RE: درخواست ازدواج قبل از تغییر جنسیت
صد البته انتخاب از آن شماست و هیچ کس نه حق دخالت در انتخاب شما را دارد و نه عملا توانش را!چون هر فردی صرفا خودش تصمیم گیرنده صرف است.
اما نکته مهم در مورد این انتخاب این است که از آنجایی که تمامی مناسبات،روحیات،روابط،خانو اده،آینده،ازدواج و حتی شخصیت شما را تحت الشعاع قرار میدهد بهتر است که از همه ی جوانب و نقاط ریز و درشت و پیدا و پنهانش آگاهی یابید.
پیشنهاد میکنم پیش از فکر کردن به ازدواج با فردی که در حال حاضر هم جنس شماست در مورد تمامی جوانب تغییر جنسیت با استفاده از مشاوره های حضوری و مشورت با پزشکان متخصص اطلاعات کسب کنید.
در مورد راههای جایگزین عمل تغییر جنسیت هم که مسلما پزشکان متخصص به شما ارائه خواهند داد نیز تحقیق کنید.
موفق باشید
با سلام و عرض احترام
جناب soheil02 متاسفانه در صلاحیت و تخصص تالار همدردی نیست که به سئوال شما پاسخ دهد. و همانطور که خودتون اقدام کرده اید باید با جلسات مستمر حضوری با روانپزشک درمان خود را کامل کنید.
متاسفانه بنده مراجعانی داشتم که روش شما را پیش گرفته بودند و ازدواج هم کرده بودند. ولی آتش تمایلاتشان(بخوانید عشق) بعداز مدتی فرونشسته بود. و فردی که عمل کرده بود از طرف همسرش طرد می شد.
همسر چنین فردی احساسات آزارنده ای داشت که همسرش مانند همه همسران نیست. و مرتب بهانه های مختلف می آورد و در نهایت روی این مسئله تمرکز می کرد که همسرم قدرت باروری ندارد.
متاسفانه همانطور که اکنون تمایلات هم جنس خواهانه شما را سوق می دهد که تغییر جنسیت بدهید. در فرد مقابلی هم که ازدواج خواهید کرد تمایلاتی دگرخواهانه(یعنی خواستن جنس مخالف)، موجب می شود که شما را هم جنس بداند و طرد کند.
مضاف بر اینکه فردی که اکنون شما کاندیدا کردید، بقاء و ثبات و استمرار کافی ندارد که بر اساس آن شما این ریسکها را متحمل شوید.
معمولا همانطور که روانپزشکتان گفته است، بازسازی و تقویت هویت جنسی راهکاری بسیار مناسب تر خواهد بود تا اینکه خودتان را دستکاری کنید.
البته همانطور که گفتم این نیاز به معاینات و شرح حالهای مفصل بالینی دارد. گاهی از نظر فیزیکی و اندامهای تناسلی یک فرد واقعا به یک جنس دیگر شبیه هست (که البته این نوع ربطی به هویت جنسی ندارد) که ضرورت ایجاد می کند خود را با یک جنس یکپارچه کند. اما بحث تمایل و هویت از این طریق جای بحث دارد.
================
پاورقی:
معمولا سئوالاتی از این دست و در حوزه های جنسی جزء انجمن آزاد هست. اگر تمایل به ادامه این تاپیک (با وجود عدم کارشناس در این حوزه) دارید، مجبور به انتقال تاپیک به انجمن آزاد هستیم.
سلام امیدوارم حاله همه خوب باشه
قسمت اول:(پی گیری)
خانوم سهیلا شما گفتین رفتین پیش روانشناس و اون گفته حتما باید عمل بشین خوب من نمی دونم اون روانشناس چرا به این صراحت این حرف و به شما زده این درصورتی که باید برای نتیجه ای نهایی برین پیش یک سکسولوژیست و در مراتب بعدی بامتخصص غدد و بعد آزمایش ها از روی خون و ... به میزان ترشحات و ... پی ببرن
و بعد از این مراحل نتیجه ای نهایی صادر میشه
شما گفتین که برین خارج عمل کنید در صورتی که خارج از این جا سختگیرترن اونم به خاطر اینکه
. تقريباً همه فقيهان سني و نيز کليساي مسيحي با اين عمل جراحي مخالفند. از نظر اونا اين کار تغيير در خلقت خداست حتی من کسی رو دیدم که از کشورش مینالید و میگفت چرا این جوریه و چرا تو کشور شما با این عمل مشکلی ندارن
خوب علتشم اینه که
اما عده زيادي از فقيهان شيعه با اين کار موافقند و از نظر آنان بيماران ترانس ميتوانند تغيير جنسيت دهند
از نظر فقهای شيعه دليل شرعي از قرآن کريم يا روايات اسلامي مبني بر حرام بودن تغيير جنسيت نداريم.و کساني که خواهان تغيير جنسيت هستند، به بيماري شديد جسمي و روحي مبتلا شدهاند و تغيير جنسيت راهي براي معالجه و درمان اينگونه بيماران است. بنابراين، تغيير جنسيت، تغيير در خلقت خدا محسوب نميشود.
ما در احادیث داریم و طب اهلبیت (علیهم السلام) داریم که داروهای که برای رشد شخصیت زنانه تجویز کردن (در ادامه می گم)
الان دوستان من و دوستان دوستان من به راحتی دارن این نوع افراد رو عمل میکنن و حتی می گفتن کهکیفیت عمل چه طور بوده اما این همون طور که گفتم منوط به تشخیص درسته که من در مورد شما خیلی مرددم
مثلا برای رشد هورمون زنانه و شخصیت زنانه برای خانوما رازیانه بسیار مفیده طوری که برای مردا مگه برای چن وعده بشه مصرف کنه این رازیانه برای رشد هورمون زنانه واقعا مفیده که در احادیثم بهش اشاره شده و توی هر عطاریم هست
تو مشهد و دکترای خوب غدد سراغ دارم با تحصیلات بسیار بالا در بهترین دانشگاههای خارج اما تو شهر شما سراغ ندارم برای همین پی گیر شین و پیش فوق تخصص برین در هر دو زمینه سکسولوژیست و تاکیدا غدد
و بعد از مدرک در درجه ای بعد انسان با اخلاق (مهم)
قسمت دوم:
شما تو حرفاتون در مورد خانوداتون و دیدشون نسبت به دین و... گفتین
خواستم براتون یه چن کلمه ای بگم
ببینید خانوم سهیلا شما گفتین دوست دارین برین خارج از کشور و...
ببنید شما تا حالا به خارج از ایران سفر نکردید برای همین یه ذهنیتی از اونجا دارین که فلان هست و ...
و فکر میکنید اونجا برای شما خیلی خوبه این در صورتی که همه ای جوانب و در نظر داشته باشین
این طور نیست که اونجا مشکل نداشته باشین شما ناخواسته به خاطر عدم ثبات در تفکر دین و... خیلی از ارزشها رو از دست میدین و فکر می کنید تقلید از بعضی از رفتارهای اونا باعث بروز بودن و موفقیته این از گفته ای شما نسبت به ماهواره مشهوده چرا یاید ایرانی های رو ببنیم که آمریکاییا حتی لهجشون تمسخر میکردن ایرانی های رو ببنیم که مثلا وقتی تو خیابو نای نه لوس آنجلس یا نیویروک بلکه تو اوکلاهما راه میرن لب و لوچشون آویزونه چون ارزش های که داشتن و از دست دادن و بعد به خاطر عدم ثبات در تفکر داشته زندگی معمولی خودشون و از دست میدن و از جامعه ای اونجا هم عقب می مونن
منظور من این نیست که جامعه اونجا بده نه اصلا منظور من اینه که باید خوبی های رو گرفت و از بدی ها اجتناب کرد
و این در صورتی محقق میشه که ثبات در تفکر و دین داشته باشین
من میشناسم از ایرانیها و خوده افراد اون کشور که شیعه ان و بسیار معتقد و عالی زندگی میکنن بودن این نوع کج روی
متاسفانه اونا از ارزش های ما استفاده کردن و بردن و ما با تقلید از ناهنجاری های ... شدیم عقب مونده
سخن پایانی
صحبت مدیر رو با دقت بخونید
ممکنه شما الان فکر کنید با تغییر جنسیت و ازدواج با اون دختر خانوم به زندگی خوبی دست پیدا کنید
اما ممکنه مشکلات جدیدتری بوجود بیاد از جمله اینکه اون دختر خانوم شما رو بعد برای زندگی و یا در زندگی طرد کنه اونم به خاطر اینه که گذشته در آینده تاثیر داره و اون احساس نکنه واقع با یه مرد ازدواج کرده و گذشته تو ذهنش مرور بشه
اینو به خاطر این گفتم که مبادا اصرار بر تغییر از شخص خودتون باشه
:72::72: