون سرد شه و از دلم بیرونت کنم هرکی زندگش خودشو بکنه ولی هرگز تو محضر حاضر نمیشم که پای طلاقو امضا کنم 2- هرگز بهت خیانت نمیکنم
خلاصه راجع به همه چی صحبت کردیم الا موجودی به نام بچه منم دیگه بحثشو نکردم
حالا صبح رفتم واسه ازمایشات دوره بارداری میگه با دفترچه میشه 130 هزار تومان البته من بیمه تکمیلی دارم بعدش بیمه میده ولی شماها میگین این مبلغو الان ازش بگیرم یا چیزی نگم؟ میترسم باز راجع به پول صحبت کنم سناریو پریشب تکرار شه
سلام ترانه جان، خوشحالم برات عزیزم.:227: به نظر من وقتی بیمه پولو میده دیگه چه لزومی داره که بخوائی به شوهرت بگی حالا فعلا خودت بده بعدا فیش رو ببر از بیمه بگیر، ولی بهش بگو هزینه اینقدر شده اما درخواست نکن که بهت بده ، بالاخره بچه جفتتون هست دیگه خودت هم بخوائی خرج کنی اشکالی نداره عزیزم. فعلا راجعه به پول چیزی بهش نگو وقتی بچه بدنیا بیاد مهرش توی دلش بیفته خودش همه کار میکنه الان فعلا فقط تو نسبت به بچه احساس بیشتری داری نه پدر . پدر وقتی بچه رو ببینه واقعا احساس پدربودن میکنه. سعی کن آرامش داشته باشی تا نی نی کوچولو صحیح و سالم بدنیا بیاد.
ساناز جون مرسی عزیز دلم که به تاپیکم سر میزنی میترسم اگه نگم پول آزمایشگاه رو بده عادت کنه البته بیمه پسش میده ولی به قول تو راست میگی چون بیمه میده بهتره نگم و الکی خودمو واسه پولی که قراره پس گرفته شه سبک نکنم
بهرحال از شما و بقیه دوستای خوب ممنونم که به تاپیکم توجه کردید ولی ازتون خواهش میکنم تنهام نزارین تو این مدت باهام بمونید از جناب SCI خواهش میکنم راهنماییهاشونو ادامه برند و همانطور که قوا دادند راجع به مسائل مالی باهام صحبت کنند نمن منتظرشون هستم البته هروقت ایشون فرصت داشتند و حس کردند وقتشه ضمنا میخوام برم یه کلاس خوب ثبت نام کنم شاید برم کلاس گیتارمو ادامه بدم
راستی یه سوال دارم به نظرتون شوهرم چرا راجع به سقط کردن بچه دیگه بحثی نمیکنه نمیخوام این بچه تحمیل بشه بهش به نظرتون ظرف امروز فردا خودم بشینم باهاش صحبت کنم؟