RE: راه حل برای مشکل پیش اومده بخاطر رابطه جنسی قبل از ازدواج
:72:سلام.
شما هر کدوم از دیدگاه خودتون به قضیه نگاه می کنید. حرفای اون آقا راست یا دروغ ادامه این رابطه به نفع هیچ کدوم نیست.این راهیست که اشتباه اومدین و هر چه زودتر کات بشه دودش کمتر تو چشمتون می ره.
عزیزم از ته دل توبه کن.خدا دوستت داشته که راه توبه رو باز کرده به روت.
khakestar عزیز
به تالار همدردی خوش آمدید
من خیلی خوشحالم که شما از روند اشتباهت بیرون آمده ای و دیگر بار تسلیم نشدی .
این یک واقعیته که اغلب دختران به امید ازدواج متأسفانه در دام این نوع روابط قرار می گیرند و برای به نتیجه رسیدن از وجود و حیثیت خود مایه میگذارند و اغلب قریب به اتفاق پسران هم دنبال کام جنسی گرفتن هستند و خوب مسلمه اگر از همون ابتدا اینرا نشان دهند هیچ دختری رابطه را نمی پذیرد بنا براین ابتدا توجیه اینکه این رابطه خوبه و تجربه هست .... یا اینکه کسی که در آینده بخواهد همسر تو شود امکان ندارد رابطه قبلی نداشته باشد پس این حق تو هست که رابطه داشته باشی و ..... ( سست کردن دختری که خود را به همسر آینده متعهد می داند ) را بیان می کنند و اگر این توجیهات کارساز واقع نشد وعده ازدواج را پیش می کشند .
در هرحال این وضعیت واقعی این روابط است .
حیفه که شما 1 سال خودت را فریب این حرفها دادی . و خوبه ، بسیار هم خوب و عالی هست که خودت را نجات دادی .
حالا هم قطعی و قاطعانه ارتباط را قطع کن و تحت هیچ شرایطی به این رابطه و رابطه با هر پسر دیگری باز نگرد ، مطمئن باش خدا توبه ات را می پذیرد و همین رنجی که می کشی هزینه ای هست که برای پالوده شدن باید بپردازی . پس خیلی این رنج را بد ندان .
ارتباطتت را با خدا محکمتر و عمیقتر کن و سعی کن به خودت آرامش دهی و خاطرات تلخ و شیرین این رابطه را یادآوری نکنی و فقط این درس که این روابط فقط آسیب به دنبال دارد را برای خود نگه دار ، بقیه را دور بریز
تاپیک مستقلی باز کن تا دوستان برای کسب آرامش راهنمائیت کنند
.
سلام
سلام به هردوی شما
روی سخنم با دخترخانومن
دوست گلم . خواهر جان. فقط بیا بیرون از این رابطه. به خدا حرفاتو خوب درک میکنم. مشکل من خیلی شبیه مشکل تو بود. ماها چوب سادگی مونو میخوریم. ماها چوب عاشقیمونو میخوریم. از من که گذشت اما ...
حالا خوشحالم که تموم شده. منم مثل الان تو عصبی بودم. منم مثل تو پر خشم و کینه بودم. حتی الان بعد از چند ماه جدایی.
اما از درون خودم آرامش بیشتری حس میکنم. حداقلش اینه که نسبت به تن و وجود خودت حس بهتری پیدا میکنی. عزیز دلم خواهر خوبم دلت خیلی خواهد سوخت . دلت خواهد شکست اما بپذیر این شکستن و سوختن رو . خدا کنه این تاوان اشتباهاتمون باشه.
خدا رو شکر که هنوز دختری. هنوز لطمه ی از نظر جسمت نخوردی عزیزم.
به خدا بیا اینجا و تو تاپیک خودت هرچه خواستی درددل کن. توبه کن عزیزم. بهت قول میدم خدا میبخشه . خدا ارحم الراحمینه. اگه نبخشه که... تو بگو پشیمونی، باقیش با خدا.
به گذشتت فکر نکن. ازش درس بگیر.
حرفهای این آقا برای من آشنابود. من هم مثل تو انگار تنها همین یک راه رو برای ادامه رابطه و از دست ندادن عشقم داشتم اما حالا شدم یه تیکه سنگ
سنگدل باش . بذار بگن بی رحم ترین دختر دنیایی. اما بیا بیرون و نفس بکش .
خاکستر جانم، خدا جباره، یعنی جبران کننده . یعنی منتقم. رها کن این آقا رو و دیگه ادامه نده.
خواهشی که دارم اینه که حتی این رابطه رو مثل یه دوست معمولی هم قطع کن. دیر نیست برای جبران .
خدا حتما میبخشه.
آقای محترم. مرد عزیز
میخوام به تو هم بگم .
اگر واقعا این خانم برات مهمه. اگر همونطور که ادعا میکنی دلت میخواد کمکش کنی ، اگر هنوز اینقدر وجدان و مردونگی تو وجودت داری ، دیگه بهش صدمه نزن. روحشو داغون نکن. جدا شین . خیلی گریه خواهد کرد. به اندازه من . به اندازه هر شب و هر روز .
ولی رها خواهد شد.
از مردونگی به دوره که فکر کنی میشه فقط یه دوست معمولی باشی. به خدا نمیشه.
میفهمی این دختر داره بین عشقی که داشته و عقلی که حکم میکنه دست و پا میزنه . میفهمی که با روی نجابت گذاشتن واسه یه دختر یعنی چی؟؟
میفهمی تبدیل شدن تنها به ه ماشین تو روابط جنسی برای یه زن بدور از عاطفه یعنی چی؟؟/
به هردوتو کمک کن.
ممنون از همگی و راهنمایی های خوبشون، هدف من فقط حل شدن مشکله حالا هرچی می خواد باشه، راه حل هم که اعلام کردید، من قبول می کنم... هدف ایجاد تاپیک همین بود، امیدوارم خودشم بیاد تاپیکو ادامه بده یا یه تاپیک بزنه یا اینا رو بخونه و جدی بگیره، نوشته راه حلو خودم می دونم، اما نمیگه چیه!
همین که هر دو متوجه شدید که راه رفته اشتباه بوده مهم ترین قسمت راه حل هست.
اماحضور هر دوی شما هم زمان در این تالار و زدن تاپیک جدا و پیگیری تاپیک های همدیگر به نظر من اصلا به صلاح هر دوتون نیست.
اولین اقدام این هست که هرگونه ارتباط بین شما واین خانم هست cut بشه و یکی از این کانال های ارتباطی همین تالار همدردی هست .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط chimikhay
امیدوارم خودشم بیاد تاپیکو ادامه بده
به نظر من لزومی نداره ایشون تاپیک را ادامه بده
نوشته راه حلو خودم می دونم، اما نمیگه چیه!
لزومی نداره شما راه حل ایشون را بدونید . این خودش یه نوع ارتباط هست.
این تاپیک به نتیجه رسیده و قفل می شود
.