فکر کنم باید تاپیک جدید باز کنی soha جان
اینطوری بهتر جواب میگیری
نمایش نسخه قابل چاپ
فکر کنم باید تاپیک جدید باز کنی soha جان
اینطوری بهتر جواب میگیری
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط soha64
یعنی چی که چی می تونه باشه؟
اصلاً مهمه که چی می تونه باشه؟
یه سوال از شما شده، شما هم جواب بدید که می تونید با خانواده ی اونا کنار بیاید یا نه!
دیگه این کارا چیه که رفتار و حرفای دیگران را تجزیه و تحلیل کنین و نتیجه های بی ربط و مضر ازش بگیرین!
از این سوالا که از خودت می پرسی، می خوای به چه نتیجه ای برسی؟ می خوای به این نتیجه برسی که هیچ کس تو رو دوس نداره و نمی خواد با تو ازدواج کنه و تو هیچ وقت ازدواج نمی کنی و تا ابد مجرد می مونی و .....
از کجا فهمیدی که نمی خواد و خواسته رد کنه و برا همین این حرف رو زده؟
کسی بهت گفت؟
علم غیب داری؟
یا زاده ی اون ذهنه تخریب گرته؟؟؟؟؟؟
چطور می تونی با قاطعیت بگی این سوال برا مرحله ی آخره آشنایی هستش و همه بدونه استثنا این سوال رو در مرحله ی آخر آشنایی می پرسن؟
اعتماد به نفست رو فوق العاده افزایش بده!
این قدر هم نشیت افکار مردم رو بخون و تجزیه و تحلیل کن!
در هر موقعیتی قرار گرفتی، تصمیم بگیر چه کاری باید انجام بدی، نه این که ذهن خوانی کنی و بگی طرف مقابل چرا این کار و کرده و نتبجه ی غلط بگیری!
نمی دونم شاید شما درست میگید
اما این حرفی که به من زده شده رو به چند نفر گفتم
همین جواب رو گرفتم
ببین soha64 گرامی،
من نمی گم منظوره اون این نبوده، من می گم منظورش هر چی بوده، برای تو نباید مهم باشه و تو نباید خودت رو درگیر این مسائل بکنی!
این قدر مردم پر رو هستن که اگه یه دختری رو نخوان، یا خیلی رک می گن نه، یا اصلاً دیگه پی گیره ماجرا نیستن و این جوری به طرف می فهمونن که نمی خوایم! پس تو نگران نباش که شاید اون نخواد، مطمئن باش که اگه نخواد، یه لحظه هم وای نمی سه!
- حالا من نمی دونم، جواب شما به این سوال، بسته به این داره که منظوره این آقا چی بوده؟ یعنی اگه بخواد یا نخواد، جواب شما تغییر می کنه؟ یعنی اگه منظورش نخواستن بوده، می خواید پیش دستی کنید و جواب نه بدید، اما اگه نه، سوالش واقعی هست، جوابتون به این سوال بله هستش؟
- یا این که می خواین بیشتر بشناسیدش ببینید این قدر می ارزه که به خاطرش این اختلاف رو نادیده بگیرید؟
به هر حال، یا جوابتون بله هست، یا نه، یا این که می تونید بگید بعد از آشنایی بیشتر به این سوال جواب می دید! (البته آشنایی رسمی)
من میخواستم بیشتر اشنا شم بعد این سوالو جواب بدم
و یا بهتر بود که خودش این سوالو از من می پرسید نه اینکه به رابطش سوالو میگفت که من جواب بدم
بله دوست داشتم اشناییمون رسمی باشه و نه فقط در حد تلفن
دیداری و با واسطه خونواده ها
خیلی خوبه که دوست داشتید رابطتون رسمی بشه!
یه مقدار بیشتر از رابطتون بگید!
بعدش گه شما گفتید قضیه باید رسمی بشه، شما پی گیره ماجرا شدید از طرف رابط و این جواب رو شنیدید؟ یا رابط اومد بهت گفت اون آقا این رو گفته؟
شما خودتون فک می کنید برا چی این سوال رو مطرح کرده؟ چون گفتید رسمی کنیم قضیه رو؟
به هر حال، شما بهتره بگید من الآن نمی تونم به این سوال جواب بدم و بعد از آشنایی رسمی بیشتر، می تونم بگم که جوابم به این سوال چیه! و کنجکاوی هم نکنید!
نه اصلا حرفی نزدم
رابط خودش اومد و اینو گفت
اخه رابط خودش گفته که ما مذهبی هستیم
نه من نگفتم بهش که باید رسمی بشه
فقط تو تماسی که باهم داشتیم ازمن خواست که ببینمش چون شهره اون امتحان داشتم اما من قبول نکردم و گفتم باید شما بیای شهر ما و همدیگرو ملاقات کنیم
این پیشنهادی که شما دادید رو بهم قبلا پیشهناد دادند
و من به رابط گفتم باد فکر کنم
و اونم هنوز زنگ نزده که جواب بدم
ممنونم که وقت می زارید و راهنمایی می کنید:72::72: