RE: می خوام بعضی رفتارای همسرمو اصلاح کنم
:104:
دوست عزيز من حرف تازه ندارم ولي خلاصه
1- تفاوت آدمها هر كي باشد را بايد بپذيري يعني بهش احترام قائل شوي نه كه زوركي تحمل كني. چون تو خود كامل نيستي كه اگر آدم كامل فرضي هم گير بياد بتوني درك كني .
2- اگر نيت خالصانه كمك و ارتقائ همسرت را داشته باشي قطعاً اثر مثبت خواهي گذاشت نه اينكه به بهانه آن بخواهي خورده گيري كني.وخودي نشون بدي
3- انسان در فضاي آزاد و اختيار ميتواند به تشخيص درصت برسد و انتخاب احسن انجام دهد و لاغير .همسر شما شايد بعلت خرده گيريهاي متداول قيد برخي رفتارها را ميزند و از خير تمجيدش ميگذرد.
4- باهم خوش باشيد و قدر همو بدانيد كه بهترش گيرتون نمياد
سلام بچه ها اومدم بگم من الان حالم خوبه.حرفای شما خیلی کمکم کرد.از همه بیشتر می دونید از چی خوشحالم اینکه نذاشتم همسری متوجه علت ناراحتیم بشه.من بارها شده بود خودمو در ناراحتی ها کنترل کردم ولی در نهایت به طرز وحشتناکی بروز کرده ناراحتیم.ولی این بار نفهمید.صبح کمی بد اخلاقی کردم ولی اومدم حرفاتونو خوندم بعد بهش اس دادم شب بد خواب شده بودم ببخشید.اونم که مثل همیشه با گذشت.
بعد از ظهر هم که از قبل برنامه ریزی کرده بودیم رفتیم خرید واسم انگشتر و گوش واره خرید.دختر مهربون حالا که خوب شدم ازون ور بوم افتادم:311: به حرفت رسیدم حرص می خورم چرا دیشب ساکت موندم.و دفاع نکردم.بی خیال جبران می کنم.اما هنوزم سره حرفم هستم من به خاطر دیشب نمی بخشمشون.چون اولا باعث ایجاد فکر گناه شدن.هم از همسرم بد گفتن.
البته بچه ها همسری همیشه یه چیزی می گه:می گه اینطور مواقع ببخش چون از همه بیشتر به نفع خودته.قلب خودت آروم می گیره.حالا نمی دونم چی کنم؟
افرین رایحه عشق عزیز
:104::104::104::104:
خوش اخلاقی ویزای مسافرت به دلهاست
برای اینکه زندگیمون بهترشه باید دارو باشیم نه داروغه:72:
با سلام
نظر خودم را می گم، من از لحاظ اخلاقی کمی شبیه همسر شما هستم، به قول شما زبون نمی ریزم، توقع بیجا هم از کسی ندارم ولی از اینکه بیخودی کارهایی که دیگران می کنن را بخوام وانمود کنم، حالم بد می شه.
جملاتی مثل چرا تشریف نمی یارید خونمون،بفرمایید شام، چرا غذا نمی کشید... برای من جزء چیزای ناخوشاینده. احتمالا ایشون آدم ساده ای هستند یعنی اگر بهشون بگید روی فامیلای شما این کار را می کنند و به قول شما به ظاهر رفتارشون را عوض می کنن، اما تا حالا فکر کردین اگر ایشون فکر می کردن رفتارشون غلطه یک کاری براش می کردن. ضمن اینکه من بعضی وقتا که بابا خونه نیست و مهمون می اد مثلا یکی دوبار به مهمون تعارف می کنم اما از اون بیشتر نه می تونم و نه برام قابل هضمه. چندبار رو خودم امتحان کردم مثل آدمای با سر و زبان رفتار کنم، از چیزی بیش از حد تعریف کنم، رنگ و لعاب چیزی را زیاد کنم. حالم بد شد دیگر هم این کار را نکردم.
اما اگر این زبون نریختن ایشون در مورد خود شخص شماست (نه بابا مامانتون و ...) بهشون بگید ایشون به احتمال زیاد استقبال هم می کنن.اگر می دونستید آدمایی مثل من از اینکه دیگران ازشون می خوان تغییر رفتار بدن و چیزی بشن که نیستن چقدر از درون ناراحت می شن، اصلا به فکر تغییرشون نمی افتادید.
اما در موردهایی مثل سوغاتی درست نخریدن و یا رابطه خوب با خانمهای غریبه نداشتن باید بگم: در مورد اول اگر برای خرید سوغاتی، هدیه یا لباس نظر شما را می خواد راهنماییش نکنید و بهش بگید خودش باید هدیه اش را بخره. در مورد ارتباط با خانمها هم نمی دونم چی بگم اما خانمها هر چقدر هم تیزباشن بعضی چیزا را نمی بینن مثلا من با یکی از خانمهای فامیل بسیار سرد برخورد می کنم علتش هم نگاههای مزخرف شوهرش بود و اینکه نمی خواستم فکر مریض یه آدم و رفتار من باعث یه دعوا بین یک زوج بشه.
امیدوارم خیلی بیراهه نرفته باشم.
خوش باشید.:72: